Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 19 Ιουλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντί να ξεχάσετε τα υπαρξιακά σας προβλήματα, βρείτε μέσα από αυτά λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Δεχτείτε τις αδυναμίες σας, αφού δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές. Σε μια έντονη συζήτηση αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα.

ΚΡΙΟΣ: Η ζωή θα σας οδηγήσει να παίξετε καινούργια παιχνίδια και νέους ρόλους. Θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε, ενώ οι επαφές σας θα είναι υπεραρκετές και με ποιότητα. Μην τάξετε πράγματα που δεν θα μπορέσετε να κάνετε, γιατί έτσι θα απογοητεύσετε τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε πολύ συναισθηματικοί και αυτό θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στις αξίες σας. Αν θέλετε να περάσετε καλά, αποφύγετε να προβείτε σε επιπόλαιες αλλαγές. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που στη συνέχεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα βοηθά να αναδειχθούν οι αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας και θα μεγαλώσει τον κοινωνικό κύκλο σας. Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να επεμβαίνει στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κανείς δεν έχει αντίρρηση να γλεντήσετε και να ξεσκάσετε, αφού νιώθετε πως είστε πιεσμένοι, αλλά πριν ανοιχτείτε και κατασταλάξετε, επιλέξτε την ποιότητα. Από το να σπάνε τα νεύρα σας με καθημερινά προβλήματα είναι προτιμότερο να εκτονωθείτε ερωτικά.

ΛΕΩΝ: Επικοινωνήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας περιβάλλουν, γιατί εκτός του ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίλυση κάποιων θεμάτων που σας απασχολούν, η συναναστροφή μαζί τους θα είναι ευχάριστη και εποικοδομητική για εσάς. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συμπεριφερθείτε λίγο εγωιστικά, χωρίς όμως να λέτε ή να κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε. Κατασταλάξτε στις απόψεις και στα πιστεύω σας και μην παρασύρεστε από τους άλλους. Μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, προτού εξετάσετε όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα θα έχει πολλά ενδιαφέροντα. Μερικά από αυτά θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, ενώ κάποια άλλα θα σας προβληματίσουν και θα σας παροτρύνουν σε αλλαγές. Η κρίση ανεξαρτησίας που σας έχει πιάσει μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να είστε υπερβολικά ανέμελοι, γιατί είναι πολύ πιθανόν οι πράξεις σας θα έχουν επιπτώσεις σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Εχει μεγάλη σημασία να διατηρήσετε κάποια στεγανά, τα οποία θα σας προσφέρουν στη συνέχεια την απαραίτητη ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά προτερήματά σας και είναι σίγουρο ότι θα νιώσετε πολύ καλά. Ξεφαντώστε, διασκεδάστε και φλερτάρετε όσο θέλετε, αφού οι μέρες μοναξιάς πέρασαν οριστικά. Εάν δε θέλετε να είστε απλοί θεατές, προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν έχετε κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας, βρείτε τρόπους να τα λύσετε και μη μένετε παθητικοί. Μπορείτε να θίξετε τα κακώς κείμενα χωρίς νεύρα και εκνευρισμούς. Η επιφυλακτικότητα των άλλων μπορεί να εξαφανιστεί ακόμα και με ένα χαμόγελό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντί να ξεχάσετε τα υπαρξιακά σας προβλήματα, βρείτε μέσα από αυτά λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Δεχτείτε τις αδυναμίες σας, αφού δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές. Σε μια έντονη συζήτηση αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να περάσετε θαυμάσια, αρκεί να μη σκέφτεστε συνέχεια τα οικονομικά. Αλλάξτε τις αρνητικές σκέψεις που σας χαλούν τη διάθεση, με θετικές που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, γιατί από αύριο σας περιμένει αρκετή δουλειά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...