Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Αναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε ορισμένα θέματα που ίσως προκύψουν. Από εσάς εξαρτάται να ανατρέψετε τα δεδομένα και από κανέναν άλλον. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην επηρεάζεστε από παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μηνύματα που παίρνετε είναι καθησυχαστικά, γι’ αυτό μην παρεμβαίνετε προσπαθώντας να καταλάβετε το αποτέλεσμα. Η επιτυχία μιας αλλαγής είναι ένα βήμα πριν. Η προβολή των ιδεών σας σε μια κοινωνική εκδήλωση θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οσο μεγαλύτερη έμφαση δώσετε στην προβολή σας τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν τι θέλετε, αν δεν εκφράσετε τις επιθυμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προτού κάνετε οτιδήποτε αναρωτηθείτε πού θέλετε να οδηγήσετε τα πράγματα και μετά πράξτε ανάλογα, αλλά για να είστε και εύστοχοι, γίνετε πιο συγκεκριμένοι. Συζητήστε με έναν καλό σας φίλο και βρείτε λύσεις και συμπαράσταση.

ΛΕΩΝ

Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν μπορεί να είναι η αιτία να προβείτε σε αλλαγές της συναισθηματικής σας ζωής, αλλά ό,τι και αν γίνει θα σας βγει σε καλό. Οι μάχες δεν κερδίζονται με παρορμητικές ενέργειες, αλλά με στρατηγική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε τα γεγονότα να οδηγήσουν τις εξελίξεις και μην ενεργήσετε σπρωγμένοι από την πίεση και την επιτακτική ανάγκη να προλάβετε ορισμένες καταστάσεις. Χαλαρώστε και κάντε τις δουλειές σας, χωρίς να αγχώνεστε από τις ευθύνες.

ΖΥΓΟΣ

Προωθήστε τις φιλοδοξίες σας, μια και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να σας ανατρέψει, αλλά μην ξεχνάτε να κρίνετε πάντα με την αίσθηση του μέτρου και ας έχετε τα κίνητρα για να δράσετε. Από το να βάζετε τα νεύρα σας σε δοκιμασία, σκεφτείτε και βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προετοιμάστε το έδαφος για την προσωπική σας εξέλιξη αντιμετωπίζοντας τις εσωτερικές συγκρούσεις σας χωρίς να παραμερίζετε τα όνειρα και τις ελπίδες σας θεωρώντας τα ανέφικτα. Υιοθετήστε καινούργιες τακτικές για να αναβαθμίσετε τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο φόβος που έχετε ορισμένες φορές σας βοηθά να αποφύγετε τον κίνδυνο, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσετε να σας εγκλωβίσει, γιατί μόνο η θετική σκέψη μπορεί να τον μετατρέψει σε σύμμαχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επιλογές σας επηρεάζονται από τρίτους και γι’ αυτό δεν νιώθετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Πάρτε πρωτοβουλίες για να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες στις στενές σχέσεις σας. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οταν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε προτιμήστε να σιωπήσετε, γιατί οι άλλοι θα καταλάβουν την αδυναμία σας να επικεντρωθείτε στην ουσία και εσείς δεν θα βγάλετε συμπεράσματα. Δείξτε κατανόηση και μην κουράζετε τους γύρω σας με παράλογες απαιτήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Καιρός να γίνετε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας και να μην ταλαιπωρήστε δίνοντας συνεχώς λύσεις στα προβλήματα των άλλων, αφού κανείς δεν είναι τόσο απροστάτευτος όσο νομίζετε. Είναι λογικό να μπερδεύονται οι γύρω σας, αφού άλλα λέτε και άλλα εννοείτε.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...