Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

«Καταστράφηκα! Δεν πρόλαβα να ασφαλίσω το κτίριο»

❱❱ Συντετριμμένος ο Νίκος Καρώνης, είδε τους κόπους μιας ζωής να γίνονται παρανάλωμα του πυρός μέσα σε λίγες ώρες στο ΠεριστέριΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Με τα μάτια γεμάτα δάκρυα παρακολουθούσε την περιουσία του να γίνεται παρανάλωμα του πυρός ο Νίκος Καρώνης, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τις ηλεκτρικές συσκευές που προσέφερε μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.

Η ισόγεια αποθήκη που είχε νοικιάσει στο Περιστέρι τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Τρίτης και έγινε στάχτη μαζί με το αξίας 2.000.000 ευρώ εμπόρευμά του, βυθίζοντας στην απόγνωση τον άτυχο επιχειρηματία!

Στις 5.14 τα χαράματα σήμανε συναγερμός στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη, στην οδό Στυλιανού Γονατά 16. Αμέσως έφτασαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, οι οποίοι έδωσαν σκληρή μάχη για να εμποδίσουν τη φωτιά να επεκταθεί στα διπλανά οικήματα.

«Καταστράφηκα… Δεν πρόλαβα να ασφαλίσω το κτίριο. Ημουν στο σπίτι μου και κοιμόμουν. Δεν έδωσα σημασία στο πρώτο χτύπημα του συναγερμού. Το κτίριο είναι νοικιασμένο και περίμενα να μου το παραδώσουν για να το ασφαλίσω. Εχει πυρασφάλεια, αλλά δεν λειτούργησε» μονολογούσε συγκλονισμένος ο Νίκος Καρώνης, που έφτασε αναστατωμένος.

Ζημιές

Παρά τις αλλεπάλληλες εκρήξεις που προκάλεσαν τα εύφλεκτα υλικά τα οποία υπήρχαν μέσα στην αποθήκη, οι πυροσβέστες κατάφεραν μέσα σε έξι ώρες να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, που προκάλεσε ζημιές και στο εσωτερικό ενός παρακείμενου σπιτιού. Σύμφωνα με τον διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής, υποστράτηγο Αχιλλέα Τζουβάρα, από τη φωτιά κάηκε ολοσχερώς όλο το εμπόρευμα που υπήρχε στο ισόγειο του κτιρίου, δηλαδή ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, air condition και άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

esr 0606 007 cmyk

Στο άκουσμα του τρομακτικού νέου ο επιχειρηματίας λύγισε, καθώς το αξίας 2.000.000 ευρώ εμπόρευμα είχε μεταφερθεί εκεί για ένα μεγάλο μπαζάρ που επρόκειτο να γίνει τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, δήλωσε αποφασισμένος να μην το βάλει κάτω, χάρη και στη στήριξη του 9χρονου γιου, ο οποίος του δίνει κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες. «Με πήρε τηλέφωνο ο γιος μου και μού είπε “Μπαμπά, μην κλαις και μην ανησυχείς. Αν είσαι εσύ καλά, όλα γίνονται!”» ανέφερε συγκινημένος!

Το μαγαζάκι που έγινε επιχείρηση και έδινε συσκευές μέσω εκπομπών2 1

Η εταιρία πώλησης ηλεκτρικών συσκευών του Νίκου Καρώνη ξεκίνησε το 1965 από ένα μικρό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα απασχολεί πάνω από 30 εργαζομένους. Εγινε ιδιαίτερα γνωστή από τα δώρα που προσφέρει μέσω τηλεοπτικών εκπομπών. Ο Νίκος Καρώνης έδινε ηλεκτρικές συσκευές μέσα από τις εκπομπές του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1 και της Αννίτας Πάνια στο Ε.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...