Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Μπελάδες για την Πάλτροου

❱❱ Ηλικιωμένος κατέθεσε αγωγή και ζητεί $3.100.000 από την ηθοποιό εξαιτίας ατυχήματος που είχε μαζί της στο σκιΤο χιόνι παγώνει το αίμα της Γκουίνεθ Πάλτροου και μπορεί να παγώσει και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, καθώς οπτομέτρης από τη Γιούτα κατέθεσε αγωγή σε βάρος της επειδή, όπως ισχυρίζεται, μια μετωπική που είχε με την ηθοποιό ενώ έκανε σκι το 2016 του προκάλεσε σοβαρές βλάβες και τώρα ζητεί 3.100.000 δολάρια!

Ο 72χρονος οπτομέτρης Τέρι Σάντερσον στην αγωγή που κατέθεσε την περασμένη Τρίτη υποστηρίζει ότι, ενώ η Πάλτρου έκανε σκι με έναν εκπαιδευτή στο Deer Valley, έχασε τον έλεγχο και «έσκασε» πάνω του από πίσω. «Ακουσα μια υστερική κραυγή και αμέσως ένιωσα το χτύπημα» δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη.

Τον εγκατέλειψαν

Η Πάλτροου μετά το χτύπημα κατάφερε να σηκωθεί και έφυγε με τα σκι της χωρίς να τον ρωτήσει πώς είναι ή να του προσφέρει βοήθεια, όπως καταγγέλλει. Λίγη ώρα αφότου η ηθοποιός απομακρύνθηκε, ο Σάντερσον υποστηρίζει ότι πήγε στο σημείο ο εκπαιδευτής της και τον ενημέρωσε ότι αυτός έφταιγε. Ο οπτομέτρης προσθέτει ότι κανείς από τους δυο τους δεν ειδοποίησε να φτάσει βοήθεια, αφού τον εγκατέλειψαν μόνο του με τραύμα στο κεφάλι και τέσσερα σπασμένα πλευρά. 

Οι δικηγόροι της Πάλτροου σχολίασαν ότι η υπόθεση αυτή δεν είναι άξια σχολιασμού και ότι είναι σίγουροι ότι θα δικαιωθεί. Πάντως, ο Σάντερσον στην αγωγή του δεν στρέφεται μόνο εναντίον της Πάλτροου αλλά και του χιονοδρομικού κέντρου καθώς και τριών υπαλλήλων που ήταν μαζί με την ηθοποιό.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα