Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 17 Ιουλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε εξηγήσεις για κάποιες αναβολές σας, ζητώντας από τους άλλους μια μικρή παράταση χρόνου για να…

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε τον χρόνο να φύγει ανεκμετάλλευτος, περιμένοντας αποφάσεις από τους άλλους. Πιέστε κάποιες καταστάσεις, που ίσως να έχουν καθυστερήσει σημαντικά, και δραστηριοποιηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ακατανίκητη επιθυμία σας να επιβληθείτε αυτό τον μήνα στον χώρο έχει ανταπόκριση. Ομως, μην το παρακάνετε και μην έχετε απρόβλεπτες αντιδράσεις, που ίσως να σας αιφνιδιάσουν. Μην αναθέσετε δουλειές που θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι λίγο παρακινδυνευμένο να ζητάτε κάτι, από τη στιγμή που δεν ξέρετε εάν πραγματικά εσείς το ανταποδίδετε ισότιμα. Αυτό αφορά τα συναισθηματικά σας, γι’ αυτό κάντε έναν απολογισμό ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εσείς ζητάτε την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον των άλλων, αλλά ο τρόπος που εκδηλώνεστε δείχνει το αντίθετο και δεν θα καταφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην κλειστείτε στον εαυτό σας και μην απομακρυνθείτε από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ: Προφανώς, έχει εξαντληθεί η υπομονή σας και θέλετε να βάλετε κάποια όρια στη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι εφικτό. Δεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις και θα κάνετε καθοριστικές γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους, γιατί η έκταση που θα δώσετε σε μια προσωπική σας αντιδικία για κοινά συμφέροντα μπορεί να έχει συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη αυτά που δεν σας πιέζουν και δώστε προτεραιότητα σε εκείνα που επείγουν. Προσπαθήστε να βάλετε κάποια τάξη σε θέματα που θέλετε να εξελιχτούν με γρήγορους ρυθμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε τον αγώνα σας για κάτι που αποσκοπεί σε οικονομικά οφέλη και θα έχετε μια ευρύτερη αποδοχή, αφού η προσπάθειά σας θα εκτιμηθεί και θα καρποφορήσει. Εάν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά, πρέπει να προσπαθήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε εξηγήσεις για κάποιες αναβολές σας, ζητώντας από τους άλλους μια μικρή παράταση χρόνου για να ζυγίσετε τα πράγματα και προσπαθώντας να μη δημιουργήσετε προβλήματα. Μην αφήσετε τη σύγχυση που θα επικρατεί να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές φορές θα νιώσετε πως είστε στο κέντρο των εξελίξεων. Οι αντιδράσεις σας πρέπει να είναι αξιοπρεπείς και δυναμικές σε κάθε περίπτωση, εάν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Για να μη γίνετε στόχος κακών κριτικών, προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή πάντα υπάρχουν παγίδες, φυλάξτε ένα κρυμμένο χαρτί, που μόνο εσείς θα ξέρετε, και όταν κάνετε παρασκηνιακές συναντήσεις και συζητήσεις προσπαθήστε να μην αφήνετε τα ίχνη σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τις ισχυρές σας γνωριμίες σαφώς μπορείτε αυτό τον μήνα να εδραιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Από εσάς εξαρτάται πώς θα ελιχθείτε για να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...