Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η Αλεξανδράκη πάει στα ξένα!

❱❱ Για το μόνο που στενοχωριέται η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ότι πρέπει να κόψει τα νύχια τηςΗ Δήμητρα Αλεξανδράκη, η σέξι καλλονή που γνωρίσαμε από το «Next Top Model» του ΑΝΤ1, φεύγει στην εξωτική Μαδαγασκάρη για το «Nomads 2», προκειμένου να αναμετρηθεί με τις αντοχές της και οι τηλεθεατές με τα προσόντα της!

Το «καυτό» μοντέλο επιστρέφει στην τηλεόραση και πάλι με reality, αλλά αυτήν τη φορά, επιβίωσης, για χάρη του οποίου θα αποχωριστεί τόσο τη χλιδάτη ζωή, τα ταξίδια και τις πασαρέλες όσο και τον σύντροφό της, τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη, με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η συμμετοχή της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο σίκουελ του «Nomads» αποκαλύφθηκε χθες στο πρωινό της Φαίης Σκορδά. Στο βίντεο με τη συμμετοχή της η σέξι Δήμητρα δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Γενικά όλοι θεωρούν ότι είμαι λίγο σκύλα. Οτι δεν είμαι άτομο ομαδικό. Εγώ ναι μεν θέλω να μοιραστούμε, να κάνουμε ομαδική δουλειά, αλλά κοίτα να φέρεσαι και σωστά, ειδάλλως θα γίνω ατομική… βόμβα!» εξομολογήθηκε και συνέχισε: «Το χειρότερο που θα αντιμετωπίσω στη Μαδαγασκάρη είναι ότι πρέπει να κόψω τα νύχια μου σύρριζα και ότι θα αποχωριστώ το κονσίλερ μου».

Οι 103.000 followers της στο Instagram θα δουν επιτέλους live την εντυπωσιακή καλλονή με τα πλούσια προσόντα να αγωνίζεται σκληρά και να κυλιέται στις απέραντες παραλίες για το έπαθλο, προσφέροντας μοναδικό θέαμα!

Νέα είσοδος στο παιχνίδι και για τον Κύπριο κομμωτή Δημήτρη Μαρμαρά, ο οποίος με το… καλημέρα ανέβασε τους τόνους:

«Δεν γουστάρω καθόλου να ακολουθώ. Εχω τάσεις ηγεσίας. Είμαι ήδη ο νικητής. Ολη αυτή τη νίκη μου θα την αφιερώσω στη μητέρα μου».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα