Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 12 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Ρυθμίστε εκκρεμότητες που δεν σας επιτρέπουν να σηκώσετε κεφάλι. Προχωρήστε μπροστά και δείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς να σας πιάσει ο φόβος να γυρίσετε σε κάτι που δεν σας ταιριάζει ή δεν σας αρέσει, μόνο και μόνο επειδή σας παρέχει ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναθεωρήστε κάποιες από τις απόψεις σας, όσο είναι ακόμα νωρίς. Επειδή θα παραμένετε ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, θα χρειαστεί να μάθετε να είστε πιο ψύχραιμοι, πιο υπομονετικοί και κυρίως πιο ρεαλιστές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, απομονωθείτε για λίγο. Στη δύσκολη διαδρομή που είχατε να διανύσετε μάθατε να διεκδικείτε σωστά αυτά που σας ανήκουν, διατηρώντας έναν συντηρητισμό στις κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι για να φτάσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά, αν η εμπειρία σας στους ανθρώπους δεν είναι και τόσο πλούσια, θα πρέπει να προετοιμαστείτε καλύτερα, ώστε να μην πέσετε θύμα παραπλανήσεων.

ΛΕΩΝ

Μέσα από συνειδητοποιήσεις, παρατηρήσεις και γεγονότα θα δημιουργήσετε μια καινούργια πραγματικότητα. Η ανάγκη σας να κοιτάξετε προσεκτικά άλλη μια φορά τη ζωή σας και όλα όσα την περιβάλλουν θα μεγαλώσει και θα σας κάνει ασυγκράτητους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να έχετε σταθεροποιήσει το προηγούμενο, ειδικά αν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα ή γεγονότα που υπερβαίνουν τις δυνάμεις σας, καθώς εκεί θα πρέπει να δείξετε τις αντοχές σας με ψυχραιμία και υπομονή.

ΖΥΓΟΣ

Ενδέχεται να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο άτομα της οικογένειάς σας. Οι απαιτήσεις του φιλικού σας περιβάλλοντος θα είναι αρκετά αυξημένες, αλλά εσείς δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να σηκώσετε περισσότερο βάρος από αυτό που σας αναλογεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε όσο πιο διεκδικητικοί μπορείτε και να ζητήσετε από τους άλλους να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αντιστοιχεί. Τονώστε σχέσεις και γνωριμίες σκεπτόμενοι πως κάποιες συμμαχίες θα σας φανούν χρήσιμες και αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρείτε αρκετό πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξετε τα σχέδια και τους στόχους σας. Επανεξετάστε σε βάθος τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, ώστε να ανακαλύψετε και να τονώσετε τα θετικά στοιχεία τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις που υστερούν σε κατανόηση και σεβασμό μάλλον θα κοπούν οριστικά και αμετάκλητα. Βέβαια, οι απαιτήσεις του περιβάλλοντός σας σάς έχουν αποδιοργανώσει, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετές φορές οι επιρροές που δέχεστε σας μετατρέπουν σε ένα άβουλο πιόνι και σας κυριεύει ένα δυνατό αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας. Δείξτε τα όριά σας, ώστε να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ψάξτε να βρείτε τη διαχωριστική γραμμή του σωστού και του λάθους, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όρια, διαλύοντας τις ευκαιρίες που σας δίνει η τύχη σας. Αναβαθμίστε ποιοτικά τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να σας αφήνει αδιάφορους η ποσότητα.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...