Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Μια… βαρόνη στη «Μουρμούρα»

❱❱ Η Ευαγγελία Μουμούρη «εισβάλλει» ως φαντασμένη αριστοκράτισσα από την Κέρκυρα στο σίριαλ του AlphaΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η Ευαγγελία Μουμούρη θα αρχίσει τη… μουρμούρα αυτή την Παρασκευή, στις 21.00. Η δημοφιλής ηθοποιός «εισβάλλει» στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha για να υποδυθεί τη μητέρα του Αγγελου (Σπύρος Χατζηαγγελάκης), μια φαντασμένη αριστοκράτισσα από την Κέρκυρα, έναν ρόλο με τον οποίο έχει περισσότερα κοινά από όσα θα μπορούσε να φανταστεί.

«Οταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή για να κάνω αυτό το guest και να ενσαρκώσω τη Μαριάντζελα Θεοτόκη-Ρουβά, δηλαδή τη μητέρα του Αγγελου, η οποία κατάγεται από την Κέρκυρα, είπα κατευθείαν “ναι”» αναφέρει στην «Espresso» η αγαπημένη ηθοποιός και συνεχίζει εξηγώντας τους λόγους της f2 evagelia moymoyriτόσο άμεσης και θετικής ανταπόκρισής της. «Αυτή η κυρία είναι καταρχάς Κερκυραία, όπως κι εγώ. Αυτό δεν το ήξεραν όταν επικοινώνησαν μαζί μου και μου πρότειναν τον ρόλο. Μου είπαν: “Θες να κάνεις μια Κερκυραία, η οποία έχει και οικόσημο και η οικογένειά της ανήκει στο Λίμπρο Ντόρο;” Προτού δω το σενάριο απάντησα “ναι, θέλω”. Και αυτό διότι υπάρχει και στην οικογένειά μου μια ιστορία με οικόσημο».

Οπως μας λέει στη συνέχεια της κουβέντας μας, η Ευαγγελία Μουμούρη κατάγεται από το χωριό Κανακάδες. «Το σπίτι που ξεκίνησαν να μένουν οι προπαππούδες μου λέγεται Μπαρνιά και όπως έμαθα πριν από λίγα χρόνια σημαίνει Βαρονία. Δηλαδή όταν έφυγαν οι βαρόνοι από το σπίτι, έμεναν εκεί οι προπαππούδες μου. Θεωρώ λοιπόν ότι το οικόσημο της Βαρονίας αυτής είναι δικό μου, γι’ αυτό και όλοι οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν και με λένε… βαρονέζα. Οπότε, καταλαβαίνετε πως μόλις άκουσα ότι η ηρωίδα της “Μουρμούρας” έχει οικόσημο, θεώρησα ότι αξιοκρατικά έπρεπε να την υποδυθώ εγώ» εξηγεί γελώντας η ηθοποιός. Η ίδια βέβαια έχει και άλλους λόγους να χαίρεται για τη συνεργασία της με το νεαρό ζευγάρι του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» Αγγελο και Βέλη. «Η Μαρία Χάνου, που υποδύεται τη Βέλη, είναι κόρη των φίλων μου Ταξιάρχη Χάνου και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την οποία ξέρω από 10 χρόνων. Οπότε το να συναντηθώ και να παίξω με τη μικρή, η οποία δεν είναι καθόλου μικρή πια, ήταν πολύ συγκινητικό. Χαίρομαι πραγματικά γιατί η κόρη των δύο φίλων μου έχει απίστευτο ταλέντο» εξομολογείται.

Η Ευαγγελία, όμως, γνωρίζει και αγαπά ιδιαιτέρως και άλλους σταρ της «Μουρμούρας». «Παρακολουθώ το σίριαλ από την αρχή του για να απολαμβάνω τους φίλους μου. Με την Ελένη Κοκκίδου, τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη είμαστε χρόνια φίλοι. Ομως και με πολλούς από τους τεχνικούς του σίριαλ γνωρίζομαι από παλιότερες δουλειές, τους συνάντησα και μίλησα μαζί τους πριν από το γύρισμα. Ηταν μια πολύ όμορφη εμπειρία αυτό το guest. Εξίσου όμορφη και καλοδουλεμένη είναι γενικώς η “Μουρμούρα” και η ομάδα των συντελεστών της υποδέχεται ζεστά τούς ανθρώπους που πηγαίνουν για λίγες μέρες να δουλέψουν μαζί τους».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...