Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η «Lady» και η… εκλεκτή παρέα της

Η «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου συναντιέται επί...

Η Καγιά κάνει το… φέσι μόδα στον Σκάι

Με αέρα από την Τουρκία το νέο ριάλιτι της...

Ο Μουτσινάς Σκάι… μύτη ξανά στην τηλεόραση

Στο... παρά πέντε φλερτάρει με τον Σκάι ο Νίκος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι η προσωπική σας ευθύνη σε ό,τι αφορά δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις. Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των καιρών.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να διατηρήσετε τις καλές εντυπώσεις που είχατε δημιουργήσει. Υποσχέσεις και προοπτικές θα εξεταστούν πιο εξονυχιστικά, δίνοντάς σας μια περίοδο δοκιμασιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν κάποιοι σας απογοητεύσουν, μείνετε σταθεροί στα όρια που έχετε θέσει. Ενεργοποιοιούνται έντονα η διαίσθηση, η έμπνευση και η πρωτοτυπία σας. Η ανακούφιση που θα λάβετε ότι κάνατε σωστές επιλογές θα σας δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας μια διαφορετική ποιότητα. Ακόμα και όταν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, αξίζει τον κόπο να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα.

ΛΕΩΝ: Παρόλο που τα οικονομικά σας δείχνουν ότι αυξάνονται, εσείς να είστε επιφυλακτικοί με τα εργασιακά δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Προστατευτείτε από ανταγωνιστές που καραδοκούν και εκσυγχρονίστε τη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε κύριο μέλημά σας να πληροφορηθείτε κατάλληλα, ώστε να προωθήσετε κάποιες ριζικές αλλαγές που επιθυμείτε. Δεν πειράζει αν χρειαστεί να απορρίψετε ορισμένες παλιές μεθόδους όταν οι νέες «συνταγές» είναι πιο χρήσιμες.

ΖΥΓΟΣ: Η ημέρα σάς καλεί να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις και να είστε πιο ειλικρινείς στις συναλλαγές σας. Μπορεί να είστε αρκετά ανεξάρτητοι, αλλά οι καταστάσεις είναι έτσι που είστε δεμένοι με πολλούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ελέγξτε τις ανασταλτικές επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και υιοθετήστε μόνο τις ιδέες που σας φαίνονται εποικοδομητικές. Για να σας βοηθήσει η τύχη, πρέπει να τη βοηθήσετε και εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε, γιατί υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία. Με τη γοητεία σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας, μην κάνετε παρακινδυνευμένες εμφανίσεις. Ορισμένα από τα οικογενειακά σας θέματα απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Δεν έχει νόημα να συγκρούεστε ασταμάτητα για παρελθούσες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που έχετε ανάγκη, θέτοντας καινούργιες προτεραιότητες. Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα σας εξαναγκάσουν να πάρετε άμεσα θέση. Η επιρροή που σας ασκούσαν πολλές φορές οι άλλοι αρχίζει πλέον να μη σας αγγίζει.

ΙΧΘΥΕΣ: Εχετε τη δύναμη να ενεργήσετε αποφασιστικά και άμεσα, οπότε χρησιμοποιήστε τα όπλα σας. Απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από σκέψεις που σας έβαζαν σε διαδικασία αναμονής. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανάλαφρη, ώστε να προχωρήσετε σε ερωτικά ξεκινήματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, full in love με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η...