Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Εμφύλιος» τέλος για την Αντζελα και την κόρη της Ολγα Κιουρτσάκη

Η Αντζελα Δημητρίου «τα ξαναβρήκε» με την κόρη της...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 03 Μαϊου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Για ό,τι έχετε σκοπό να ακολουθήσετε στη ζωή σας αποκτήστε περισσότερη σιγουριά. Τα καλύτερα ατού σας για σήμερα είναι η άμεση προσαρμογή και η διπλωματία. Μια καινούργια προσφορά που θα σας γίνει θα σας κάνει να δείτε τις δυνατότητες που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρετε πολλά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να τα κουμαντάρετε. Για να σας εκτιμήσουν οι άλλοι, μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται. Βάλτε σε τάξη τα θέματα της καθημερινότητάς σας, χωρίς να είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Μην πτοηθείτε από τον ανταγωνισμό που υπάρχει, αντίθετα αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας και να θυμάστε πως με τη σιωπή δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις. Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και μη σας αποσυντονίζουν τα απρόοπτα. Προσπαθήστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Βρείτε το κέφι σας ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και κάνοντας μια εκδρομή. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσει έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας γυρνούν στο παρελθόν. Φανείτε επιφυλακτικοί όπου μπορείτε για να προλάβετε παρεξηγήσεις. Μην επιτρέψετε στην άκαμπτη στάση κάποιων ανθρώπων να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Θα ήταν καλό για εσάς να αποφύγετε σκόπιμα τη συντροφιά ανθρώπων που είναι επιθετικοί μαζί σας. Συμβουλές από τρίτους που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας δεν υπάρχει λόγος να τις ακούτε. Είστε δυνατοί και άξιοι να βάλετε τους άλλους στην κατάλληλη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείξτε αγάπη και κατανόηση σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά την ανάγκη σας. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι προς όφελός σας, γι’ αυτό μην είστε ανυπόμονοι. Μην ακούτε ανθρώπους που είναι κακόβουλοι και έχουν προσωπικά συμφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το να δραματοποιείτε καταστάσεις, γίνεστε απαισιόδοξοι χωρίς λόγο. Η έλξη που νιώθετε για κάποιο άτομο θα γίνει αντιληπτή από τους δικούς σας ανθρώπους. Σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας αποσυντονίσουν, απαντήστε με ευγένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η απογοήτευση που σας πιάνει κάποιες φορές σας κρατά μακριά από τις επιτυχίες. Φροντίστε να μη σας λείψει η διάθεση να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να οδηγηθείτε εκεί που θέλετε και όχι εκεί που κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να σας παρασύρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό, καθώς ο μήνας αυτός θα έχει αρκετές δυσκολίες. Υπερασπίστε τα κεκτημένα σας, αποφεύγοντας να διακινδυνέψετε τα χρήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Καινούργιες συνεργασίες που δεν είστε σίγουροι ότι τις θέλετε για να προχωρήσετε δεν ωφελούν. Οι αλλαγές στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καινούργιες προοπτικές στα επαγγελματικά σας σχέδια θα φανούν πιο καθαρά.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...