Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Στινγκ πήρε σκούπα στο Ηρώδειο!

❱❱ Ακομπλεξάριστος ο Βρετανός σταρ, καθάρισε τα νερά πριν από τη συναυλία του, αποθέωσε την Ελλάδα και έπαιξε μπαγλαμαδάκιΗρθε στην Ελλάδα, μίλησε εγκωμιαστικά για τους Ελληνες και τον πολιτισμό μας, τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και, όταν χρειάστηκε, έπιασε και τη… σκούπα για να καθαρίσει τα νερά από τη σκηνή του Ηρωδείου! 

Ο σπουδαίος Βρετανός ερμηνευτής Στινγκ, που βρέθηκε στην Αθήνα για τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες του στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, προχθές το βράδυ, και λίγο πριν ξεκινήσει καθυστερημένα η συναυλία λόγω της ξαφνικής νεροποντής που χτύπησε την Αθήνα, βγήκε στη σκηνή κρατώντας τη σκούπα και απομακρύνοντας τα νερά, αποδεικνύοντας πόσο προσηνής αλλά και ακομπλεξάριστος είναι. Μάλιστα, όταν ο ροκ σταρ εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας την καμπαρντίνα του και με τη σκούπα στο χέρι, όλοι οι παρευρισκόμενοι φρόντισαν να απαθανατίσουν το μοναδικό αυτό στιγμιότυπο σηκώνοντας τα κινητά τους και βιντεοσκοπώντας τον.

Στις δύο συναυλίες της Παρασκευής και του Σαββάτου στο Ηρώδειο, όπου δεν έπεφτε «καρφίτσα», ο γοητευτικός ερμηνευτής συνοδευόταν από τον Τζαμαϊκανό τραγουδιστή Shaggy.

Υποδοχή

Νωρίτερα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Στινγκ έδωσε το «παρών» σε μια ειδική τελετή που διοργάνωσε η Διεθνής Αμνηστία, της οποίας είναι εδώ και χρόνια υποστηρικτής. Ο Βρετανός μαζί με τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Σοφία Βάρη, η οποία και το σχεδίασε, έκανε τα αποκαλυπτήρια ενός υφαντού έργου τέχνης με την επιγραφή «Αγαπώ την Ελλάδα».

Πρόκειται για ένα έργο για τους πρόσφυγες που αφήνουν τον τόπο τους. «Ευχαριστώ τον Θεό για την Ελλάδα, επειδή μας δείξατε τον δρόμο. Εχετε δείξει πώς να αντιμετωπίζουμε τους πρόσφυγες, όταν άλλοι άνθρωποι κατασκεύαζαν τείχη. Οταν έπαιρναν τα παιδιά από τις μητέρες τους και τα έβαζαν σε κλουβιά, ενεργήσατε με συμπόνια, γενναιοδωρία και κοινή λογική. Η δημοκρατία ξεκίνησε εδώ, στην Ελλάδα, μας δείξατε πώς να γίνουμε και πάλι πολιτισμένοι» ανέφερε ο Στινγκ στην ομιλία του, ενώ αμέσως μετά οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου τού χάρισαν ένα μπαγλαμαδάκι, με το οποίο «ξεσήκωσε» τους παρευρισκομένους!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα