Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Μοιραίο λάθος

Η Ιωάννα Δημητριάδου (χωρίς δίπλωμα οδήγησης) πήρε το αυτοκίνητο του μεθυσμένου φίλου της για να τον μεταφέρει σπίτι του, αλλά δεν έφτασε ποτέ…

Ραντεβού με τον… θάνατο, μόλις στα 22 χρόνια της, είχε το γνωστό μοντέλο και χορεύτρια Ιωάννα Δημητριάδου. Το πανέμορφο κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά και το υπέροχο σώμα, που μάγευε τα βλέμματα στις πασαρέλες και στα μεγάλα clubs της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπου εργαζόταν ως επαγγελματίας χορεύτρια, έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων το πρωί της περασμένης Κυριακής, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική.

Τραγική ειρωνεία; Η Ιων, όπως ήταν το καλλιτεχνικό της, χόρευε σε γνωστό club της περιοχής, στο οποίο το βράδυ του Σαββάτου είχε πάει για να τη δει από κοντά ένας φίλος της. Ο 21χρονος Αλέξης όμως είχε πιει πολύ και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Ετσι, η 22χρονη -χωρίς να το σκεφτεί- αποφάσισε να τον βοηθήσει ώστε να φτάσει σώος στο σπίτι του. Η Ιων τον έβαλε στο αυτοκίνητό του κι εκείνη μπήκε στη θέση του οδηγού. Αν και δεν είχε δίπλωμα, παρά μόνο εμπειρία στην οδήγηση, πίστεψε ότι θα τα καταφέρει να τον μεταφέρει έως το σπίτι του, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Ο χάρος όμως είχε στήσει ήδη καρτέρι στο 22ο χλμ. Μουδανιών – Κασσάνδρας, έξω από την Καλλιθέα προς την Αθυτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη επιχείρησε να κάνει προσπέραση σε μια ανηφόρα χωρίς καλή ορατότητα, αλλά το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα Ι.Χ. φορτηγάκι. Από τη σφοδρή σύγκρουση τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες. Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα τα οποία παρέλαβαν τα δύο παιδιά και τον οδηγό του φορτηγού και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο. Για την Ιων όμως ήταν ήδη πολύ αργά…

Ο 21χρονος Αλέξης και ο οδηγός του φορτηγού, που είχε τραυματιστεί ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου ο νεαρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση. Οι γονείς της Ιων έσπευσαν στο νοσοκομείο αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το τροχαίο, με την ελπίδα να είναι απλώς τραυματισμένη. Οταν όμως έμαθαν ότι η κόρη τους ήταν νεκρή, κατέρρευσαν. Μάλιστα, η μητέρα της της είχε μιλήσει μόλις λίγες ώρες πριν και της είχε πει πόσο την αγαπούσε…

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας έγινε τη Δευτέρα στον τόπο καταγωγής της, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Συγγενείς, φίλοι και όλοι όσοι γνώριζαν το χαμογελαστό κορίτσι βρέθηκαν κοντά της για να της πουν το στερνό «αντίο».

Πάλευε σκληρά από μικρή για να πετύχει τα όνειρά της

Η είδηση του θανάτου της 22χρονης Ιωάννας Δημητριάδου βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και τον χώρο της μόδας, στον οποίο εργαζόταν από πολύ μικρή. Είχε ξεκινήσει από 16 χρόνων τα πρώτα της βήματα στον χώρο του modeling. Επειτα από έναν χρόνο γεμάτο επιτυχίες, ασχολήθηκε επαγγελματικά και με τον χορό. Συνεργάστηκε ως επαγγελματίας χορογράφος και χορεύτρια με νυχτερινά μαγαζιά, μεγάλους καλλιτέχνες και managers και ήταν στενή φίλη του γνωστού rapper Ταραξία! Πρόσφατα συμμετείχε στο video clip του γνωστού τραγουδιστή Σάκη Βέρρου για το τραγούδι «Ασε μας κουκλίτσα μου».

Αν κι επέλεξε να ακολουθήσει έναν δύσκολο χώρο, η Ιων πάλεψε με πολλή αγάπη και πάθος και τα κατάφερε. Εκανε φωτογραφίσεις με κορυφαίους φωτογράφους και πασαρέλα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα σπούδαζε γυμνάστρια. Ενα παιδί-θαύμα, όπως τη φώναζαν οι φίλοι της, οι οποίοι έχουν κατακλύσει και τα δύο προφίλ της στο facebook με χιλιάδες μηνύματα αγάπης και αποχαιρετισμού. «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», «Να σε έχει καλά ο Θεούλης εκεί πάνω», «Καλό παράδεισο να έχεις», «Είμαι σίγουρη ότι θα χορεύεις και εκεί πάνω» είναι μερικά μόνο από τα μηνύματα που της αφήνουν συντετριμμένοι όσοι τη γνώριζαν.

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...