Εκβιασμός φλογερής ηλικιωμένης με ροζ βίντεο

❱❱ Γνωστή επιχειρηματίας της Ρόδου έπεσε θύμα «κολλητής» της που ζητούσε 480.000 € για να μην αποκαλύψει εξωσυζυγικά παραστρατήματαΣτις 12 Νοεμβρίου πρόκειται να έρθει ξανά στο προσκήνιο το σκάνδαλο που είχε προκαλέσει τεράστιο σούσουρο στη Ρόδο, με το ροζ βίντεο ηλικιωμένης επιχειρηματία που υπέστη εκβιασμό από την… κολλητή της για να μη βγάλει στη φόρα τις ερωτικές της περιπέτειες, καθώς η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό.

Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, που είχε γίνει βασικό θέμα συζήτησης στο νησί των ιπποτών, πρόκειται να «αναμετρηθούν» ακόμη μία φορά στις δικαστικές αίθουσες. Κατηγορούμενοι είναι μια 54χρονη μητέρα και ο 36χρονος γιος της, που υποτίθεται ότι είχαν στην κατοχή τους βίντεο με εξωσυζυγικές σεξουαλικές σκηνές της 67χρονης γυναίκας, η οποία είναι πασίγνωστη στη Ρόδο, καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο του τουρισμού. Τον Μάρτιο του 2014 είχαν καταδικαστεί και οι δύο από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου, το οποίο τους είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, αλλά είχε δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από την καταγγελία της 67χρονης επιχειρηματία ότι ήταν θύμα εκβιασμού από την 54χρονη, τον γιο της και ακόμη ένα άτομο που σήμερα δεν βρίσκεται στη ζωή. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της, την απειλούσαν ότι θα ανέβαζαν στο διαδίκτυο τις προσωπικές της στιγμές, αν δεν τους έδινε 480.000 ευρώ. Το ζήτημα, βέβαια, ήταν πώς είχε φτάσει στα χέρια τους το υλικό που θα «έκαιγε» την παντρεμένη επιχειρηματία… Πάντως, εκείνη πλήρωσε αρκετές χιλιάδες ευρώ για να μην την κρεμάσουν στα μανταλάκια!

Την έφαγαν οι εξομολογήσεις

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όπως αναφέρει η «δημοκρατική», οι δυο γυναίκες ήταν κολλητές φίλες από το 2008, με την επιχειρηματία να εκμυστηρεύεται αρκετά προσωπικά της ζητήματα στην 54χρονη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει στόχος εκβιασμού από τον γιο της πρώην φίλης της, που υποστήριζε ότι οι εξωσυζυγικές της περιπέτειες είχαν καταγραφεί σε βίντεο. Μάλιστα, ο 36χρονος, που είχε συστηθεί ως Ελληνοϊταλός με το όνομα «Τζούλιαν Κέι», αφήνοντας υπονοούμενα ότι ανήκει στην ιταλική Μαφία, έλεγε στην 67χρονη ότι θα απαγάγει τον γιο της και θα σκοτώσει την κόρη της και τα εγγόνια της!

Η ηλικιωμένη επιχειρηματίας ήταν το «ιδανικό» θύμα, με τεράστια περιουσία και επιχειρηματική δράση στον τουρισμό και στο real estate στα Δωδεκάνησα και στο εξωτερικό. Ομως, παρά τα χρονάκια της, είχε και «αδάμαστη» λίμπιντο, με αδυναμία στους νεότερους άντρες και εξωσυζυγική σχέση με άτομο από το ίδιο νησί, κάτι που τελικά πλήρωσε ακριβά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...