Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Είμαι ευτυχής που πέρασα τόσα χρόνια στο σανίδι»

Αρχοντική ομορφιά, φινέτσα, ταμπεραμέντο, σικ λουκ, ευφράδεια λόγου. Αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 22 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, καθώς θα υπάρχουν συγκρούσεις στη...

Εύα Νάθενα: Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σανγκάης

Μια μεγάλη διάκριση απέσπασε η ταινία «Φόνισσα» και, ειδικότερα,...

Συνεχίζει τη… λύρα του ο Ρεράκης για τον βιασμό του...

Στις 28 Ιουνίου αναμένεται να πέσει η αυλαία στη...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 19 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες, θα σας υπενθυμίσουν πως έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Σταθεροποιήστε τους στόχους σας και δείξτε στους άλλους πως είστε υπεύθυνοι επαγγελματίες και ικανοί να φέρετε σε πέρας ό,τι αναλάβετε. Εντείνετε τις προσωπικές σας προσπάθειες και ενδιαφερθείτε για τη βελτίωση και την επέκτασή τους. Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας. Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν κάποια σκαμπανεβάσματα. προετοιμάστε τα σχέδιά σας, υπολογίζοντας πάντα κάτι παραπάνω από το προβλεπόμενο, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε έτοιμοι να υπερνικήσετε εμπόδια και μικρές δοκιμασίες. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, για να βρει και πάλι τον ρυθμό του. Θα έχετε περίεργες διαθέσεις και συναισθήματα, ενώ θα πρέπει τα μηνύματα που θα σας δώσει η διαίσθησή σας να τα αγνοήσετε. Ασχοληθείτε με άτομα που τραβούν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, αναπτύσσοντας παράλληλα και τον κοινωνικό σας κύκλο. Ακόμα και οι αλλαγές που θα γίνουν χωρίς να τις έχετε προκαλέσει θα σας ικανοποιήσουν και θα σας αρέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη με εντάσεις τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, γιατί ενδέχεται η ψυχολογία σας, που δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερά της, να επηρεάσει επικίνδυνα τον συναισθηματικό σας τομέα και να σας σπρώξει σε αλλαγές που δεν χρειάζεστε. Μην είστε επιπόλαιοι σε ό,τι θα έχει σχέση με τα συμφέροντά σας και μεριμνήστε έτσι ώστε να μη βγουν στην καθημερινότητά σας καινούρια έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε την αμυντική και επιθετική στάση σε ό,τι θα αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα. Μην πιέσετε καταστάσεις στις οποίες δεν μπορείτε έτσι κι αλλιώς να αντεπεξέλθετε και με κανέναν τρόπο μη δανειστείτε χρήματα από άτομα που θα εκτεθείτε, καθώς δεν θα μπορείτε για προσωπικούς λόγους να είστε συνεπείς στην επιστροφή τους. Εκφράστε εάν θέλετε τα παράπονά σας στα οικεία σας πρόσωπα, αλλά θυμηθείτε πως ήρθε επιτέλους ο καιρός να σοβαρευτείτε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα έχετε, μια και η τύχη φαίνεται πως σήμερα θα είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ: Θα οδηγηθείτε σε επανεξέταση των συναισθημάτων και των σχέσεών σας, κυρίως των ερωτικών. Μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις κάτω από αυτήν την επιρροή και φροντίστε να μην προχωρήσετε σε μια συμβίωση, εφόσον η κρίση σας θα παραμένει θολωμένη. Υπολογίστε πιο σωστά τα έσοδά σας, γιατί προβλέπεται να συνεχιστούν τα μεγάλα έξοδα. Αφήστε στην άκρη αλλαγές που θα τα αυξήσουν ακόμα περισσότερο και μελετήστε πιο προσεκτικά ενδεχόμενες οικονομικές τοποθετήσεις. Μην πιστέψετε πως ό,τι λάμπει είναι χρυσός και μην πανικοβληθείτε. Στο κάτω κάτω, δεν είναι τόσο χάλια τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας δώσουν φιλικά πρόσωπα και δώστε κι εσείς εάν σας ζητηθεί, ιδιαίτερα όταν κάποιοι από αυτούς σάς στάθηκαν χρήσιμοι στο παρελθόν. Εναρμονιστείτε με το περιβάλλον σας και βρείτε τα κοινά σημεία που έχετε με τους άλλους, για να είναι η μεταξύ σας συνεργασία πρόσφορη και επικερδής. Στις προσωπικές σας σχέσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα υπάρχουν διαταραχές, καθώς κάποιοι θα δυσπιστούν επίμονα με τις απόψεις σας. Ισως να μην πρέπει να αποκαλύψετε τα σχέδια και τις σκέψεις σας, αλλά να προετοιμαστείτε για μια περίοδο ανανέωσης.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τις σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ώστε οι αναπάντεχες τροποποιήσεις που θα γίνουν να σας είναι ευχάριστες. Η τρυφερότητα και η αγάπη είναι ένας τρόπος για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους δείξετε ότι τους νοιάζεστε. Εάν δεν κάνετε κάτι για να αλλάξετε τον τρόπο που παίρνετε τα πράγματα, η υγεία σας θα γίνει και πάλι εύθραυστη, επηρεάζοντας το νευρικό σας σύστημα. Διακόψτε οριστικά σχέσεις με άτομα που σας βασανίζουν πριν καταρρεύσετε. Κάντε εσείς κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε το χάρισμα ακόμα και χωρίς να επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση οι άλλοι να σας βρίσκουν κάθε φορά που σας βλέπουν και πιο όμορφους. Προσαρμοστείτε το συντομότερο δυνατό με τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν στον οικονομικό σας τομέα, περικόπτοντας κάποιες από τις δαπάνες σας. Μην αποσυρθείτε από το προσκήνιο και κάνετε το λάθος να παίξετε έναν βοηθητικό ρόλο στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αυτό θα σας κουράσει. Εάν έχετε τη δυνατότητα, προτιμήστε να πάρετε έστω και μια προσωρινή άδεια λίγων ημερών, που θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε διάφορες ανασφάλειες που προέρχονται από άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος και με διαισθητικό τρόπο ανακαλύψτε πρόσωπα και καταστάσεις. Αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια που θα σας βλάψει τόσο στον εργασιακό σας τομέα όσο και στον οικονομικό. Δεν πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες, παρόλο που όσο θα περνούν οι ημέρες θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Οι αδέσμευτοι, με εξαίρεση το πρώτο δεκαήμερο, που θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τα οικονομικά σας σχέδια και θέματα της καθημερινότητας, στη συνέχεια θα είστε ελεύθεροι να κατακτήσετε το άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα συναισθήματά σας αρχίζουν να παίρνουν φωτιά, όμως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάψετε να κοιτάτε δεξιά κι αριστερά, ώστε οι αδέσμευτοι να ανακαλύψετε έναν νέο έρωτα και οι δεσμευμένοι να χαρείτε τη σχέση σας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα χαράξετε μια σταθερή πορεία στην ερωτική σας ζωή. Δείξτε εμπιστοσύνη και αφοσίωση στον σύντροφό σας, γιατί εκτός του ότι το έχει ανάγκη, είναι και απαραίτητο για να είναι υγιής η σχέση σας. Εξάλλου, ξέρετε καλά πως όσο δυναμικοί και αν είστε ή θέλετε να δείχνετε, έχετε ανάγκη από ειλικρίνεια, αμοιβαίο σεβασμό και ζεστασιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη διστάζετε να εκφράσετε στο έτερόν σας ήμισυ τις απόψεις που έχετε για τον έρωτα, γιατί μάλλον θα εκπλαγείτε όταν δείτε ότι συμφωνούν με τις δικές του. Μόλις νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας, αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και το ταίρι σας θα ανταποκριθεί πρόθυμα και με χαρά στο ερωτικό σας κάλεσμα. Τώρα εσείς είστε αυτοί που θα πάρετε τη σχέση σας από το χέρι και θα την οδηγήσετε εκεί που θέλετε. Εάν χρειαστεί, αποφύγετε να πάτε σε μέρη πολυσύχναστα, ώστε να αποδράσετε κάπου οι δύο σας, να χαλαρώσετε και να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε πίσω σας την απομόνωση στην οποία είχατε κλειστεί και τις αμέτρητες φορές που νιώσατε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Εχετε πάρει πλέον τα μαθήματά σας και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες περιπέτειες. Αναζητήστε μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον άτομα που μπορούν να καταλάβουν τις ανησυχίες σας και να τις συμμεριστούν. Πιστέψτε σε εσάς και στη γοητεία σας, εκφράστε τα συναισθήματά σας και κάντε τον έρωτα προσωπική σας υπόθεση. Οι ημέρες που έρχονται θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποζημίωση-μαμούθ του mr coca-cola σε εργαζομένη του! – Τη βίασε και του παίρνει 839.830.000€

