Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί πρέπει να είστε μετρημένοι, αν θέλετε να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα έξοδα. Διευθετήστε προσεκτικά τις υποχρεώσεις σας και μη δείξετε επιπολαιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν στον εργασιακό σας χώρο θα σας γεμίσουν χαρά, όμως προσέξτε το παρασκήνιο και κυρίως αυτούς που θα εμπιστευτείτε. Μελετήστε λεπτομερέστατα κάποια πρόταση που θα σας γίνει προτού την αποδεχτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ισως στενοχωρηθείτε επειδή διαλυθεί μία σχέση ή συνεργασία σας, αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι απαλλαχτήκατε από καταστάσεις που σας πίεζαν και ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σας. Κάντε γνωστές τις προτεραιότητές σας για να ξέρουν και οι άλλοι τι να περιμένουν από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν αμφιβάλλετε για το πώς θα χειριστείτε κάποια κατάσταση, ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε. Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή. Δώστε τέλος χωρίς αναβολή σε συνεργασίες που δεν σας δίνουν τίποτα.

ΛΕΩΝ: Οι συναντήσεις σας και οι επαφές στον εργασιακό χώρο θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε και να βάλετε σε ενέργεια πολλές από τις σκέψεις σας. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε απαντήσεις σε ζητήματα που είναι μπερδεμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλέον είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας, γι’ αυτό κρατήστε σταθερή πορεία και μην παρεκκλίνετε για κανέναν λόγο. Δεν σας φταίνε οι γύρω σας αν εσείς δεν έχετε ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ζητάτε.

ΖΥΓΟΣ: Μην είστε τόσο σίγουροι για το πόσο θέλετε να απαλλαγείτε από κάποιες καταστάσεις, αφού εσείς τις τροφοδοτείτε για να υπάρχουν. Μην παραπλανείτε αυτούς που θέλουν να δεσμευτούν μαζί σας, αφού εσείς δεν είστε έτοιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δείχνετε τις αδυναμίες σας όταν φοβάστε, θα υπάρξουν κάποιοι που θα σας εκμεταλλευτούν. Τα απρόβλεπτα δεν μπορούν να γίνουν προβλέψιμα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε μια σχέση ή να αποκτήσετε νέους φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τίποτα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο όσο θέλετε να πιστεύετε, γι’ αυτό μην ψάχνετε να βρείτε τι κρύβετε πίσω από το προφανές. Δοκιμάστε άλλους τρόπους για να υπερασπίσετε τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αοριστίες οδηγούν στη σύγχυση, αλλά επειδή υπάρχουν ακόμα τα περιθώρια για να αποφασίσετε ποιο δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε, μην αργείτε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, ιδιαίτερα αν απειλούνται άμεσα σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαρίστε στους άλλους αυτό που θέλουν από εσάς και όχι αυτό που θέλετε εσείς να δώσετε σε αυτούς. Διατηρήστε αποστάσεις εκεί που βλέπετε ότι δεν έχετε περιθώρια. Μερικές φορές επιβάλλεται να ξοδέψετε μερικά χρήματα για να περάσετε καλά.

ΙΧΘΥΣ: Χρειάζεται να δείξετε επιμονή, για να μην αλλάξετε δρόμο στην πρώτη δυσκολία, ενώ οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι πηγαίες και αυθόρμητες. Σταματήστε να ξοδεύετε αλόγιστα και τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...