Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 04 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Για να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη μην αμφιταλαντεύεστε σε παράλληλες σχέσεις. Καινούργιες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή με τη βοήθεια των συνεργατών σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πείτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή για να διαλύσετε τις αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά με τον σύντροφό σας και καταλαβαίνετε ότι ασπίδα σας είναι η ειλικρίνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γεμίστε δυναμισμό για να ρυθμίσετε οριστικά εκκρεμότητες που συνεχώς αναβάλλετε να διευθετήσετε. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και, όσο και αν τα επαγγελματικά σας θα απαιτούν πολλές ώρες δουλειάς, μην αρνηθείτε προσκλήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε στα σχέδιά σας, γιατί η παρόρμηση να κάνετε πολλά συγχρόνως θα δώσει αρνητικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας σχέδια δεν θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά δεν θα ανήκετε και στους παραπονεμένους.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριές κουβέντες με τους συνεργάτες σας, εάν θέλετε να φτιάξετε το κλίμα που είναι κάπως περίεργο και για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας. Φιλοσοφήστε τα γεγονότα, μη μένετε σε μικρότητες, και ζητήστε τη συμπαράσταση των φίλων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάνατε επαναστάσεις που δεν ευδοκίμησαν, χρησιμοποιήσατε υψηλούς τόνους και απομακρύνατε φίλους, και κυρίως αναζητήσατε έναν έρωτα που σας πρόδωσε. Επειδή δεν είναι δυνατό να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε ευθύνες και στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε στη βιασύνη να καθορίσει εκείνη τις σκέψεις σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σταθμίσει τις αποφάσεις, να ανακατατάξει τις προτεραιότητες και να χαράξει τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να τον προβάλετε σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε την εγωιστική συμπεριφορά απέναντι στα οικογενειακά σας άτομα, καθώς η δημιουργία εντάσεων ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κληρονομικά θέματα και να αρνηθούν να σας υποστηρίξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό σας χώρο και προκαλεί έντονες συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές φορές τα σχέδιά σας πηγαίνουν με ρυθμό γκάζι – φρένο και αυτό σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και αδυναμία στο να προβλέψετε τα επόμενα σχέδιά σας. Μερικές ανακατατάξεις και συγχωνεύσεις θα είναι απαραίτητες για την πρόοδό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σας φαίνεται ακατόρθωτο να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις αντιθέσεις που παρουσιάζονται στη σχέση σας, καθώς η αναποφασιστικότητα και η σύγχυση είναι οι συνηθισμένες σας αντιδράσεις στις δύσκολες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι περίφημες και δεν έχουν λόγο να μην είναι, αφού συνεχίζετε να λειτουργείτε με τους ίδιους ρυθμούς. Δίνεται τα πάντα, τρέχετε για τα πάντα και αγωνιάτε για όλους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...