Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η κρυφή και μεγάλη αγάπη της Παππά!

❱❱ Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τα χρόνια στον Βόλο, τον γάμο της σε ηλικία 15 ετών και την καταπίεση στο σπίτι της
❱❱ Το «κεφάλαιο» Κολντεμπέλα, η καλύτερη επαγγελματική συνεργασία της και οι προδοσίεςΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι κατά κοινή ομολογία μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες! Δεκαετίες τώρα η εμφάνισή της μονοπωλεί και κερδίζει το ενδιαφέρον των ανδρών, και μάλιστα χωρίς καμία επιτήδευση από πλευράς της!

Πέρα από το προφανές, όμως, όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα καλό παιδί. Οσο εντυπωσιακή είναι εξωτερικά τόσο απλή είναι εσωτερικά και όσο θόρυβο κάνει η παρουσία της τόσο αθόρυβα της αρέσει να λειτουργεί. Η Χριστίνα Παππά είναι ταλαντούχα, ήρεμη δύναμη και μιλάει στην «Espresso» για όλα!

Πού γεννηθήκατε;
Γεννήθηκα στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσα στον Βόλο. Οταν ήμουν πέντε χρόνων με πήρε η μαμά μου και πήγαμε στον Βόλο, όπου ζούσαν οι γονείς της. Ο πατέρας μου είχε φύγει στο εξωτερικό, στην Αμερική, όπου βρισκόταν η οικογένειά του. Εκείνη δεν άντεξε την απόσταση και χώρισαν.

Πώς ήταν η παιδική σας ηλικία;
Γεμάτη ξένοιαστες εικόνες! Ολα τα παιδιά παίζαμε μαζί στις αλάνες! Εγώ ήμουν πολύ κοινωνικό παιδί και λίγο αγοροκόριτσο. Κέρδιζα πάντα!

Σε αυτό βοήθησε αρκετά και το ότι ήμουν κολυμβήτρια. Επίσης, ήμουν άριστη μαθήτρια. Γενικά, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τον Βόλο! Την αγαπώ αυτή την πόλη!

Η εφηβεία σας ήταν εξίσου ανέμελη κι ευτυχισμένη;
Οταν έφτασα 15 χρόνων παντρεύτηκα και στα 16 μου γέννησα τον γιο μου.

Από μικρή στα βάσανα…
Στα καλά βάσανα όμως! Ο γιος μου είναι ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στη ζωή μου!

Πώς και παντρευτήκατε τόσο μικρή;
Ημουν καταπιεσμένη από το σπίτι μου. Η μητέρα μου ήταν αυστηρή και δεν με άφηνε να κάνω βήμα! Ο πατέρας μου δε, ακόμα πιο αυστηρός! Οταν ερχόταν να μας δει από την Αμερική, τον φοβόμουν! Μια φορά με τιμώρησε με πάρα πολύ άσχημο τρόπο επειδή άργησα να γυρίσω σπίτι. Με κούρεψε! Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι στην εφηβεία νόμισα ότι ο πρώτος που γνώρισα ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ηθελα να ξεφύγω και από την καταπίεση στο σπίτι κι έγινε. Ισως να το είδα σαν διέξοδο. Εγώ ήμουν 15 και αυτός 19. Παντρευτήκαμε και φύγαμε για την Αθήνα. Γέννησα τον γιο μου και ύστερα από έναν χρόνο χωρίσαμε.

Με την ηθοποιία πώς ασχοληθήκατε; Ηταν το παιδικό σας όνειρο;
Καμία σχέση! Το όνειρό μου ήταν να σπουδάσω στη Νομική. Στην ηθοποιία μπήκα εντελώς τυχαία, μέσω ενός διαγωνισμού στο περιοδικό «Ντομινό». Είχα δηλώσει συμμετοχή και βγήκα πρώτη. Ανάμεσα στα βραβεία της πρωτιάς ήταν και μία ευκαιρία να μπω σε αυτόν τον χώρο.

Γίνατε γνωστή την εποχή που μεσουρανούσαν οι βιντεοταινίες, για τις οποίες πολλοί συνάδελφοί σας μιλούν απαξιωτικά… Εχετε μετανιώσει που συμμετείχατε σε αυτές;
Οχι, δεν έχω μετανιώσει για τίποτα! Ολοι αυτό έκαναν. Δεν υπάρχει ηθοποιός του θεάτρου σήμερα που να μην έχει κάνει βιντεοταινίες. Και να ευχαριστούμε τον Θεό που υπήρχαν τότε αυτές οι παραγωγές και βγάλαμε τα χρήματα που βγάλαμε.

Είστε μια πολύ ωραία γυναίκα. Θεωρείτε ότι η εμφάνισή σας σάς άνοιξε αυτό που λέμε «πόρτες»;
Αν είσαι όμορφη και χαζή, δεν νομίζω ότι μπορείς να πας μπροστά. Αν είσαι όμορφη και έξυπνη, αν τα έχεις και τα δύο δηλαδή, θα τα καταφέρεις. Εγώ δεν χρησιμοποίησα την εμφάνισή μου ποτέ! Κι αυτό γιατί δεν καταλάβαινα ότι ήμουν όμορφη. Μου έλεγαν πόσο ωραίο κορίτσι ήμουν και δεν το πίστευα. Τώρα αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι υπήρξα όμορφη γυναίκα. Τώρα που βλέπω φωτογραφίες μου από παλιά.

Την ηλικία σας τη λέτε;
Βεβαίως! Είμαι 48 χρόνων.

