Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας μόνο αν σας τη ζητήσουν. Καταλάβετε ότι η τάση σας να τα έχετε όλα ή τίποτα θα απομυζήσει όλη την ενέργειά σας, οπότε προτιμήστε να αποδεχτείτε ότι πρέπει να τελειώσετε με ανοιχτά θέματα πριν κάνετε μια νέα αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα και αν διαφωνείτε με ορισμένες αποφάσεις, μην πιέζετε καταστάσεις. Οι επιπλέον προσπάθειες που θα κάνετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη θα είναι άκρως αποτελεσματικές για να κερδίσετε ακόμα και υποθέσεις που θεωρούσατε χαμένες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε αποστάσεις σε θέματα που έτσι κι αλλιώς δεν σας αφορούν άμεσα και διατηρήστε τις ισορροπίες. Δείτε καθαρότερα ότι πρέπει να στηρίξετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αποβάλετε τον φόβο που έχετε ότι δεν θα τα καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, γιατί δεν θα είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να απαλλαγείτε από τις όποιες ενοχλήσεις έχετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, αρκεί και εσείς να φροντίσετε να είστε συνεπείς με τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Το κλίμα θα είναι αρκετά καλό και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γι’ αυτό φροντίστε σε διαμάχες που θα προκύψουν μεταξύ τους να μείνετε αμέτοχοι για να μη σας πάρει κι εσάς η μπάλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή σχέδια ή ιδέες που μέχρι τώρα παρέμεναν στην άκρη, καθώς η τύχη θα είναι αρκετά κοντά σας για να τα προωθήσετε και να βρείτε συμπαραστάτες για την υλοποίησή τους.

ΖΥΓΟΣ: Αυξήστε τις εξόδους σας και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, για να επωφεληθείτε ακόμα και από κάποιες τυχαίες συναντήσεις που μπορεί να γίνουν η αιτία καινούργιων επαφών και γνωριμιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κορυφώστε τη δράση σας και παρουσιαστείτε δυναμικοί στους συνεργάτες σας, για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Γίνετε συνεργάσιμοι και ευέλικτοι, εάν θέλετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην προκαλέσετε τον σύντροφό σας, γιατί θα τον κάνετε να βγει εκτός εαυτού. Μεταδώστε την αισιοδοξία σας για να νιώσει καλύτερα και να ξεχαστεί από τα προβλήματα που έχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν έχετε αντιρρήσεις για τη σχέση σας μιλήστε ξεκάθαρα και μην αναβάλλετε συνέχεια τις σημαντικές αποφάσεις. Αποφύγετε μυστικά που αν αποκαλυφθούν θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να πετύχετε αρμονία, ισορροπία και όμορφη ατμόσφαιρα δεν θα το καταφέρετε με το να πηγαίνετε συνέχεια κόντρα. Εάν η σχέση σας περνάει κρίση, το μόνο που θα τη σώσει είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Δείτε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει μια κατάσταση και ίσως δεν τα φαντάζεστε. Μην εξοργίζεστε με άλλους, γιατί κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι σας. Κάποια υπερβολικά σχόλια που θα ακούσετε είναι σίγουρο ότι θα σας εκνευρίσουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...