Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 03 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι αντίθετες απόψεις που έχετε στη σχέση σας θα φέρουν εντάσεις και προστριβές. Είναι η σειρά σας να αποδείξετε στο έτερόν σας ήμισυ την αγάπη σας. Μην μπερδεύετε τον ρομαντισμό με τα εργασιακά σας θέματα, γιατί θα δείξετε ασυνεπείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Σταματήστε να σκέφτεστε ορθολογιστικά και αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας. Περιορίστε ευαισθησίες και πάψτε να παίζετε με τις λέξεις, εάν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τον σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και με έργα αυτά που αισθάνεται. Παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέες ιδέες από τους συνεργάτες σας έρχονται να σας λύσουν τα χέρια. Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην τα επωμίζεστε όλα εσείς. Μην επιτρέπετε σε συγγενικά σας πρόσωπα να ανακατεύονται όλοι στο ίδιο θέμα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα βασιζόμενοι στους άλλους ή στην τύχη σας. Μόνο με τη διπλωματία σας θα σταματήσετε τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συνεργατών. Αναλύοντας τις πρωτότυπες ιδέες σας, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οταν βλέπετε ότι τα περιθώρια στενεύουν, υποχωρήστε και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, κάντε και καμία τρέλα, που θα σας αλλάξει τη διάθεση. Σκεφτείτε λογικά σε ουσιαστικά θέματα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ: Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση η έκβαση της οποίας της δεν είναι βέβαιη. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας. Χρησιμοποιήστε σωστά τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να είστε ειλικρινείς με τους άλλους, πρέπει πρώτα να γίνετε με τον εαυτό σας. Η κριτική δεν σας βοηθά, γι’ αυτό προσπαθήστε να μάθετε από τα λάθη των άλλων. Μην κακομαθαίνετε τους άλλους, γιατί έτσι θεωρούν κάποια πράγματα κεκτημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ολοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί σας, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν άλλο άτομο που θα δίνει χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά αναβάλετε αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί ο κόσμος να περνάει περίοδο κρίσης και ανασφάλειας, εσείς ωστόσο, συγκριτικά με τους άλλους, μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί και να ανανεώστε συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και για τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανασυνταχθείτε και με καθαρό μυαλό θα επιτύχετε ό,τι έως τώρα σας φαινόταν ακατόρθωτο.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε μια καινούργια αρχή στην προσωπική σας ζωή και να ορίσετε εσείς τους κανόνες που σας εξυπηρετούν, χωρίς να έχετε αντιδράσεις από τους γύρω σας. Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι κάνετε για τον εαυτό σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...