Ανήθικες προτάσεις δεχτήκατε ποτέ;
Οχι, ποτέ! Με φλέρταραν πολύ, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω ότι για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να δώσεις και το δικαίωμα. Αν δεν δώσει η γυναίκα το δικαίωμα, ό,τι και να είναι ο άλλος δεν θα προκύψει.

Ποιες δουλειές σας έχετε ξεχωρίσει;
Η αγαπημένη μου σειρά από όλες όσες έχω συμμετάσχει είναι το «Αφρικα». Επίσης, λατρεύω τον Μανούσο Μανουσάκη ως σκηνοθέτη και άνθρωπο. Ερχεται να σου δώσει μία οδηγία, σκύβει και σου μιλάει στο αυτί και σε μαγεύει! Η συνεργασία μου με τον Στάθη Ψάλτη ήταν ό,τι καλύτερο. Ηταν υπέροχος άνθρωπος και ηθοποιός. Τον λάτρεψα. Επίσης, ο Γιάννης Μπέζος είναι ο αγαπημένος μου. Προσκυνώ! Εχουμε συνεργαστεί και έχω άποψη. Οπως και με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κι αυτός είναι από τους αγαπημένους μου. Θυμάμαι και μια ταινία που είχα κάνει στην Ιταλία, στην οποία υποδυόμουν μία κοπέλα με ψυχολογικά προβλήματα και ήταν ρολάρα!

Μια και η κουβέντα ήρθε στην Ιταλία, πώς γνωριστήκατε με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα;
Ημουν στον «Αστέρα» με τον γιο μου για μπάνιο και τότε διεξαγόταν το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ. Ηταν εκεί και ήρθε και μου έπιασε την κουβέντα. Ετσι γνωριστήκαμε… Μείναμε μαζί 10 χρόνια. Πήγαμε στην Ιταλία, όπου έκανα και πολλές δουλειές: ταινίες, σειρές…

Το ότι δεν κάνατε παιδί μαζί του ήταν επιλογή σας;
Οχι, δεν ήταν επιλογή μου που δεν έκανα παιδιά με τον Κλαούντιο. Ηθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί. Ηταν ένας από τους λόγους που χωρίσαμε. Αν είχαμε κάνει παιδί, νομίζω ότι δεν θα είχαμε χωρίσει ποτέ!

Θα μπορούσατε να πείτε ότι ήταν ο έρωτας της ζωής σας;
Θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένας από τους έρωτες της ζωής μου. Η αγάπη της ζωής μου είναι άλλος. Τον αγαπώ ακόμα και τον εκτιμώ ως άνθρωπο και εξακολουθώ να τον νοιάζομαι. Θα τον αγαπώ μια ζωή! Δεν θα αποκαλύψω ποιος είναι, γιατί είναι εκτός χώρου. Τον γνώρισα μετά τον χωρισμό μου από τον Κλαούντιο. Ημασταν μαζί τρία χρόνια και αυτή μου η σχέση δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας, γιατί ήθελα να προστατέψω αυτόν τον άνθρωπο.

Σας ενοχλούσε που δημοσιοποιούνταν η προσωπική σας ζωή;
Δεν είμαι από εκείνες που αλλάζουν τους άντρες κάθε έξι μήνες, ούτε μου έχουν χρεώσει ειδύλλια που δεν ισχύουν. Ημουν ανέκαθεν σχεσάκιας. Ξέρω τι έχω κάνει και ξέρει και ο Τύπος. Αλλωστε, δεν κρύφτηκα ποτέ! Τα σιχαίνομαι όλα αυτά τα δήθεν… Είμαι πολύ αληθινός άνθρωπος για να κάνω τέτοια παιχνίδια.

Θα κάνατε έναν τρίτο γάμο;
Αυτή την εποχή είμαι μόνη. Εχω πει ότι δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ! Μακάρι να βρεθεί κάποιος να μου κάνει το «κλικ», γιατί έχω γίνει κι εγώ δύσκολη.

Με τον χώρο των επιχειρήσεων πώς ασχοληθήκατε;
Συνέβη πριν από οκτώ χρόνια. Δεν ήταν επιλογή μου. Ημουν πάντα κατά αυτών των επαγγελμάτων. Ομως άρεσε πολύ στον γιο μου η εστίαση και τον βοηθούσα στο PR, αφού έχω πολλές γνωριμίες.

Εχετε προδοθεί από ανθρώπους που ήταν κοντά σας;
Πάρα πολύ!

Εσείς έχετε προδώσει;
Οχι! Ποτέ! Δεν θα πλήγωνα για κανέναν λόγο έναν άνθρωπο που είναι δίπλα μου, που μου έχει σταθεί. Για μένα η φιλία είναι ιερή. Λένε ότι η προδοσία από φίλο πονάει περισσότερο από την ερωτική. Συμφωνώ! Οι σύντροφοι, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, έρχονται και παρέρχονται, οι φίλοι μένουν!

Κρατάτε επαφές με πρώην σας;
Ναι, διατηρώ άριστες σχέσεις!

Θα λέγατε ότι είστε ευτυχισμένη;
Δεν ξέρω αν είμαι ευτυχισμένη. Τώρα είμαι καλά. Εχουν συμβεί διάφορα συνταρακτικά πράγματα. Είμαι αγχωμένη, στενοχωρημένη, απογοητευμένη, αλλά νιώθω δυνατή και σιγά σιγά θα αντεπεξέλθω! Για το μέλλον θέλω να αντιμετωπίσω κάποια προβλήματα. Είμαι σε φάση ανασυγκρότησης.

offer

{{-PCOUNT-}}35{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....