Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η κρυφή ζωή εκτελεστή με κυρία της καλής κοινωνίας

Στον Καναδά, στη... φιλική για φυγόποινους και καταζητούμενους χώρα,...

Πάτρας με Ουγγαρέζο στο πρωινό του ΑΝΤ1

Ποια Μαρία Αναστασοπούλου και ποια Μπέττυ Μαγγίρα; Ο Δημήτρης...

Ο καύσωνας Παπαγεωργίου «σάρωσε» το Instagram

Δεν μας έφτανε ο καύσωνας των τελευταίων ημερών, ήρθε...

Μάριος Ηλιόπουλος: Oι νέες κινήσεις στον χώρο της ακτοπλοΐας του νέου ιδιοκτήτη...

Δεν «αλλάζουν χέρια» εύκολα οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες στην...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 25 Μαϊου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την πνευματική σας ισορροπία και εάν θέλετε πραγματικά να είστε συνεπείς οριοθετήστε τα όνειρα και τα ιδανικά σας, φροντίζοντας να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Μην εντυπωσιάζεστε από ανθρώπους που μόλις τους γνωρίσατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργήστε έναν τρόπο ζωής που θα βασίζεται στην προσωπική σας φιλοσοφία και θα σας απομακρύνει από επιλογές που σας καταπιέζουν. Περιφρονήστε την ειρωνική διάθεση κάποιου συνεργάτη σας, για να πέσουν στο κενό οι προσπάθειές του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για κάθε ενδεχόμενο πρέπει να μάθετε να ζείτε με τη μοναξιά και όχι να πανικοβάλλεστε μόνο με τη λέξη. Μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας επηρεάσουν ψυχοσωματικά, αλλά προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη σπαταλάτε την ενέργεια σας για να καλύψετε τις ανάγκες των άλλων. Οταν προσπαθείτε να δείξετε πως εσείς έχετε το δίκιο στη σχέση σας, να προσέξετε περισσότερο τα λόγια και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε.

ΛΕΩΝ: Διατηρήστε όσο μπορείτε τις αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Παλέψτε στις αναποδιές που σας έρχονται και σταματήστε να το βάζετε στα πόδια. Εάν κάποιοι επιμένουν να σας βοηθήσουν, υποχωρήστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίστε να τακτοποιείτε ό,τι σας προκαλεί άγχος, χωρίς άλλες αναβολές. Αφήστε τη φαντασία σας στην άκρη, κάνοντας τις κινήσεις που πρέπει με λογικές διαδικασίες. Με υπομονή και επιμονή θα έχετε σύντομα πολύ καλά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απεχθάνεται τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά δεν μπορεί να είναι και πολύ μακριά σας γιατί ζηλεύει. Μην αφήνετε τις καθημερινές ασχολίες να σας απορροφούν πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με καλή διάθεση θα περάσετε καλά όπου και αν αποφασίσετε να πάτε. Εάν δείχνετε τον εκνευρισμό σας και χάνετε την ψυχραιμία σας, θα δυσκολέψετε τις καταστάσεις. Ασυνεννοησία με συγγενικό σας πρόσωπο θα σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν κερδίζετε τίποτα αν αφήνετε να σας παρασύρει η αναποφασιστικότητά σας. Δεν είναι κακό να δείξετε τον θαυμασμό που νιώθετε για κάποιους ανθρώπους. Φλερτάρετε για να νιώσετε περισσότερο γοητευτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε, διαχωρίστε το φλερτ και το σεξ από τη φιλία. Εχετε την ανάγκη να αρχίσετε την κοινωνική ζωή, για να ενημερώνεστε για ό,τι μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν προλαβαίνατε να παρακολουθήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφτείτε προτού αποφασίσετε οτιδήποτε και κυρίως προτού ανοίξετε το στόμα σας, γιατί με το να πείτε ευθέως αυτά που εκείνη τη στιγμή πιστεύετε δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος και μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε.

ΙΧΘΥΣ: Γίνετε πιο συνετοί στις κινήσεις σας και ασκήστε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο για να αναπτύξετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να βγάλετε στην επιφάνεια τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο πνευματώδεις για το δικό σας καλό.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκάι βόμβα με Αναστασοπούλου

Στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα...

Τρανς «καίει» VIP πελατες – Κρύος ιδρώτας με την καυτή ατζέντα της Νάνσυς!

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Βαλίτσες για Τουρκία ετοιμάζει η Καραβάτου

Τις βαλίτσες της και στην Τουρκία! Στην Κωνσταντινούπολη θα...

Η Μινόνγκ in love με τον «Νικόλα»

Σε ρυθμούς VIP αφίξεων η Μύκονος, αφού στο νησί...

Τραγουδιστής ποπ συγκροτήματος με άρρωστα βίτσια

Στο σκαμνί κάθισε τραγουδιστής γνωστού ποπ συγκροτήματος, ο οποίος...

Εξώδικο Κοκλώνη προς την «Espresso»

Με εξώδική του πρόσκληση προς την «Espresso» ο Νίκος...

Χωρισμός πασίγνωστου ζευγαριού στην εγχώρια showbiz

Σαν «κεραυνός» έσκασε η είδηση του χωρισμού πασίγνωστου ζευγαριού....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...