Αστρονομική αποζημίωση, που θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες στην...

Ανω κάτω έκανε την εκπομπή του Αρναούτογλου η Στέλλα Μπεζαντάκου

Χαμός με το «Μπλουζάκι» της Στέλλας Μπεζαντάκου στο πλατό...

Δύο κυρίες του Σασμού πήραν μεταγραφή στον ΑΝΤ1

Ελαμψαν, ξεχώρισαν, αγαπήθηκαν πολύ και συγκίνησαν. Από τον «Σασμό»...

Κοκλώνης στην πόρτα της εξόδου από το Οpen

Ραγδαίες εξελίξεις στο Open, καθώς το επικείμενο διαζύγιο του...

Ο Κώστας Καραμανλής με τη Νατάσα Παζαΐτη και τον γιο τους στο Ηρώδειο

Ο Κώστας Καραμανλής, η Νατάσα Παζαΐτη και ο γιος...

Οι μπελάδες Λύτρα εκτός από την υπόθεση – σοκ του ξυλοδαρμού

Σαν χάρτινος πύργος καταρρέει η αυτοκρατορία που είχε στήσει...

Σάλος με sexy υπαρχιφύλακα του Α.Τ. Μυκόνου – Έβαλε χέρι σε τσάντα κρατούμενης

Απύθμενο θράσος είχε μια 31χρονη αστυνομικός της Μυκόνου, η...