Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τετ α τετ με την Gaga

Το γράμμα του 18χρονου νεαρού που έκανε τη Lady Gaga να δακρύσει και η συνάντηση με τα δύο Ελληνόπουλα στο καμαρίνι της

Η τύχη έκανε δύο άγνωστους μεταξύ τους νεαρούς να συναντηθούν τυχαία στο ΟΑΚΑ, περιμένοντας να μπουν προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία του ινδάλματός τους, της Lady Gaga. Ο φουσκωτός ιππόκαμπος που κρατούσε ο 18χρονος Κωνσταντίνος, ολομόναχος μέσα στο πλήθος, κίνησε την περιέργεια του 22χρονου Λάζαρου Σανιδά που ήταν με την παρέα του. Τότε διαπίστωσαν ότι τους ένωνε κοινή μοίρα και ο Λάζαρος, που μόλις πήρε πτυχίο διαιτολόγου – διατροφολόγου, ζήτησε να τους συντροφεύσει. Η συνέχεια ήταν συγκλονιστική, όταν ο Κωνσταντίνος πέταξε τον ιππόκαμπο στη διάσημη σταρ, που βούρκωσε όταν διάβασε από μικροφώνου το σημείωμα που τον συνόδευε:
314234f43fgfg 2«Δεν με ξέρεις, όμως εσύ μου έσωσες τη ζωή. Σε λέω “μητέρα” διότι μπορεί να μη με γέννησες, αλλά είσαι ο άνθρωπος που με κράτησε στη ζωή. Με έκανες να αγαπήσω τον εαυτό μου, όπως είμαι. Ημουν θύμα bullying κι εσύ με βοήθησες να το ξεπεράσω και να βγω δυνατός. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την εμμονή μου μαζί σου, αλλά δεν δίνω δεκάρα, διότι, εφόσον έχω εσένα στη ζωή μου, είμαι χαρούμενος και περήφανος για τον εαυτό μου. Τώρα που εκπλήρωσα τον στόχο μου να σε δω, θα προσπαθήσω να πραγματοποιήσω ένα ακόμη όνειρό μου: να σε συναντήσω, να σε αγκαλιάσω και να σου πω πόσο πολύ σε αγαπώ…».

Συγκινημένη η τραγουδίστρια, ζήτησε από τον αποστολέα του γράμματος -με «σπασμένη» φωνή- να τη συναντήσει στα παρασκήνια μετά το τέλος της συναυλίας. «Ενας μπράβος είπε στον Κωνσταντίνο ότι είχε δικαίωμα να πάρει άλλον έναν μαζί και πήρε εμένα. Μας έδωσε οδηγίες: “Μην την αγκαλιάσετε, μήπως είστε άρρωστοι! Αφήστε να το κάνει εκείνη”. Η Lady Gaga ήταν στο ντους και περιμέναμε μία ώρα κι ένα τέταρτο, ώσπου ακούσαμε από τον ασύρματο “Lady is ready”. Μόλις έφτασε, πάθαμε σοκ γιατί τη λατρεύουμε. Μας μίλησε ελληνικά: “Ελα, ρε… Τι κάνεις;”! “Θεέ μου, δεν το πιστεύω!” είπα. “Είσαι χαρούμενος;” με ρώτησε στα αγγλικά και μετά μας ρώτησε αν μας άρεσε το σόου. Της απάντησα ότι ήταν καλύτερο από το προηγούμενο στη Σόφια, που παρακολούθησα».
314234f43fgfg 3Μόλις το άκουσε η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, του έκανε high 5 λέγοντας στα ελληνικά «κόλλα το, ρε»! «Μας είπε ότι τα media τής κάνουν πόλεμο και με ξάφνιασε λέγοντάς μου “είσαι πολύ γλυκός!”» λέει ο Λάζαρος. «Ηταν λίγο σκληρό το χέρι της και είχε πληγές από τη διάρκεια του σόου. Της ζήτησα να κρατήσω την μπλε μπάλα της, το Gazzing ball, και δεν έφερε αντίρρηση. Μετά μίλησε στον Κωνσταντίνο: “Ηταν πολύ συγκινητικό αυτό που έκανες. Με έκανες να κλάψω…” του είπε και συνέχισε: “Υπήρξα κι εγώ θύμα bullying. Πάντα κάτι μένει μέσα σου, όσα χρόνια και αν περάσουν”. Και κατέληξε λέγοντας “ευχαριστώ, μωράκι…” στα ελληνικά»!

