Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά το χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης...

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην πρόβα...

«Ο Γιατρός»: Βλέποντας την Κέλλυ και τον Γρηγόρη να έχουν έρθει κοντά,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός».Βλέποντας την Κέλλυ...

Νίνα Λοτσάρη: «Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο»

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια και ξαφνικά με το που...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 01 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Μην πιέζετε τις καταστάσεις για να γίνουν όλα ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Προστατεύστε την ψυχική σας υγεία από το άγχος της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εκτεθείτε με λόγια που μπορεί να διαρρεύσουν και να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Αντιμετωπίστε την κριτική διάθεση ενός φίλου με ευγενικό τρόπο, για να τον βάλετε στη θέση του. Προσαρμοστείτε στις παρούσες συνθήκες για να εξελιχθούν πιο γρήγορα οι θετικές επιρροές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν διοχετεύετε την ενέργειά σας σε θέματα οικογενειακά, θα έχετε προβλήματα στη δουλειά σας. Η υπερβολική παρόρμηση σας οδηγεί σε λάθη, γι’ αυτό μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Μην επιτρέψετε οι φιλοδοξίες των γύρων σας να υπονομεύουν τη δική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Συζητήστε χωρίς αναβολές γιατί ό,τι δεν λέτε για αυτά που σας ενοχλούν γίνεται απωθημένο. Κάντε πρώτοι την αρχή και μη σας πιάνει ο εγωισμός. Αντιμετωπίστε με διπλωματία και χιούμορ καυστικά σχόλια που μπορεί να γίνονται σε βάρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη συμμετάσχετε σε συζητήσεις που γίνονται και αφορούν άτομα που δεν είναι παρόντα. Πρέπει να ξέρετε πως όσο και αν τα προβλήματα σας φαίνονται αξεπέραστα, όλα μπορούν να διευθετηθούν αν αφήσετε στην άκρη τα πείσματα και τις προκαταλήψεις.

ΖΥΓΟΣ: Μην εμπλακείτε σε καταστάσεις μπερδεμένες, που μπορούν να σας βλάψουν μακροπρόθεσμα. Οι επιπολαιότητες σε αυτή τη φάση της ζωής σας δεν επιτρέπονται και δεν συγχωρούνται, γι’ αυτό σκεφτείτε με ψυχραιμία και βάζοντας μπροστά τη λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι τάσεις φυγής όταν βλέπετε ότι στριμώχνεστε θα είναι έντονες και δεν θα σας οδηγούν εκεί που πρέπει, ενώ παράλληλα τα ερωτήματα που θα γεννιούνται θα είναι περισσότερα από τις απαντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνο με την κοινή λογική θα μπορέσετε να αποφύγετε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας για να μπορέσουν να σας καταλάβουν και κάντε το με ήρεμο τρόπο και όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις που θα σας προσγειώσουν ανώμαλα και μην αφήσετε την αφηρημάδα να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε το σωστό τρόπο που μπορείτε να χειριστείτε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακολουθήστε καινούργιους δρόμους και κατευθύνσεις και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Οργανώστε τη δική σας συμπεριφορά και στάση πριν πάρετε αποφάσεις για το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα των άλλων.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε την κακή ψυχολογική σας διάθεση να επηρεάσει τη λογική σας. Η καλή σας διάθεση θα αρχίσει και πάλι να επηρεάζεται αρνητικά και η νευρικότητά σας θα αρχίσει να εκδηλώνεται με αυστηρή κριτική προς τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Η Δούκισσα και η trans εγγονή της!

Γεννήθηκε αγόρι, επέλεξε να είναι κορίτσι και ωραία καλλιτέχνιδα....

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...