Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 25 Ιουλίου

ΛΕΩΝ: Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις που θα αφορούν μια δέσμευση ή αποδέσμευση, ενώ κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να γυρίσετε οριστικά την πλάτη σε ό,τι σας πόνεσε πολύ και, όπως φάνηκε, δεν άξιζε την αγάπη σας.

ΚΡΙΟΣ: Καλό θα ήταν να αρχίσετε να ενεργοποιείστε από τώρα, αν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες και άνθρωποι που θα υποστηρίζουν τα αιτήματά σας και θα σας υποδείξουν τους τρόπους για να πετύχετε τις επιδιώξεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά έντονη και απαιτούνται από μέρους σας πολύ προσεκτικοί χειρισμοί, αν θέλετε να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους. Μπορεί η τύχη να μη σας εγκαταλείπει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την προκαλείτε ασταμάτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι και ανεκτικοί, και μη δίνετε σημασία στα μικροπροβλήματα που προκύπτουν. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βιώσετε κάτι ευχάριστο, ακόμα κι αν αυτό δεν θα εκπληρώνει τις προϋποθέσεις που εσείς βάζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε κατά μέρους κάθε είδους εγωιστική ή καταπιεστική συμπεριφορά. Το νήμα που ενώνει τη ζωή σας με αυτήν του συντρόφου σας θα γίνει πιο ανθεκτική, εφόσον η σχέση σας έχει τα προσόντα να όχι μόνο να παραμείνει ζωντανή, αλλά και να εξελιχθεί.

ΛΕΩΝ: Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις που θα αφορούν μια δέσμευση ή αποδέσμευση, ενώ κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να γυρίσετε οριστικά την πλάτη σε ό,τι σας πόνεσε πολύ και, όπως φάνηκε, δεν άξιζε την αγάπη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν ανήκετε σε εκείνους που διανύουν μια μοναχική περίοδο στη ζωή τους, θα μπορέσετε να βάλετε λίγο χρώμα στην καθημερινότητά σας μέσα από κάποια νέα γνωριμία, αρκεί να μην κάνετε το λάθος να τη φορτώσετε με υπέρμετρες φιλοδοξίες.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκαθαρίζονται πολλά και εμφανίζονται κάποιες εσωτερικές αλήθειες που θα σας προσφέρουν ανακούφιση και ψυχική ηρεμία. Αφήστε στους συνεργάτες σας κάποιες πρωτοβουλίες, γιατί χρειάζονται κι αυτοί τον έλεγχο και την κυριαρχία στις αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιμετωπίστε με κατανόηση τις προσωπικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας για να τον βοηθήσετε να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά. Κάντε πράγματα που δεν συνηθίζατε, ώστε να ταράξετε λίγο τα νερά στη σχέση σας, που κάποιες φορές μένει στάσιμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να βάλει πρόγραμμα για να μη βρίσκει δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η μαχητικότητά σας είναι έντονη. Καλός ο αυθορμητισμός σας, αλλά δεν βοηθάει πάντα να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λύστε εγκαίρως τις διαφορές σας με κάποια πρόσωπα και φροντίστε να γίνετε ξεκάθαροι στις καθημερινές εξελίξεις, αν θέλετε να ξεφύγετε από διφορούμενες καταστάσεις. Σε μια συζήτηση με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα λυθούν παλιά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει επιτέλους να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να πάψετε να πετάτε στα σύννεφα. Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να σπάσετε τα νεύρα σας και να απογοητευτείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια αναταραχή που θα υπάρξει θα είναι προσωρινή και δεν πρέπει να αλλάξει τους ρυθμούς σας. Με καλοζυγισμένες ενέργειες θα οδηγηθείτε στην επιτυχία που επιζητείτε. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας κάντε σκληρές διαπραγματεύσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