Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά το χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης...

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην πρόβα...

«Ο Γιατρός»: Βλέποντας την Κέλλυ και τον Γρηγόρη να έχουν έρθει κοντά,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός».Βλέποντας την Κέλλυ...

Νίνα Λοτσάρη: «Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο»

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια και ξαφνικά με το που...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 15 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς να γίνεστε επιθετικοί και, αν δεν μπορείτε, εξαφανιστείτε φέρνοντας τους άλλους προ τετελεσμένων γεγονότων. Μην προσπαθείτε να είστε ευχάριστοι, γιατί έτσι δεν θα προοδεύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ναι μεν πρέπει να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, αλλά σας χρειάζονται οι συνεργασίες. Η μόνη λύση είναι να κινηθείτε διπλωματικά και με ευελιξία, για να ξεπεραστούν οι εντάσεις και τα διλήμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παραμερίστε τα έντονα συναισθήματα και πράξτε λογικά και δίκαια για να φέρετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν στα μέτρα σας. Με το να τις αφήνετε στην τύχη δεν θα κερδίσετε τίποτα. Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε την στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε όταν έχετε άδικο και να επιμένετε όταν είστε σωστοί. Πάντα τα μπερδεύετε και πράττετε τα αντίθετα. Τώρα, όμως, είναι καιρός να το σταματήσετε. Δείτε τον θυμό σας σαν εκτόνωση, γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις σάς απομυζούν ενέργεια.

ΛΕΩΝ: Οι κινήσεις που θα κάνετε θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Βάλτε τις βάσεις που θα φέρουν δημιουργικότητα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό και αποδεκτό στους άλλους και παράλληλα προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλά από αυτά που θεωρείτε δεδομένα ίσως έχουν διαφορετική εξέλιξη. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα, αλλά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί και σε επαγρύπνηση. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι.

ΖΥΓΟΣ: Ανανεώστε τις ιδέες σας, για να ενταχθείτε με ομαλό τρόπο στις καινούργιες καταστάσεις. Είναι απαραίτητο να προβάλετε τον εαυτό σας με σωστά επιχειρήματα, γιατί σας αξίζει μια καλύτερη θέση. Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί το κύριο χαρακτηριστικό σας να είναι η αυτοσυγκράτηση, αλλά επειδή χρειάζεται να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή αυτό δεν φτάνει. Χρειάζεται και διπλωματία. Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και να δημιουργείτε λάθος και άσχημες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τα παιδικά πείσματα και τις ξεροκεφαλιές και κάντε τις σωστές επιλογές, για να μη μετανιώσετε πικρά. Φέρτε στην επιφάνεια τη δημιουργικότητα που κρύβετε μέσα σας, γιατί το χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να πείσετε τους άλλους σε αυτά που θέλετε, κάντε έργα και μη λέτε πολλά λόγια. Μόνο έτσι θα έχετε τη συγκατάθεσή τους και θα ξέρετε προς τα πού βαδίζετε. Η ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δεν θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πονηριές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αλληλοεξυπηρέτηση θα παίξει και αυτή τον ρόλο της, γι’ αυτό ρίξτε βάρος σε θέματα σχέσεων. Από το πώς θα κάνετε τις επαφές σας θα εξαρτηθούν και οι εξελίξεις. Βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους για να περάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα.

ΙΧΘΥΣ: Χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να στρώσουν τα πράγματα. Αποφύγετε τις βιασύνες, μια που ο επαγγελματικός τομέας και οι συνεργασίες σας θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια. Με ηρεμία και λογική θα μπορέσετε να λύσετε αρκετά προβλήματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Η Δούκισσα και η trans εγγονή της!

Γεννήθηκε αγόρι, επέλεξε να είναι κορίτσι και ωραία καλλιτέχνιδα....

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...