Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 01 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε περισσότερο μια συνεργασία που είναι στα σκαριά, γιατί δεν θα είναι όπως τη σχεδιάζατε. Πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι σας για να δείτε τι φταίει για τις δυσκολίες. Χαμογελάστε και δώστε χαρά στους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αύξηση των εσόδων σας θα δώσει λύση στις οικονομικές σας δυσκολίες. Ενα ευχάριστο γεγονός αγαπημένου σας προσώπου θα σας χαροποιήσει, ενώ ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα περάσουν κρίση και δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να ξεπεραστεί πιο γρήγορα. Ηρθε η στιγμή να βάλετε τέλος στα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια καινούργια γνωριμία θα σας απορροφήσει, ενώ τα εμπόδια στον εργασιακό χώρο θα αναστείλουν τα σχέδιά σας. Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς, γιατί δεν οδηγούν πουθενά. Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά ποτέ δεν υπήρξαν καλοί σύμβουλοι.

ΛΕΩΝ

Ενα προσωπικό σας θέμα θα βρει λύση και αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Φροντίστε να αλλάξετε καταστάσεις που σας αγχώνουν ώστε να έχετε μια δημιουργική περίοδο. Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας φανούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να δεχθείτε τις αλλαγές του εργασιακού σας χώρου, καθώς αυτή την εποχή δεν σας ευνοούν ανοίγματα και περαιτέρω έξοδα από αυτά που έχετε. Μην κριτικάρετε δικά σας πρόσωπα που σας έκαναν κριτική, γιατί ίσως είχαν τους λόγους τους.

ΖΥΓΟΣ

Σκέφτεστε πολύ σοβαρά να προβείτε σε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα και δεν είναι άσχημη ιδέα, αρκεί να έχετε το πάθος να το ολοκληρώσετε και να μην το αφήσετε μόνο στα λόγια. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να μη σας προκαλούν προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε την απόλυτη στήριξη από ένα άτομο κύρους του εργασιακού σας χώρου, οπότε τώρα είναι η στιγμή να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις που τις αφήνατε στην τύχη τους. Βάλτε τάξη στις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για να κάνετε ό,τι αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να αποφύγετε τις παγίδες στην επίτευξη των στόχων σας. Με άτομα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται αποφύγετε να είστε απόλυτοι και απότομοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα προβλήματα και οι εντάσεις στον οικογενειακό χώρο θα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά επιβάλλεται να κοιτάξετε την υγεία σας και να μην αδιαφορείτε γι’ αυτήν. Κερδίστε τους συνεργάτες σας αποδεικνύοντάς τους τη θέληση που έχετε και τις αντοχές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενας από τους στόχους σας θα καθυστερήσει, αλλά δεν είναι τόσο φοβερό, αφού σε όλα τα άλλα θα υπερτερείτε. Μην αφήσετε τις ευθύνες που αναλάβατε να σας πνίξουν. Ζητήστε βοήθεια από την οικογένειά σας και μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία.

ΙΧΘΥΕΣ

Περιορίστε την τάση σας να σπαταλάτε ανούσια τα χρήματά σας, εκτός αν θέλετε να υποστείτε πλήγμα στον οικονομικό τομέα. Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε, εκτός από χρόνο, χρειάζονται και υπομονή.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...