Συγκινημένος ο 18χρονος από την Κόρινθο, ο οποίος θα μετακομίσει στη Λάρισα όπου πέρασε στις πανελλήνιες, ζούσε σε όνειρο. Ο Λάζαρος ήθελε, αλλά δεν τολμούσε να ζητήσει να βγει φωτογραφία με το είδωλό του. Η Lady Gaga τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση: «Μου πρότεινε να βγούμε φωτογραφία και μου είπε να δώσω το κινητό μου, γιατί δεν είχε πρόχειρη κάμερα. Μόλις το είδε, μου είπε “ουάου, κι εγώ το ίδιο έχω!”. Μια βοηθός της άναψε φώτα led κι εκείνη με αγκάλιασε! Μετά την πρώτη φωτογραφία μού είπε να βγάλουμε και άλλη και μετά φωτογραφήθηκε με τον Κωνσταντίνο». Οι δύο νεαροί Ελληνες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι βρίσκονταν αγκαλιά με την τραγουδίστρια που λατρεύουν.
314234f43fgfg 1«Θέλω να σ’ ευχαριστήσω, γιατί με το προηγούμενο άλμπουμ σου με έκανες καλύτερο άνθρωπο…» της εκμυστηρεύτηκε ο Λάζαρος, για να πάρει μια απάντηση που τον πλημμύρισε χαρά και περηφάνια: «Εγώ σ’ ευχαριστώ, darling»! Οι επόμενες στιγμές ήταν το αποκορύφωμα της ευτυχίας για τα δύο παιδιά! Η διάσημη σταρ τούς φίλησε τον έναν μετά τον άλλον, αποχαιρετώντας τους στα ελληνικά: «Φιλάκια, αγάπες μου»! Η εικόνα της μικροκαμωμένης Lady Gaga να απομακρύνεται με τη βοήθεια δύο γεροδεμένων ανδρών, καθώς τα πανύψηλα τακούνια της δεν τη βοηθούσαν να κατεβεί τα σκαλιά, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους…

Μάνος Τσαγκαράκης

Η τραγουδίστρια με τα χίλια πρόσωπα που τυλίχτηκε με την ελληνική σημαία

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, Athens, σας αγαπώ, φιλάκια, μωράκι»! Η Lady Gaga έδειξε με το παραπάνω την αγάπη της στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Ισως επειδή η εκκεντρική σταρ, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής performance της, έχει τα δικά της ελληνικά βιώματα, είτε από τον Ελληνα πρώην σύντροφό της τα χρόνια της εφηβείας είτε από τα ελληνικά ρεστοράν στην Αστόρια (το Αιγαίο και το Μέτσοβο, όπως είπε) όπου δούλευε και… παρίστανε την Ελληνίδα προκειμένου να παίρνει μεγαλύτερο φιλοδώρημα. Αυτό που δεν περιμέναμε ωστόσο ήταν να τη δούμε να κλαίει, όταν ένας νεαρός θαυμαστής τής πέταξε στη σκηνή γράμμα, το οποίο διάβασε η ίδια και επανέλαβε ακόμη μία φορά πως κι εκείνη έχει πέσει θύμα bullying.

