Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ώρα της αλήθειας για τον Αδωνι!

4586277
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

❱❱ Δημοσιοποιείται σήμερα το περίφημο πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ! Τι ευθύνες καταλογίζει στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ.Επειτα από ενάμιση χρόνο πέφτει η αυλαία της έρευνας για το ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς το περίφημο πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποιείται σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή. 

Πλέον, βρίσκεται προ των πυλών η «μητέρα των μαχών», αφού η κυβέρνηση ποντάρει τα ρέστα της στο θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ, πάνω στο οποίο άλλωστε συντηρείται και μεγάλο μέρος της πολιτικής κόντρας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Ν.Δ. την τελευταία διετία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα θα καταλογίζει πολιτικές και -το πιο πιθανό- ποινικές ευθύνες στον Αδωνι Γεωργιάδη για τις παράνομες προσλήψεις στο κέντρο. Μάλιστα, θα αναφέρει ότι πρέπει να ερευνηθεί αν υπάρχει ευθύνη για το γεγονός ότι από τις 23 προσλήψεις που έγιναν, «τα 17 άτομα αποδεδειγμένα απασχολήθηκαν στο προσωπικό πολιτικό γραφείο του κ. Γεωργιάδη».

Ευθύνες

Την ίδια ώρα, οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας αναμένεται να μιλήσουν και για πιθανές κακουργηματικές ευθύνες του αντιπροέδρου της Ν.Δ., με το σκεπτικό ότι η απασχόληση των συγκεκριμένων στο πολιτικό γραφείο του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε ζημία άνω των 250.000 ευρώ σε βάρος του Δημοσίου, επομένως έχει κακουργηματικό χαρακτήρα, εφόσον ξεπερνά τα 150.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, στο πόρισμά του ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να καταγγείλει «εικονικά τιμολόγια», «διαφημιστικές σπατάλες» και «πάρτι μιζών», και για όλα αυτά θα επικαλεστεί φυσικά την έκθεση των τριών εμπειρογνωμόνων, που μίλησαν για τη λεγόμενη «μαύρη τρύπα», ύψους 89.000.000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, το τελικό κείμενο με τα στοιχεία και τα οριστικά συμπεράσματα θα δοθεί σήμερα στα κόμματα και αύριο, Τρίτη, θα συζητηθεί στην Εξεταστική. Τον τελευταίο λόγο, βέβαια, τον έχει η Ολομέλεια, καθώς αναμένεται να οριστεί άμεσα η σχετική συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Τότε θα αποφασιστεί και αν οι υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, του «Ερρίκος Ντυνάν», των αρθροσκοπήσεων και του φαρμάκου θα σταλούν στη Δικαιοσύνη για περαιτέρω διερεύνηση ή αν θα συσταθεί προανακριτική επιτροπή, αν και προσώρας το τελευταίο ενδεχόμενο φαίνεται ότι έχει εγκαταλειφθεί από το Μαξίμου.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη Μύκονο: Η εμφάνιση που συζητήθηκε

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη Μύκονο: Η εμφάνιση που συζητήθηκε

«Πυρά» Οικονόμου για την Αγία Σοφία

«Πυρά» Οικονόμου για την Αγία Σοφία

The sound of silence» για τον Φαραντούρη

The sound of silence» για τον Φαραντούρη

Ευτυχισμένος παππούς ο Στράτος Σιμόπουλος

Ευτυχισμένος παππούς ο Στράτος Σιμόπουλος

Φανή Πάλλη - Πετραλλιά: «Μου λείπει η δύναμη της υπογραφής που σου δίνει ο υπουργικός θώκος»

Φανή Πάλλη - Πετραλλιά: «Μου λείπει η δύναμη της υπογραφής που σου δίνει ο υπουργικός θώκος»

Πέθανε  ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς σε ηλικία 70 ετών

Πέθανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς σε ηλικία 70 ετών