Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η κρυφή ζωή εκτελεστή με κυρία της καλής κοινωνίας

Στον Καναδά, στη... φιλική για φυγόποινους και καταζητούμενους χώρα,...

Πάτρας με Ουγγαρέζο στο πρωινό του ΑΝΤ1

Ποια Μαρία Αναστασοπούλου και ποια Μπέττυ Μαγγίρα; Ο Δημήτρης...

Ο καύσωνας Παπαγεωργίου «σάρωσε» το Instagram

Δεν μας έφτανε ο καύσωνας των τελευταίων ημερών, ήρθε...

Μάριος Ηλιόπουλος: Oι νέες κινήσεις στον χώρο της ακτοπλοΐας του νέου ιδιοκτήτη...

Δεν «αλλάζουν χέρια» εύκολα οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες στην...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 23 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα και μια πρόταση θα σας γίνει σε ανυποψίαστο χρόνο. Για να δείτε την κατάσταση να καλυτερεύει, επιβάλλεται να απομακρυνθείτε από σκοτούρες. Μια ουσιαστική και σοβαρή συζήτηση θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεσπάτε σε άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτα και ειδικά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ξεκουράστε το μυαλό σας και περάστε δημιουργικές ώρες με φιλικά πρόσωπα. Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν αν έχετε υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και, αφού έχετε τον τρόπο, κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος. Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιώντας τα συνηθισμένα σας όπλα, όπως τη φυσική σας γλυκύτητα και το χαμόγελό σας, δεν θα σας είναι καθόλου δύσκολο να έχετε αρκετές κατακτήσεις. Οι οιωνοί της συναισθηματικής σας ζωής είναι καλύτεροι, οπότε οι φόβοι σας είναι αδικαιολόγητοι.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μπορέσετε να διακρίνετε πού θα πρέπει να ρίχνετε κάθε φορά το βάρος σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε δυσκολίες, εμπόδια και ανταγωνισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνετε πιο προσεκτικοί και παρατηρητικοί με τον εαυτό σας, τις σχέσεις και τις υποθέσεις σας. Ο εντοπισμός του τυχαίου από το μη τυχαίο και της δύναμης από την αδυναμία θα προσδώσει στις κινήσεις σας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ: Είναι μέσα στο πρόγραμμα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά ακόμα και εκεί που πιστεύετε ότι έχετε ατυχία η τύχη θα είναι μαζί σας. Καταστρώστε σωστά προγράμματα κινήσεων που δεν θα επιτρέψουν να υπάρχουν δυσαρμονίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν ενεργήσετε σπασμωδικά, θα χάσετε αρκετό πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας ξανά και ξανά για πράγματα που γνωρίζετε ότι δεν σας οδηγούν πουθενά. Εχει σημασία τι θα κρατήσετε και από τι θα φροντίσετε να απαλλαγείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο για να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Φροντίστε να ακούτε συμβουλές συνεργατών σας που είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Μην αντιμετωπίζετε τα εμπόδια και τις αναποδιές με νεύρα, αλλά με υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα μπορέσετε να δείτε τις πραγματικές διαστάσεις. Ζητήστε βοήθεια μόνο από φίλους ή οικεία σας πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν. Η προσέγγιση με σοβαρότητα σε ένα επαγγελματικό σας θέμα θα σας βοηθήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε, ανανεωθείτε και επιταχύνετε τους ρυθμούς σας. Θωρακίστε κατάλληλα τον εαυτό σας και αξιοποιήστε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Βασιστείτε σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε λόγια ατόμων που δεν είναι αξιόπιστα.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να μην έχετε περισσότερα έξοδα που θα υπερβαίνουν τα έσοδά σας. Εάν υπάρξει κάποιο άτομο που θα σας απογοητεύσει, μη χαλάσετε τη διάθεσή σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει αρκετά, καθώς θα σας γίνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκάι βόμβα με Αναστασοπούλου

Στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα...

Τρανς «καίει» VIP πελατες – Κρύος ιδρώτας με την καυτή ατζέντα της Νάνσυς!

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Βαλίτσες για Τουρκία ετοιμάζει η Καραβάτου

Τις βαλίτσες της και στην Τουρκία! Στην Κωνσταντινούπολη θα...

Τραγουδιστής ποπ συγκροτήματος με άρρωστα βίτσια

Στο σκαμνί κάθισε τραγουδιστής γνωστού ποπ συγκροτήματος, ο οποίος...

Η Μινόνγκ in love με τον «Νικόλα»

Σε ρυθμούς VIP αφίξεων η Μύκονος, αφού στο νησί...

Εξώδικο Κοκλώνη προς την «Espresso»

Με εξώδική του πρόσκληση προς την «Espresso» ο Νίκος...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...