Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Πέπλο τρόμου στη νύχτα

Συμμορία νονών τρομοκρατεί καλλιτέχνες και επιχειρηματίες και βγάζει χρυσά νυχτοκάματα.

Μπροστά σε μια φοβερή αποκάλυψη βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι ερευνούν τις εκρήξεις που έχουν σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Αττική. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οργανωμένη ομάδα νονών της νύχτας έχει απλώσει τα δίχτυα της στον καλλιτεχνικό κόσμο και προστατεύει τραγουδιστές και τραγουδίστριες στις μεγάλες πίστες της Αθήνας.66df98f74g7

Η αποκάλυψη άρχισε να διαφαίνεται στο ερευνητικό έργο της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από την έκρηξη στο κέντρο «Εμπατή» στη Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της 23ης Απριλίου. Οι έμπειροι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. έγιναν αποδέκτες σοβαρών πληροφοριών που ήθελαν η έκρηξη στο συγκεκριμένο κέντρο να πυροδοτήθηκε επειδή ομάδα νονών της νύχτας φαίνεται να διαφώνησε με την αλλαγή του μουσικού σχήματος που ετοιμαζόταν να κάνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, με αποτέλεσμα να δυσαρεστηθούν συγκεκριμένοι άνθρωποι της νύχτας που έβλεπαν το νυχτοκάματό τους να κόβεται. Πριν από την έκρηξη στο κέντρο στη Βαρυμπόμπη είχαν σημειωθεί άλλες τρεις εκρήξεις σε κέντρα και καφετέριες του Πειραιά. Μάλιστα φαίνεται πως τουλάχιστον σε μία περίπτωση οι βομβιστές είχαν διαφωνήσει επίσης με την αλλαγή του μουσικού σχήματος στην πίστα του κέντρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, το τελευταίο διάστημα ομάδα ανθρώπων της νύχτας, προερχόμενων από τα απομεινάρια παλιών ομάδων του Πειραιά και της Αθήνας, έκαναν «εγκαίνια» στο καινούργιο τους «μαγαζί» απλώνοντας τα δίχτυα τους στις μεγάλες πίστες της Αττικής. Συγκεκριμένα, τα μέλη της σπείρας πλησίασαν τραγουδιστές και τραγουδίστριες και τους «έπεισαν» να μπουν κάτω από την ομπρέλα τους χρησιμοποιώντας βέβαια τη… γνωστή πειθώ των ανθρώπων της νύχτας. Απειλές δηλαδή που μέσα σε λίγα 24ωρα εύκολα μετατρέπονται σε πράξεις. Ετσι κατάφεραν να κλείσουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και να «προστατεύουν» τους καλλιτέχνες που έχουν πέσει στα δίχτυα της συμμορίας τους. Δηλαδή να τους κλείνουν καταστήματα για τη νέα σεζόν, να παρεμβαίνουν στα νυχτοκάματά τους, ακόμα και στις περιοδείες τους στην επαρχία, στις ώρες που θα εργάζονται, ακόμα και στο ρεπερτόριο!

Σε ρόλο μάνατζερ με διπλή ταρίφα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., στην άτυπη συμφωνία κυριαρχίας που κλείνει η συμμορία με τους καλλιτέχνες κανονίζονται τόσο η ταρίφα που θα παίρνει από τον καταστηματάρχη που φιλοξενεί στο κέντρο του το μουσικό σχήμα όσο και τα ποσοστά από το νυχτοκάματο του τραγουδιστή.

Η «πεπατημένη» έρχεται από το παρελθόν και από γνωστό νονό της νύχτας στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής. Επί σειρά ετών ήταν ο «προστάτης» ηχηρού ονόματος στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας και έδινε το παρών στα καταστήματα όπου τραγουδούσε κατά καιρούς ο διάσημος αοιδός, καθώς στο τέλος τις βραδιάς εισέπραττε και αυτός το νυχτοκάματό του τόσο από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος όσο και από τον γνωστό τραγουδιστή. Ακριβώς τα ίδια κλισέ ακολουθεί και η νέα συμμορία στην αθηναϊκή νύχτα. Μέσα στις δραστηριότητές της είναι και το να πουλά «προστασία» στα μεγάλα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, υπό την απειλή «εκρήξεων που θα κάνουν το κατάστημα καλοκαιρινό» και προωθώντας παράλληλα τα καλλιτεχνικά ονόματα που «προστατεύουν».

Στο τέλος κάθε εβδομάδας τα μέλη της παίρνουν το «ποσοστό» τους από τον καταστηματάρχη που έχει υποκύψει και στον οποίο έχουν επιβάλει τον καλλιτέχνη της αρεσκείας τους, από τον οποίο επίσης παίρνουν «ταρίφα», έχοντας έτσι με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Μάλιστα τους πουλάνε και… εκδούλευση: «Θα μπορούσες ποτέ εσύ να φανταστείς ότι αυτό το όνομα θα φιγουράριζε στη μαρκίζα του μαγαζιού σου;» λένε περήφανοι στον επιχειρηματία που του έχουν επιβάλει τον «κεφαλικό φόρο».

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...