Η γυναίκα-φαινόμενο, όπως τη χαρακτηρίζουν, που με το «Artpop ball tour» γιορτάζει τα επτά χρόνια της τεράστιας επιτυχίας της σε όλο τον πλανήτη, τα έδωσε όλα για τους 35.000 θεατές που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Επί μιάμιση ώρα… αλώνιζε την τεράστια σκηνή, την «Big Fat Lady», αλλάζοντας διαρκώς κοστούμια και περούκες, ενώ προτού τραγουδήσει το «Bad Romance» έμεινε ολόγυμνη και άλλαξε επιτόπου προκειμένου να μεταμορφωθεί σε γιαπωνέζικο καρτούν.

Οι φαν, που τη γνώριζαν μέσα από τις δισκογραφικές επιτυχίες της, έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν την είδαν να παίζει πιάνο ακόμη και με το… πόδι και να απευθύνεται στο κοινό με τέτοια αμεσότητα, που σπάνια συναντάμε σε άλλες καλλιτέχνιδες του δικού της βεληνεκούς. Η αλήθεια είναι πως μας συγκίνησε όταν κάποιο «μικρό τερατάκι» («Little Monsters» αποκαλούνται τα μέλη του φαν κλαμπ της) της πέταξε στη σκηνή την ελληνική σημαία κι εκείνη την τύλιξε γύρω από το σώμα της, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που περνά η Ελλάδα, λόγω κρίσης. «Αν η Ακρόπολη, ο Παρθενώνας και όλη αυτή η καταπληκτική αρχιτεκτονική σας μπορούν και επιβιώνουν, τότε κι εσείς μπορείτε να επιβιώσετε».

Η τραγουδίστρια με τα… χίλια πρόσωπα και τα αμέτρητα χρώματα μαλλιών θέλει πάντα να περνάει μηνύματα αισιοδοξίας στο κοινό της, ενώ κηρύσσει την ισότητα και την αποδοχή. Τέλος, ζήτησε συγγνώμη από τα «τερατάκια» της, που την περίμεναν υπομονετικά έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμεινε. «Ημουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου και σας άκουγα να μου φωνάζετε. Ομως, καταλαβαίνετε, έπρεπε να ξεκουραστώ και να μαζέψω δυνάμεις, για να σας χαρίσω το σόου της ζωής σας» είπε.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Εκανε αφισοκόλληση 
μόνη της για το νέο CD
314234f43fgfg 5
Τι κι αν το δισκοπωλείο το οποίο επισκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Εξάρχεια ήταν κλειστό; Η Lady Gaga έκανε μόνη της… αφισοκόλληση για να προμοτάρει το νέο της CD με τίτλο «Cheek to cheek», στο οποίο συνεργάζεται με τον θρύλο της jazz Tony Bennett. Η Αμερικανίδα star πήρε την αφίσα του promo (το νέο άλμπουμ κυκλοφορεί αύριο) και τον σωματοφύλακά της και πριν αναχωρήσει για Βρυξέλλες θέλησε να επισκεφτεί το κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας για να αγοράσει δίσκους βινιλίου (πρόκειται για μαγαζί που λειτουργεί εδώ και 31 χρόνια και έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο) και να αφήσει ένα μικρό δώρο, όπως έγραψε η ίδια στο Ιnstagram, στους ιδιοκτήτες.
314234f43fgfg 4Το δισκοπωλείο όμως ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να κολλήσει μόνη της την αφίσα στο τζάμι. «Ετσι έκανα λίγη παλιά, καλή διαφήμιση του… δρόμου μόνη μου, ελπίζω να το αγαπήσουν!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η εκκεντρική καλλιτέχνιδα, ανεβάζοντας βέβαια και τις κατάλληλες φωτογραφίες. Φανταζόμαστε την απογοήτευση του ιδιοκτήτη, όταν έμαθε μέσω social media πως η Gaga τον επισκέφτηκε κι εκείνος είχε κατεβάσει ρολά! Ωστόσο οι θαμώνες της διπλανής καφετέριας είχαν την ευκαιρία να τη δουν και να την απολαύσουν εν ώρα… αφισοκόλλησης!

Διαβάστε επίσης: Σόου από τα «τερατάκια» με τα πολύχρωμα μαλλιά!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...