Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η κρυφή ζωή εκτελεστή με κυρία της καλής κοινωνίας

Στον Καναδά, στη... φιλική για φυγόποινους και καταζητούμενους χώρα,...

Πάτρας με Ουγγαρέζο στο πρωινό του ΑΝΤ1

Ποια Μαρία Αναστασοπούλου και ποια Μπέττυ Μαγγίρα; Ο Δημήτρης...

Ο καύσωνας Παπαγεωργίου «σάρωσε» το Instagram

Δεν μας έφτανε ο καύσωνας των τελευταίων ημερών, ήρθε...

Μάριος Ηλιόπουλος: Oι νέες κινήσεις στον χώρο της ακτοπλοΐας του νέου ιδιοκτήτη...

Δεν «αλλάζουν χέρια» εύκολα οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες στην...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 22 Μαϊου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που οι αιφνίδιες αλλαγές θα κλονίσουν τη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια, θα σας οδηγήσουν σε κάτι καλό και θα βάλετε σε εφαρμογή, έστω και με καθυστέρηση, σχέδια και ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ: Με μεθοδικότητα θα υλοποιήσετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα αυτούς που θα αφορούν κοινωνικές διακρίσεις, αν και δεν θα λείψουν οι αντιθέσεις στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Μετριάστε την ευαισθησία σας σε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε τη λογική σας σε κρίσιμες στιγμές, τώρα που βελτιώνεται η κατάσταση στον οικονομικό σας τομέα. Η ερωτική σας ζωή αλλάζει, επηρεάζοντας την καθημερινότητά σας. Σε εργασίες που απαιτείται η παρουσία σας μη στέλνετε αντιπρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας θέματα, αλλά στη συνέχεια το βάρος μετατοπίζεται στη βελτίωση του τρόπου ζωής σας. Να περιμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Προσπαθήστε να καταλάβετε τα επιχειρήματα που έχει ένας από τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Ηρθε η ώρα να αποκατασταθείτε από αδικίες που σας έγιναν και ατυχίες που υποστήκατε. Η μέρα θα είναι παραγωγική και ανανεωτική σε σχέσεις, στόχους και συνεργασίες. Πριν αρχίσετε να λέτε τη γνώμη σας σε έναν καλό σας φίλο, μάθετε όλη την αλήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κληθείτε να ανακαλύψετε γιατί αποτύχατε σε κάποιες επιδιώξεις σας. Αρπάξτε την ευκαιρία για να υλοποιήσετε νέους στόχους. Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε τα όρια της προσωπικής σας ελευθερίας.

ΖΥΓΟΣ: Η ζωή έχει αντιξοότητες και οι συναισθηματικές σας σχέσεις ίσως χρειαστούν κάποιες θυσίες. Ο επαγγελματικός τομέας βελτιώνεται και αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον. Για να μη σας ζητήσουν εξηγήσεις, φροντίστε να έχετε τεκμηριώσει όλες τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ξεπεράστε παλιές συναισθηματικές απογοητεύσεις. Τοποθετήστε τα χρήματά σας μόνο σε ασφαλείς επενδύσεις. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην υλοποίηση των δικών σας επιθυμιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάζουν το ύφος, το κλίμα και ίσως και η σύνθεση στην οικογένειά σας, που θα σας αφήσει να ολοκληρώσετε ό,τι είχατε ξεκινήσει καιρό πριν. Ενημερώστε τους άλλους, όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε υπεύθυνα μια υπόσχεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεκτικό χειρισμό θα απαιτήσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα για να μην αιφνιδιαστείτε. Η μέρα θα είναι αρκετά σύνθετη σε επιρροές και γεγονότα. Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Δεν χρειάζεται να σας πτοούν εμπόδια που εύκολα μπορούν να παρακαμφθούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε σημασία σε μια καινούργια ερωτική σχέση που θα εμφανιστεί σε εσάς τους αδέσμευτους, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο που θα σας συγκλονίσει. Ακούστε την καρδιά σας σε θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό τομέα και δεν θα χάσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκάι βόμβα με Αναστασοπούλου

Στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα...

Βαλίτσες για Τουρκία ετοιμάζει η Καραβάτου

Τις βαλίτσες της και στην Τουρκία! Στην Κωνσταντινούπολη θα...

Χωρισμός πασίγνωστου ζευγαριού στην εγχώρια showbiz

Σαν «κεραυνός» έσκασε η είδηση του χωρισμού πασίγνωστου ζευγαριού....

Τρανς «καίει» VIP πελατες – Κρύος ιδρώτας με την καυτή ατζέντα της Νάνσυς!

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Μαζί Γιώργος Μπαρμπαλιάς και Τατιάνα Μπλάτνικ σε hot πάρτι στον Λυκαβηττό

Η εμφάνιση του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Μπαρμπαλιά και της...

Ροζ τροχαίο με… παραπολιτικό μπαμ

Eνα ροζ (πρωτοφανές) τροχαίο που «αγγίζει» πασίγνωστη πολιτική οικογένεια...