Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ρετρό αναμνήσεις από τον ψαροντουφεκά Πολάκη

❱❱ Με κοιλιακούς και σώμα μοντέλου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε «κλικ» περασμένων δεκαετιών

Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Και «μπρουτάλ» μοντέλο και πρωτοκλασάτος υπουργός. Θα μπορούσε κάλλιστα, αντί να γίνει πολιτικός, και δη ΣΥΡΙΖΑ, να είναι φωτομοντέλο για καταλόγους στολών κατάδυσης και αξεσουάρ υποβρύχιου ψαρέματος. 

Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος κατάφερε να μας εκπλήξει με δύο φωτογραφίες που, όπως λέει, ανέσυρε από το οικογενειακό άλμπουμ, όταν τον έπιασε η νοσταλγία για τη θάλασσα.

Ψηλός, με κοιλιακούς-φέτες και σώμα μοντέλου, ποζάρει περήφανος για τις ψαριές του. Δεινός ψαροντουφεκάς, και όχι μόνο, κατά δήλωσή του, στα άγρια κρητικά πελάγη, ο Πολάκης δεν βγάζει μόνο (ειδησεογραφικά) λαβράκια!

img 6479

«Μια ο καιρός, που μετά τους Ζορμπαδοξενοφώντες δεν λέει να στρώσει, και μια οι πολλαπλές δουλειές που δεν αφήνουν δευτερόλεπτο ελεύθερο, πεθύμησα πολύ το ψάρεμα, ειδικά όταν είδα πριν λίγο αυτές τις φωτογραφίες που ξεφύλλιζε σε ένα παλιό άλμπουμ η μικρή μου κόρη. Η καθιστή είναι το 1992, Απρίλης, στην Αγία Ρούμελη, η άλλη, Αύγουστος της ίδιας χρονιάς, στην Κάρπαθο» γράφει ο Παύλος Πολάκης, περιγράφοντας τις φωτογραφίες περασμένων δεκαετιών.
Ετσι εξηγείται αυτή η τεράστια αυτοπεποίθηση του υπουργού. Τι να φοβηθεί ο Παύλος, οταν «χάνεται» στον βυθό; «Γατάκια» όλοι μπροστά του… Η κρητική λεβεντιά στο μεγαλείο της.

Η κούκλα δεσποινίς Καράογλου

img 6473

❱❱Διαπρέπει η κόρη του βουλευτή Θεσσαλονίκης Θόδωρου Καράογλου στο εξωτερικό. Ανήκει στα παιδιά που η κρίση τα έβγαλε έξω από την πατρίδα και, δυστυχώς, δίνουν τα φώτα τους αλλού.
Η Βανέσσα Καράογλου ζει στο Δουβλίνο και μαζί με τη Νοτιοκορεάτισσα συνεργάτιδά της βραβεύτηκε από τα Service Design Awards 2018 με το κορυφαίο διεθνές βραβείο «Service Design» για τη μεταπτυχιακή εργασία της πάνω στον σχεδιασμό υπηρεσίας υποστήριξης για ανθρώπους με όγκο στο κεφάλι και τους συγγενείς τους.
Η όμορφη Βανέσσα, παρά τις επιτυχίες που κάνουν περήφανους τους γονείς της, έχει υποσχεθεί στον μπαμπά της ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα για να εφαρμόσει αυτά τα ωραία που έχει μάθει και για τα οποία βραβεύεται.

Με ροζ λογότυπο

img 6475

❱❱Οντως πρωτότυπη ιδέα! Η Νέα Δημοκρατία αφιέρωσε το λογότυπό της στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, κι έτσι το σήμα του κόμματος στον λογαριασμό στο twitter έγινε ροζ.

«Για τα μάτια σου μόνο»

img 6478

❱❱«Παρίσι, 18ος αιώνας. Βαδίζουμε στα σοκάκια του λαμπερού Παρισιού και μεταφερόμαστε σε ένα αρχοντικό πολυτελές σπίτι, όπου μας υποδέχονται δύο κορίτσια…»
Κάπως έτσι ξεκινά το θεατρικό έργο «Για τα μάτια σου μόνο», στο οποίο πρωταγωνιστούν νέοι ηθοποιοί, τους οποίους στηρίζουν όμως φίλοι τους πολιτικοί.
Η πρεμιέρα του έργου της Δήμητρας Μεσιμερλή, που σκηνοθετεί ο ταλαντούχος Στέλιος Σπινθουράκης και θα παίζεται στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων, είναι στις 2 Νοεμβρίου και, μεταξύ των βουλευτών που θα τη δουν, καλεσμένος θα είναι και ο μεγάλος νικητής στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

(!)

img 6476

Οταν ο Βίτσας συνάντησε τον Εντουάρντο Γκαμπρίτα…
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας υποδέχθηκε χθες, μετά βαΐων και κλάδων, στη Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Ασυλο στον Ελαιώνα τον υπουργό Εσωτερικών της Πορτογαλίας Εντουάρντο Γκαμπρίτα.
«Συνεργαζόμαστε πολύ στενά, ώστε να ολοκληρωθεί μέσα στο 2018, αν είναι δυνατόν, ένας νέος κανονισμός για το “Δουβλίνο”» είπε ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος περιηγήθηκε με τον Πορτογάλο στις εγκαταστάσεις της δομής. Ο Γκαμπρίτα προχθές ήταν στη Σάμο, όπου ιδίοις όμμασι πήρε μια γεύση του Μεταναστευτικού.
Ο Πορτογάλος υπουργός, που είναι λάτρης της Ελλάδας και μας επισκέπτεται συχνά, συναντήθηκε επίσης -για το μείζον ζήτημα του Προσφυγικού- με την Ολγα Γεροβασίλη και τον Αλέξη Χαρίτση.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...