Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 08 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι συνεργάτες σας παρεμβαίνουν σε κάποιες ενέργειές σας γιατί η στάση σας προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό. Αν έχετε πολλά να πείτε δεν σημαίνει πως πρέπει να αρχίσετε από έναν καταιγισμό ερωτήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αποφύγετε τη ρήξη με τους συνεργάτες σας αφήστε τους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Οργανώστε τις εργασίες των επόμενων ημερών για να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση. Οι φιλοδοξίες σας θα βρουν πρόσκαιρο έδαφος σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βελτιώστε τη σχέση με τον σύντροφό σας ή με κάποιο πρόσωπο που είχατε ψυχρανθεί. Οι εκατέρωθεν συμβιβασμοί έχουν τη δύναμη να φέρουν την αρμονία στη σχέση σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που ξέρετε εξαρχής ότι θα προκαλέσουν καβγάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δημιουργική σας φαντασία μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα που έχετε καιρό. Μη δεχτείτε παθητικά ό,τι θα σας προσφέρουν, γιατί ίσως να μην είναι αυτά που σας αρέσουν. Μην παραβιάζετε οι ίδιοι τα όριά σας, γιατί θα νιώσετε εξουθενωμένοι.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε εντυπώσεις. Κλείστε μια για πάντα ιστορίες που σας πλήγωσαν και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Η διάθεση που έχετε για αλλαγές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κουραστικές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές αλλάξτε τις μόνοι σας. Κρατήστε σταθερή στάση μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες και πριν από κάθε βήμα σκεφτείτε καλά τι θα κάνετε. Μην επαναπαύεστε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά αξιοποιήστε τις ικανότητές σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο,τι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι με λόγια ίσως το καταλάβουν με τη σιωπή σας. Δείξτε ποιοι είστε πραγματικά, για να βάλετε γερά θεμέλια στις καινούργιες σας σχέσεις. Περιορίστε την αναποφασιστικότητά σας για κάποια θέματα πριν κουραστούν οι γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην κλείσετε συμφωνίες πριν τις δείτε αναλυτικότερα. Παρατηρήστε τι γίνεται γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί έχουν πέσει. Μπορεί εσείς να τελειώσατε με το παρελθόν, αλλά δεν έχει τελειώσει και αυτό μαζί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτιώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας. Απολαύστε την καθημερινότητα και μη δημιουργείτε προβλήματα εκ του μηδενός. Για να χαρείτε τον έρωτα επιβάλλεται να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα θα είναι αρκετά απατηλή και ενδέχεται να απογοητευτείτε από πρόσωπα που δεν το περιμένατε. Ομως, θα το ξεπεράσετε χωρίς απώλειες και θα έρθει νέος αέρας στη συναισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους μπορεί να είναι απρόβλεπτη, αλλά μην απομακρυνθείτε από τα άτομα που θα γνωρίσετε, γιατί μόνο έτσι θα δοκιμάσετε καινούργιους τρόπους επικοινωνίας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...