Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Στα σύννεφα η μαμά Βασιλική Τρουφάκου

Την ευτυχία της μητρότητας βιώνει εδώ και τρεις ημέρες...

Με φονικά ένστικτα όσοι έχουν σοβαρές αϋπνίες

Βγαλμένο από την ταινία του 2002 «Insomnia», με πρωταγωνιστές...

Η Ανδρομάχη εξομολογήθηκε πώς η σχέση της με τον Λιβάνη έγινε από...

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά...

«Μαύρη τρύπα» 256.000 € από ταμία υποκαταστήματος τράπεζας που έβαζε χέρι στις...

Τη… δόξα του Δημήτρη Χορν ως ταμία τράπεζας φαίνεται...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι πιστεύετε. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε για να λύσετε κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα. Ενδιαφερθείτε για τα προβλήματα των φίλων σας και βοηθήστε τους αν μπορείτε. Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν αλλαγές στην καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν καθησυχάσετε τις εσωτερικές σας εντάσεις δεν θα μπορέσετε να δείτε ότι οι εξελίξεις είναι θετικές. Μην κουράζετε τους δικούς σας ανθρώπους με τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίστε τον σύντροφό σας με διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι συνήθως, για να ξαναδείτε τη σχέση σας να αναγεννιέται από τις στάχτες της. Στους αδέσμευτους του ζωδίου ίσως μια σχέση του παρελθόντος επιστρέψει μετανιωμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προδώσουν αυτά που έχετε προγραμματίσει. Διασκεδάστε περισσότερο και ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση. Ακούτε λίγο και τη διαίσθησή σας σε κάποιες ενέργειες που πρέπει να κάνετε.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε μόνο τις ισορροπίες που ξέρετε ότι σας είναι απαραίτητες. Αναζητήστε χρόνο να απομονωθείτε για να μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Κάντε εξονυχιστική εξέταση σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να αντεπεξέλθετε σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία, περιορίστε τον εκνευρισμό σας. Εάν ζητηθεί η γνώμη σας για κάποιο θέμα, κάντε το με μεγάλη επιφύλαξη. Σχέδια χωρίς ρεαλιστικές βάσεις που καθυστερούν τις εξελίξεις, απαιτείται να τα αποβάλετε τώρα.

ΖΥΓΟΣ: Σε ανθρώπους με διαφορετικό σκεπτικό, υπερασπιστείτε τις απόψεις σας. Ψάξτε βαθιά μέσα σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και σας πληγώνει. Οταν οι θυσίες που κάνετε δεν εκτιμούνται, πρέπει να τις σταματάτε το ταχύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην μπλοκάρετε τη λογική σας με υπερβολικά συναισθήματα. Εάν δεν προσέξετε τα λόγια σας θα προκαλέσετε ρήγμα σε μια παλιά σας φιλία. Βρείτε καινούργιους τρόπους δράσης για να απομακρυνθείτε από χαοτικές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν θέλετε να απογοητευτείτε, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό σας. Ανανεώστε τις σχέσεις που έχετε δει ότι δοκιμάστηκαν και άντεξαν με δόσεις ειλικρίνειας και θέλησης, για να δημιουργήσετε γερές βάσεις εμπιστοσύνης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην παίξετε το παιχνίδι όσων προσπαθούν να ελέγχουν το μυαλό και τις κινήσεις σας. Τα απρόοπτα θα σας κυνηγούν και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεσπάστε τον θυμό σας σε αυτούς που πρέπει και όχι σε αυτούς που βρίσκετε μπροστά σας. Επιστρατεύστε επιπλέον δύναμη, κατανόηση και υπομονή, προκειμένου να κρατήσετε κάποιον έλεγχο μέσα στη φόρτιση που έχει αρχίσει και δημιουργείται στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ: Η διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Εξετάστε με σοβαρότητα τα «θέλω» και τα «πρέπει» σας, όπου κάθε αξία σας θα έχει τον χώρο της και δεν θα εμποδίζει τους άλλους τομείς της ζωής σας να αναπτυχθούν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναστασία Γιούσεφ: «Βιασμός» στα καμαρίνια

Εκρηξη οργής από την Αναστασία Γιούσεφ. «Αυτό είναι βία!»...

Στο Σαββατοκύριακο στη θέση της Μαυραγάνη για το πρωινό μετακινείται η Αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη κατά...

Grand opening για τη βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα!

Ολικό lifting για τη θρυλική βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη...

Η Παλιοσπύρου χώρισε από τον ασφαλιστή Θ. Δρίβα

Τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο της Ιωάννας Παλιοσπύρου με τον...

Το μεγάλο comeback της Βάνας Μπάρμπα 17 χρόνια μετά

Η Βάνα Μπάρμπα στη μικρή οθόνη έπειτα από μία...

Στα σύννεφα η μαμά Βασιλική Τρουφάκου

Την ευτυχία της μητρότητας βιώνει εδώ και τρεις ημέρες...