Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 12 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι περιορισμοί που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε για να ξεπεραστούν χρειάζονται πειθαρχία και αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε ψύχραιμα και μην εντυπωσιάζεστε από άτομα που έχουν ανώτερη θέση από εσάς. Βρείτε τον τρόπο να βγείτε κερδισμένοι, παρά όποιες διαφωνίες, και αν συμβεί μια αναπόφευκτη ρήξη θα είναι μοιραία, γιατί αναγκαστικά κλείνει ο κύκλος της σχέσης με κάποιους ανθρώπους. Αναπτύξτε τις ιδέες σας για να βρείτε τα χρήματα που χρειάζεστε. Η εβδομάδα είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, γι’ αυτό κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε όταν δεν τα καταφέρνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Το αποτέλεσμα που θα έχετε θα σημάνει αναμφίβολα το τέλος των δύσκολων φάσεων για τα οικονομικά σας. Η αναμονή δίνει τη θέση της στην πρωτοβουλία, και τώρα θα είστε πιο καλά με τον εαυτό σας παρά ποτέ, ενώ θα πάρετε θέση απέναντι σε σχέσεις που σας προβληματίζουν. Σαφώς θα είναι διάφορα τα σενάρια που θα εξελιχθούν στη σχέση σας για την πορεία της, των οποίων δεν ευθύνεστε απόλυτα εσείς, αλλά είναι στο χέρι σας να μην αφήσετε κάποιους που επεμβαίνουν για τους δικούς τους λόγους να σας παρασύρουν εκεί που δεν πρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθετε πλέον έτοιμοι για να ακολουθήσετε καινούργιους ρυθμούς, ενώ η ανάγκη σας να απαγκιστρωθείτε από ανθρώπους που στερούσαν την αυτονομία σας και ανακόπτουν την προσωπική σας πορεία σάς οδηγεί σε νέους ρυθμούς. Είναι πολύ πιθανό οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε να σχετίζονται με παλιές σας υποθέσεις, στις οποίες καλείστε να πάρετε θέση. Ο δυναμισμός σας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και η ενεργητικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ. Εάν αναλώνεστε με γνώμονα τη λογική, παρουσιάστε ωραίες προοπτικές στον οικονομικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις και φροντίστε να αφήνετε έξω από το σπίτι σας όποια εργασιακά προβλήματα και να μην εκτονώνετε τα νεύρα σας πάνω στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στους φίλους σας. Η πηγή τους άγχους σας ή των διαφωνιών ίσως είναι κάποιο οικογενειακό ζήτημα ή κάτι που θα αφορά τον χώρο του σπιτιού σας. Θα σας είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε τρόπους για την επέκταση των στόχων σας, αλλά και για να συσφίγξετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία που θα προκύψει.

ΛΕΩΝ: Κοιτάξτε βαθύτερα για να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και να λύσετε προβλήματα. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες ή ανασφάλειες, που θα ανοίξουν παλιές πληγές και θα μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Οσοι έχετε ακόμα οικονομικές διαφορές με τρίτα πρόσωπα θα προβείτε σε έντονους διαλόγους με σκληρά λόγια. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι λύση και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα. Οι τετριμμένες ιδέες σάς κουράζουν, γι’ αυτό αντιμετωπίστε δυναμικά τα προσωπικά σας προβλήματα, κρύβοντας τις ευαισθησίες σας, που θα σας κάνουν θύμα κάποιων για να πατήσουν πάνω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σωστή σχέση, γι’ αυτό επιβάλλεται να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό και να νοιάζεστε πραγματικά για τον σύντροφό σας. Ικανοποιήστε την εσωτερική σας ανάγκη για λίγη χαρά και αρμονία στις σχέσεις. Ακόμα και η μακροχρόνια σχέση σας μπορεί να επωφεληθεί από αυτή την αλλαγή στη διάθεσή σας και να ανανεωθεί. Μερικά προβλήματα στη μεταξύ σας επικοινωνία είναι πιθανά, αλλά δεν θα είναι τόσο ουσιαστικά ώστε να