Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 3 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας παρασύρει στον ρυθμό της, γιατί είναι πολύ πιθανόν να…

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε αυτά που σας δίνει ο σύντροφός σας και μην προσπαθείτε με τα λεγόμενά σας να τον απογυμνώσετε συναισθηματικά. Μπορείτε από κοινού να παλέψετε την καθημερινότητα και μαζί να ατενίσετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας προβληματίσει έντονα θα είναι η αναποφασιστικότητα των συνεργατών σας, δεν μπορείτε όμως να τους μεταμορφώσετε, γι’ αυτό αποδεχθείτε τις ιδιορρυθμίες τους. Προσπαθήστε να αποβάλετε από πάνω σας καταστάσεις που σας πόνεσαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περάστε τη μέρα σας όσο πιο όμορφα γίνεται, χωρίς να φοβάστε ή να αποφεύγετε τις αλλαγές που μπορεί να φέρουν κάτι καλό. Οι συγκυρίες είναι αυτές που θα ωθήσουν κάποια άτομα από τον εργασιακό χώρο σας να σας στηρίξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απολαύστε την κάθε στιγμή που περνάτε με τον σύντροφό σας και χαλαρώστε μαζί του. Μην επιτρέψετε στην κούραση που νιώθετε, εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει, να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές, για τις οποίες θα μετανιώσετε.

ΛΕΩΝ: Μη βάζετε στο στόμα του συντρόφου σας λόγια που δεν έχει πει, εξαιτίας του υπέρμετρου συναισθηματισμού σας. Πρέπει να αποδεχθείτε την αλήθεια που σας λέει και μην εξοργίζεστε, επειδή δεν είναι αυτή που θα θέλατε να ακούσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν πάρτε πρωτοβουλίες. Κάποιες παρατυπίες θα σας δώσουν την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να στηριχτείτε στα λόγια ορισμένων. Δείτε το μέλλον με ελπίδα και χαρά, γιατί η ζωή έχει και την ωραία της πλευρά.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη, καθώς δεν έχετε πια τα περιθώρια. Προτιμήστε να κάνετε παρέα με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς και σας καταλαβαίνουν απόλυτα. Διασκεδάστε με τη συντροφιά των φίλων σας και αγαπημένων σας προσώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν αρχίσετε μια πρωτοποριακή επιχείρηση πρέπει να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας. Αν υπάρχει κάτι που το θεωρείτε πολύτιμο, προστατέψτε το με κάθε τρόπο. Ενεργήστε κατόπιν σοβαρής σκέψης με συνεργάτες που τους ξέρετε και τους εμπιστεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να υπάρξει ανάπτυξη στα εργασιακά σας θέματα αδράξτε τις ευκαιρίες. Πρέπει να φανείτε λίγο επιφυλακτικοί με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Βρείτε χρόνο για να συναναστραφείτε έναν καλό φίλο σας, ώστε να κρατήσετε ζωντανή τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας παρασύρει στον ρυθμό της, γιατί είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε πλήξη και απογοήτευση. Να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε ή να βιώσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας είναι ένδειξη ωριμότητας και θάρρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα φέρνει στο προσκήνιο ερωτικές υποθέσεις που θα σας χαροποιήσουν. Θα πρέπει να υπηρετήσετε πιστά επιλογές που επιβάλλονται εκ των πραγμάτων. Η γνώση που αποκτήσατε σας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ενεργητικότητά σας φαίνεται να είναι αρκετά μειωμένη κι εσείς, αντί να φροντίσετε να την ενισχύσετε, είστε έτοιμοι να αντλήσετε και τα τελευταία αποθέματά της προκειμένου να κερδίσετε λίγες στιγμές επιτυχίας στον εργασιακό χώρο σας. 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θυμηθείτε πως η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερη και κάποιες...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να απομυθοποιήσετε κάποια άτομα που έχετε πολύ ψηλά στην...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Επειδή για αρκετό διάστημα θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ισως περάσει λίγος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Είστε...