Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Αθώοι οι ιερείς που κατηγορούνταν για διάδοση fake news για την πανδημία...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ο ηγούμενος,...

«Power of Love» με Μπακοδήμου (;) παρουσιάστρια

Σας έλειψε... η δύναμη της αγάπης; Μην παραπονιέστε, επανέρχεται!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 10 Μαϊου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας έχει επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, αλλά έχετε ξεμπερδέψει και από πολλές εκκρεμότητες. Με ό,τι κι αν καταπιαστείτε θα έχετε επιτυχία. Πάρτε τις αποφάσεις σας και λύστε ένα πρόβλημα πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να υποχρεωθήκατε λόγω των καταστάσεων να κινηθείτε σε ένα κλίμα ρευστότητας, αλλά από δω και στο εξής οι ρυθμοί σας θα είναι πιο γρήγοροι σε όλους τους τομείς. Δώστε προτεραιότητα στη διπλωματία και μην υιοθετείτε λανθασμένες απόψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείται να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία για να κυνηγήσετε τους νέους στόχους σας με επιτυχία. Αυξήστε την ταχύτητά σας, γιατί το παρόν φέρνει δελεαστικές προτάσεις. Δείξτε την αφοσίωσή σας μόνο σε όσα άτομα σας αγαπούν πραγματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης και το μυαλό σας θα είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία σας, καθώς με αυτά θα μετριάσετε τις δυσκολίες στα οικονομικά και στις σχέσεις σας. Πλέον θα δείτε καθαρά τι είναι για το καλό σας και τι πρέπει να αποφύγετε.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα και μην αφήσετε να σας αρπάξουν άλλοι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εσάς. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τα δυνατά σας για να εξασφαλίσετε τα συμφέροντά σας, αλλά και κάποιες χρήσιμες συμμαχίες. Σιγουρέψτε την εύνοια που θα έχετε στον αισθηματικό σας τομέα. Μην ασπάζεστε ανεπιφύλακτα τις γνώμες ατόμων που δεν γνωρίζετε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε τα περιθώρια να απαλλαγείτε από παλιές και επιβαρυντικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αρκεί να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας. Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει και σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε μεγαλύτερη ανοχή, ψυχραιμία και ορθολογισμό, και μην αφήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας. Εξελίξεις παρουσιάζονται στα σχέδιά σας, γι’ αυτό μην πετάτε τις ευκαιρίες που έχετε για προσωπική εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλάτε τη δύναμή σας για πράγματα ή καταστάσεις που δεν αλλάζουν. Είναι προτιμότερο να κινηθείτε μόνο για αυτά που έχουν περιθώρια αλλαγής ή βελτίωσης. Αν δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για ένα σοβαρό θέμα, αποφύγετε να το θίξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι μέρος της ζωής και δεν γίνεται εσείς να αποτελείτε εξαίρεση. Μην ανησυχείτε όμως, αφού δεν θα μείνετε χωρίς συμπαράσταση. Προσαρμοστείτε στο κλίμα των ημερών, ώστε να απολαύσετε ό,τι σας δίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί η σημερινή μέρα να μην είναι αρωγός στις προσπάθειές σας, αλλά είστε από αυτούς που θα θιγείτε λιγότερο και στα συμφέροντα και στις σχέσεις σας. Για να προχωρήσετε μπροστά πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες αδυναμίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι καλές προθέσεις που έχετε απέναντι στους άλλους θα σας βοηθήσουν και θα μεταφραστούν σε ηθική και πρακτική βοήθεια που θα λάβετε ανέλπιστα. Συγκεντρωθείτε και χαλαρώστε για να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Δήμητρα Ζέρβα: «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός και τραγουδίστρια

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την ανακοίνωση του προέδρου...