Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 06 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Φτιάχνει η διάθεσή σας και θα αρχίσετε να συζητάτε για κάποιες προοπτικές που μέχρι τώρα δεν βλέπατε. Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο ο συνδυασμός καριέρας με οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Διορθώστε όσο είναι εφικτό ελαττώματα που διαθέτετε, πριν σας τα «χτυπήσουν». Για να σας εμπιστευτούν πρέπει να μάθετε και να δίνετε εκτός απ’ το να παίρνετε. Φτιάξτε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις περισσότερες υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν είστε έτοιμοι ακόμα να πείτε την αλήθεια, προσπαθήστε να ελιχθείτε. Κάποιες φορές ακόμα και οι καθυστερήσεις γίνονται για κάποιον λόγο, όχι απαραίτητα κακό. Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι η θεά Τύχη δεν πρόκειται να σας αφήσει να βγείτε ζημιωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε έτοιμοι για κάθε αντίδραση, αφού είστε αποφασισμένοι να πείτε τη γνώμη σας. Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί, για να μην κάνετε λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή στην ποιότητα της δουλειάς σας.

ΛΕΩΝ: Για να μη χάσετε αυτά που έχετε, κρατήστε χαμηλό προφίλ και συμβιβαστείτε με άτομα που εκτιμάτε. Η υγεία σας θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και αφού έχετε βάλει σκοπό σας να καταπλήξετε τους πάντες με μικρές «πινελιές», θα τα καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλάβετε τα ηνία στα εργασιακά σας θέματα για να μη σας εκμεταλλευτούν. Μην αφήσετε τη ζωηρή σας φαντασία να σας παρασύρει σε περιπέτειες, γιατί οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι χρειάζεται περισσότερο να λειτουργείτε με λογική.

ΖΥΓΟΣ: Πείτε «όχι» σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις που θα βασίζονται σε εκτιμήσεις άλλων. Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και κυρίως μην ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι έχετε κατασταλάξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι περισσότερες πόρτες θα είναι κλειστές, γι’ αυτό αποφύγετε να ζητήσετε χάρες. Μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε αν όσα σας έχουν συμβεί μέχρι τώρα και δεν σας άρεσαν σας έγιναν μαθήματα, ώστε να μην τα επαναλάβετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτονώστε την ένταση που κρύβετε μέσα σας κάνοντας ένα σπορ και όχι καβγαδίζοντας. Βάλτε μπροστά το πείσμα σας για να απελευθερωθείτε από τύψεις ή ενοχές του παρελθόντος που κουβαλάτε μέχρι σήμερα και αφήστε την επιτυχία που έρχεται να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε ό,τι σας ανήκει από τα αναπάντεχα κέρδη που θα σας έρθουν και τίποτα παραπάνω. Ξέρετε καλά πως αν θέλετε να πετύχετε κάτι θα το καταφέρετε, αρκεί να το πιστεύετε. Μη νιώθετε ότι όλα τείνουν σε προβλήματα, γιατί η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να ξαφνιάσουν τα οικεία σας άτομα, γιατί οι ανάγκες σας είναι απαραίτητο να καλυφθούν. Δώστε περιθώρια στον εαυτό σας να αλλάξει την πορεία κάποιων καταστάσεων.

ΙΧΘΥΣ: Αν νομίζετε ότι μπορείτε να βρείτε κάποια λύση στα προσωπικά σας θέματα μην είστε τόσο σίγουροι, καθώς μάλλον θα χρειάζεστε βοήθεια από τα οικεία σας πρόσωπα και καλό θα ήταν αν σας την προσφέρουν πριν τη ζητήσετε, να τη δεχτείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...