Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 30 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συνεργασίες σας. Κάνοντας ή εκφράζοντας το οτιδήποτε την κατάλληλη στιγμή, θα γλιτώσετε από μπελάδες αλλά και εντάσεις. Με ψυχραιμία θα μειώσετε την ανησυχία σας για τα εργασιακά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν κάνετε όλα τα χατίρια στους άλλους, θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις τους. Αρκετές φορές οι απόψεις σας ενδέχεται να σοκάρουν τους γύρω σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις λέτε και, πολύ περισσότερο, να τις υποστηρίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε να αξιολογείτε τη δύναμή σας και πόσα μπορείτε να καταφέρετε σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην αφήσετε να φύγει μέσα από τα χέρια σας η ουσία των σχέσεών σας, κυνηγώντας σε λάθος μέρη την προβολή και την αναγνώριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίζουν να μειώνονται οι επιφυλάξεις σας για το πώς μπορεί να εξελιχθεί μια επαγγελματική πρόταση που εσείς θα κάνετε. Ισως η καθημερινότητά σας να είναι λίγο εκνευριστική, όμως δεν χρειάζεται να τα παραλέτε, γιατί θα κουραστείτε ψυχικά.

ΛΕΩΝ: Το μυαλό σας είναι αρκετά ευρηματικό ώστε να προσεγγίσετε τους άλλους με τον κατάλληλο τρόπο, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχετε και έναν μοναδικό τρόπο να «διαβάζετε» τον συνομιλητή σας και να τον σκλαβώνετε, όποτε το θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον οικογενειακό χώρο προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα αφορούν κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια απαιτήσεις από συγγενικά πρόσωπα που δεν είχατε προβλέψει αλλά και ούτε μπορείτε να ικανοποιήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Καταπολεμήστε το άγχος και χαρίστε στον οργανισμό σας περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση. Ανανεωθείτε, κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας, αλλάξτε τρόπο διατροφής ή συνήθειες που μειώνουν τις αντοχές σας, και θα μείνετε έκπληκτοι με το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή θα σας πιάσουν ενοχές που λόγω αυξημένων υποχρεώσεων αμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους, είναι πολύ πιθανό να έχετε τάσεις γενναιοδωρίας και να οδηγηθείτε σε έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε όσο μπορείτε συγκρατημένοι για να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Τα απερίσκεπτα ρίσκα δεν ευνοούνται και πληρώνονται αρκετά. Οφείλετε να είστε προσεκτικοί στις μεγάλες υποσχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαλλαγείτε από ό,τι σας βαραίνει ψυχολογικά και οργανώστε καλύτερο τον χρόνο και τις δυνάμεις σας για να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί είναι πολύ πιθανή η ρήξη σε μια συνεργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα πάντα είναι πιθανά σε αυτήν τη ζωή και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι θα αναγκαστείτε να το πιστέψετε, αφού θα πάρετε μια καλή γεύση και, μάλιστα, στον συναισθηματικό σας τομέα. Φροντίστε να γίνετε πιο φιλικοί με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Να είστε προσεκτικοί σε συνεργασίες που θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον οικονομικό σας τομέα. Σωστές κινήσεις, λογική και σύνεση είναι αυτά που απαιτούνται από εσάς σε επαγγελματικά θέματα για να κλείσετε συμφωνίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...