Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Αλεξάνδρου – Κολλονέλος: Της ζήλιας τα καμώματα

❱❱ Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» τούς απαθανάτισε να φιλιούνται περιπαθώς στη μέση του δρόμου, στο ΚολωνάκιΠλέον, τα δεδομένα στην προσωπική ζωή της Μαρίας Αλεξάνδρου και του νεαρού επιχειρηματία Μανώλη Κολλονέλου έχουν αλλάξει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η εκρηκτική σοουγούμαν και ο πρώην σύντροφος του μοντέλου από το «GNTM» Ειρήνης Στεριανού περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους, που -σημειωτέον- δεν έχει συμπληρώσει ακόμη ούτε έναν μήνα. 

Απόδειξη; Αργά το βράδυ της Τρίτης η Μαρία ανακοίνωσε τον χωρισμό τους (!) μέσω facebook. «Από σήμερα δημοσιοποιώ την ελευθερία μου. Freedom, no relationship, ησυχία στο κεφάλι μου» έγραψε στο post που ανέβηκε στον λογαριασμό της. 

Φαίνεται όμως ότι στη συνέχεια το μετάνιωσε και έσβησε την ανάρτησή της, προκαλώντας απορίες και ερωτήματα. Ανθρωπος από το περιβάλλον της μας μετέφερε ότι η ίδια και ο Μανώλης αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω των διαφορετικών χαρακτήρων τους, κυρίως όμως επειδή εκείνος ζηλεύει λίγο παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει.

«Ιδια τρέλα»

Ωστόσο, το γεγονός ότι εκείνη έσβησε από το facebook τη δημόσια ανακοίνωση του χωρισμού τους δείχνει -αν μη τι άλλο- πως δεν έχει πάρει ακόμη οριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Να θυμίσουμε ότι στην αρχή της σχέσης τους έκαναν ενθουσιώδεις δηλώσεις ο ένας για τον άλλον. 
«Οταν δύο άνθρωποι κουβαλάνε την ίδια τρέλα, θα συνωμοτήσει το σύμπαν για να μπλέξουν» είχε γράψει εκείνος στην ανάρτηση ενός βίντεο που τον έδειχνε να φιλιέται με τη σύντροφό του. «Να βρίσκετε άντρες που να σας παίρνουν το μυαλό, να σας τρελαίνουν» είχε σχολιάσει με τη σειρά της η Μαρία σε δικό της post. Λέτε να τους κάθισε… βαριά, τελικά, η τόση τρέλα;

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα