Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η αγκαλιά που άργησε 48 χρόνια

❱❱ Ο John Cohen κίνησε γη και ουρανό για να βρει τη βιολογική του μητέρα η οποία τον αναζητούσε Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ζωής του 52χρονου John Cohen από τη Φλόριντα, ο οποίος μετά τον θάνατο των ανθρώπων που για χρόνια θεωρούσε γονείς του πληροφορήθηκε μέσω κάποιων εγγράφων που έπεσαν στα χέρια του ότι όχι μόνο δεν ήταν βιολογικό τους παιδί αλλά είχε ρίζες στη Λευκωσία της Κύπρου. 

Ετσι κίνησε γη και ουρανό για να βρει τη βιολογική μητέρα του, τον άνθρωπο που τον έφερε στη ζωή, και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά 48 χρόνια μετά μπόρεσε να νιώσει τη μητρική αγκαλιά.

Ο Γιάννης, όπως τον είχε βαφτίσει η πραγματική του μητέρα, σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών υιοθετήθηκε και αναγκάστηκε να την αποχωριστεί στο αεροδρόμιο της Βηρυτού. Ολα αυτά τα χρόνια η γυναίκα τον αναζητούσε αλλά μάταια, καθώς οι θετοί του γονείς είχαν αλλάξει όνομα. Ομως, μετά τον θάνατό τους και αφού ο ίδιος ανακάλυψε την αλήθεια, ξεκίνησε αγώνα δρόμου για να βρει τις ρίζες του.

Βοηθό στην προσπάθειά του είχε τον Ελληνοκύπριο ιδιοκτήτη του εστιατορίου που εργάζεται από τις αρχές του 2018. Ο 52χρονος αποκάλυψε την προσωπική του ιστορία στον Νικόλα Αποστολίδη, ο οποίος με τη σειρά του σε ένα σύντομο ταξίδι στην Κύπρο έδωσε όλα τα στοιχεία που γνώριζε στην εφημερίδα «Πολίτης».

Στον Καναδά

Ετσι έπειτα από μια σειρά δημοσιευμάτων αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια, καθώς εντοπίστηκε στον Καναδά η μητέρα του Θάλεια Πιερή, η οποία για δεκαετίες επίσης τον αναζητούσε μέσω τηλεοπτικών εκπομπών αλλά και ντετέκτιβ που κατά καιρούς προσλάμβανε γι’ αυτή την υπόθεση.
Μάνα και γιος συναντήθηκαν 48 χρόνια μετά στη Φλόριντα σε ένα άκρως συγκινησιακό κλίμα, όπου ο ένας δεν ήθελε να αποχωριστεί την αγκαλιά του άλλου με τίποτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης» της Κύπρου, ο Γιάννης Κοφτερίδης είναι γεννημένος το 1967 στη Λευκωσία, ενώ κάτω από περίεργες συνθήκες υιοθετήθηκε το 1971 από ζευγάρι Αμερικανοεβραίων στη Νέα Υόρκη. Η μητέρα του Θάλεια Πιερή, όπως εξομολογήθηκε, πιέστηκε να δώσει το παιδί της, καθώς οι κοινωνικές προκαταλήψεις της εποχής που αντιμετώπιζε ως ανύπαντρη μητέρα σε συνδυασμό με την κακή της οικονομική κατάσταση δεν της επέτρεπαν να τον μεγαλώσει η ίδια.

Ο βιολογικός πατέρας του το μόνο που αποδέχθηκε ήταν να τον αναγνωρίσει και τίποτε άλλο, ενώ στη συνέχεια δημιούργησε άλλη οικογένεια. Ακόμα και τώρα, που έγινε γνωστή η ιστορία του γιου του, δεν έδειξε κανένα απολύτως ενδιαφέρον. Η Θάλεια Πιερή το 1972 μετανάστευσε στο Μόντρεαλ του Καναδά και απέκτησε ακόμα δύο κόρες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...