Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

H Νίκη του Voice πάλι στα θρανία

Η Παππά έχει στα σκαριά το πρώτο δικό της τραγούδι και αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι επιστρέφει στο σχολείο για να γίνει δικηγόρος!

Το «The Voice» ήταν μόνο η αρχή. Τα καλύτερα τώρα ξεκινούν για τη Νίκη Παππά. Η όμορφη τραγουδίστρια, που ξεχώρισε στο σόου ταλέντων του ΑΝΤ1 φτάνοντας μέχρι τα «Battles», έχει στα σκαριά το πρώτο τραγούδι της, ενώ σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στα θρανία για να γίνει δικηγόρος! «Η συμμετοχή μου στο “The Voice” με βοήθησε. Μπορεί να μην έμεινα πολύ, αλλά πήρα αυτή την ώθηση που χρειαζόμουν για να μπω στη δισκογραφία» λέει η ίδια στην «Espresso», συμπληρώνοντας ότι το πρώτο κομμάτι της είναι μια λαϊκή ρούμπα που θα κυκλοφορήσει έως το τέλος του μήνα.

Το μικρόφωνο

Η Νίκη ασχολείται με το τραγούδι έντεκα ολόκληρα χρόνια, τα τρία τελευταία εκ των οποίων βρισκόταν στα σχήματα του Νότη Σφακιανάκη. «Το τραγούδι ήταν αυτό που με αποφόρτιζε από μικρή. Τότε όμως δεν σκεφτόμουν να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό. Δικηγόρος ήθελα να γίνω. Πήγαινα ωστόσο συχνά σε νυχτερινά κέντρα με διάφορες παρέες. Κάποια στιγμή βρέθηκα μαζί με τη μητέρα μου και τη θεία μου σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγουδούσε ο Πέτρος Ιμβριος, για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου. Η μητέρα μου και η θεία μου τον ήξεραν, καθώς πήγαιναν συχνά και τον άκουγαν. Ετσι, σε ανύποπτο χρόνο, ο Ιμβριος μου έδωσε το μικρόφωνο. Το ίδιο βράδυ δέχτηκα επαγγελματική πρόταση από τον επιχειρηματία του μαγαζιού και ξεκίνησα δουλειά» συνεχίζει η Νίκη.

Μαζί με ονόματα

Η συνέχεια τη βρήκε να συνεργάζεται με δημοφιλή ονόματα του πενταγράμμου, όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Νίκος Βέρτης και η Πάολα. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί on stage. «Εχει τύχει να φάω τούμπα και μην μπορώ να σηκωθώ από τα γέλια, αλλά και να δεχτώ πρόταση γάμου! Κάποιος θαμώνας μού έστειλε με τη λουλουδού ένα δαχτυλίδι πάνω στην πίστα. Δεν το δέχτηκα φυσικά. Γέλασα ευγενικά και της το έδωσα να του το πάει πίσω». Οπως ισχυρίζεται εξάλλου, είναι κατά του γάμου. «Ούτε καν τη συμβίωση δεν αντέχω. Το έχω δοκιμάσει και δεν μου κάνει. Δεν λειτουργώ. Προτιμώ να έχει ο καθένας τον χώρο του».

Μεγαλώνει με τον Θεοφάνη

Νέα και όμορφη μαμά, η Νίκη Παππά μεγαλώνει μόνη της τον οκτάχρονο γιο της Θεοφάνη, τον οποίο λατρεύει όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. «Είμαστε συνέχεια μαζί, γυμναζόμαστε παρέα και τα μοιραζόμαστε όλα, αφού επί της ουσίας μεγαλώνουμε μαζί» λέει. Η ίδια αποφάσισε πρόπερσι να φοιτήσει στο Λύκειο από την αρχή προκειμένου να ξαναθυμηθεί την ύλη των μαθημάτων και να μπορέσει να δώσει εξετάσεις στη Νομική. «Πήγα ξανά στην Α΄ Λυκείου, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεχίσω στην επόμενη τάξη, διότι έτυχε μεγάλος φόρτος εργασίας στο τραγούδι εκείνη τη σεζόν. Ετσι έχει μείνει εκκρεμότητα. Δεν το αφήνω. Ας είμαι καλά και θα πάω στη Νομική».

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...