αισθανθείτε άσχημα ή να βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΖΥΓΟΣ: Υστερα από μια περίοδο αρκετά φορτισμένη, θα βγείτε μπροστά και θα αρχίσετε να επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς και τις δικές σας ανάγκες. Το τονισμένο σεξαπίλ και ο μαγνητισμός σας θα σας παροτρύνουν να προσέξετε την εμφάνισή σας. Είναι η καλύτερη στιγμή για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και ιδιαίτερα στη σχέση σας. Τα κοινά οικονομικά σας θα φέρουν μια κάποια ένταση μεταξύ σας, όταν θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφύγετε να είστε εριστικοί ή εγωιστές με το ταίρι σας, για να βγείτε αλώβητοι από αυτή την κρίση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν χρειαστεί να αλλάξετε προσανατολισμό, μη διστάσετε να κάνετε κάποια μικρά βήματα για αρχή και προχωρώντας περισσότερο. Τα αιφνίδια έξοδα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν και τα εμπόδια στις επιδιώξεις σας. Σε συνδυασμό με τη λογική μπορείτε να επιδιώξετε το καλύτερο, μια που τα γεγονότα θα είναι έντονα και θα χρειάζονται προσοχή. Οι συγκινησιακοί παράγοντες θα παίξουν εξίσου σημαντικό ρόλο, αλλά περισσότερο από την καρδιά σας θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε το μυαλό σας και να φυλαχτείτε από την υπερβολή, όπως και όσο μπορείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από εδώ και στο εξής θα σας συνοδεύουν πολλές ευκαιρίες, και από εσάς εξαρτάται να τις αξιοποιήσετε. Η τύχη δεν θα σας γυρίσει την πλάτη, γι’ αυτό μην τις συγκρίνετε με τις παλιές και μην κάνετε το σφάλμα να περιμένετε τις πιο εντυπωσιακές. Πάρτε ουσιαστικές αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας και εργαστείτε για την υλοποίησή τους. Οι συναλλαγές και οι μετακινήσεις σας θα είναι πιο εύκολες, αλλά χρειάζεται να εστιάσετε την προσοχή σας στα προσωπικά θέματα, καθώς οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο κάποιες από τις προβληματικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση ενός καλού σας φίλου που έχει τις καλύτερες διαθέσεις και προθέσεις για εσάς, και παράλληλα πλησιάστε εκείνους που σας βοηθούν και σας στάθηκαν στο παρελθόν. Σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να επιβληθείτε, να είστε πιο ξεκάθαροι και πιο κατασταλαγμένοι. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας, αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας και δεν αποκλείεται να τολμήσετε να αλλάξετε στιλ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούργια άτομα, που θα εισβάλουν στη ζωή σας, θα σας ενεργοποιήσουν θετικά. Πρέπει να διατηρήσετε αλώβητες τις σχέσεις που σας είναι χρήσιμες για το παρόν, αλλά και για το μέλλον, από άποψη πρακτική, ηθική και κοινωνική. Το πρόβλημα που έχετε είναι ότι δεν σας πείθει κανείς εύκολα, αλλά ούτε και εσείς έχετε την τάση να εκδηλωθείτε. Σκεφτείτε πως πίσω από κάθε απόλυτη άρνηση κρύβεται μια φυγή. Θα χρειαστεί να βάλετε φρένο σε αρκετά από αυτά που κάνετε και καταπονούν τον οργανισμό σας, όσο είναι νωρίς, για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ: Κερδίστε χρόνο βάζοντας σε προτεραιότητα όλες τις σημαντικές συζητήσεις και ενέργειες που πρέπει να κάνετε με τον σύντροφό σας. Μην ξεπεράσετε τις δυνάμεις σας, προκαλώντας την αντοχή του νευρικού σας συστήματος, ούτε διασπώντας την προσοχή σας με δευτερεύοντα πράγματα. Μην κάνετε άλλα λάθη αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε, αλλά φροντίστε να προσαρμοστείτε σε αυτό, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Με τρόπο αιφνίδιο και αποτελεσματικό θα υπάρξουν ευκαιρίες για να φτιάξετε τη σχέση σας όπως τη θέλετε, ακόμα και αν αυτές δεν φαίνονται στον ορίζοντα της καθημερινότητάς σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...