Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 11 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήνετε ανεξέλεγκτες καταστάσεις να αλλάζουν το πρόγραμμα της ημέρας σας. Ασχοληθείτε με κάποια θέματα που σας φαίνονται ανεξήγητα και προσπαθήστε να τα ερμηνεύσετε. Να είστε σίγουροι πως με ένα πλατύ χαμόγελο μπορείτε να ανοίξετε πολλές πόρτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει και να μην επιμένετε σε πράγματα που γνωρίζετε καλά ότι κάνετε λάθος. Ενα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει στη ζωή σας και είναι σημαντικό να αρχίσει με αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατά τη διάρκεια της μέρας πιθανόν να διαπιστώσετε ότι μια πρόσφατη γνωριμία σας δεν ήταν μόνο ενθουσιασμός και ότι μια αψιμαχία σας δεν πρόκειται να αφήσει σημάδια, εφόσον υπάρχει πραγματική αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα είναι η μαγική συνταγή για να αντιληφθείτε σωστά αυτά που θα έχουν αξία στη ζωή σας. Μην κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας προτού να είστε σίγουροι για την επιτυχία τους.

ΛΕΩΝ

Φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα, καθώς στη συνέχεια αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς. Μην απομακρύνεστε από τους άλλους, επειδή περνάτε  μια μεταβατική περίοδο. Σταθεροποιήστε συνεργασίες που μπορεί να αποδώσουν σταδιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το να εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και να είστε απότομοι δεν θα ωφεληθείτε σε τίποτα. Θα νιώσετε καλύτερα μόλις απομακρυνθούν οι πιέσεις. Αρχίζει να καθαρίζει το τοπίο στη σχέση σας και θα ανακαλύψετε όσα σας φέρνουν πιο κοντά.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχετε αφήσει στην τύχη τους. Προβείτε σε καινούργιες γνωριμίες για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας αποφύγετε παγίδες στον εργασιακό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι. Προσπαθήστε να κατανοήσετε όσους σας δυσκολεύουν και να τους κάνετε συμμάχους σας. Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες που θα έχετε στα χέρια σας, γιατί αυτές θα κάνουν τη διαφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαφυλάξτε μια φιλική σας σχέση που μπορεί να σας στηρίξει ηθικά. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και εκείνες του συντρόφου σας. Κάποιες αναβολές που σας εκνευρίζουν μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε κάποια λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιβάλλεται να φανείτε πιο προσεκτικοί στις ερωτικές επιλογές σας. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας για να μπορέσετε να κάνετε εργασιακά ανοίγματα. Προχωρήστε μπροστά αφήνοντας πίσω όσα σας έχουν πονέσει και σας έχουν πληγώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θα έχετε λιγότερα σκαμπανεβάσματα και επειδή υπάρχουν αρκετές δυνατότητες ανάπτυξης, εκμεταλλευτείτε τις προσωπικές σας μετοχές τώρα που είναι ανεβασμένες. Μη δώσετε αφορμές για σχόλια, καθώς μπορείτε να τα βρείτε μπροστά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να είστε έτοιμοι για αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Θυμηθείτε πως πρέπει να προχωράτε στη ζωή σας μέσα από αλλαγές, ακόμα και αν κάποιες από αυτές απαιτούν θυσίες.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...