Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

ΑΝΤ1 με νέο έρωτα

Τα αλλάζει όλα στη ζωή της η Ναταλία Γερμανού.

Ο καπνός υπήρχε, αλλά να που τελικά… υπάρχει και η φωτιά! Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να μην έχει μέχρι τώρα επιβεβαιώσει τις φήμες που τη θέλουν να είναι ερωτευμένη με τον Μάνο Ιωάννου, όμως ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!

Ενα… κρυφό ραντεβουδάκι μαζί του στην Αλεξανδρούπολη πρόδωσε το μυστικό. Η δημοφιλής παρουσιάστρια επέλεξε την ακριτική πόλη όχι μόνο γιατί βρίσκεται μακριά από τους παπαράτσι της πρωτεύουσας και των νησιών, αλλά και γιατί εκεί έδωσε δύο παραστάσεις ο θίασος του έργου «Ανδρες έτοιμοι για όλα», στον οποίο ανήκει και ο μόλις 25 Μαΐων ηθοποιός.2263j859j859

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο γνωστό νυχτερινό κέντρο που βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης άνοιξε η πόρτα και μπήκε μία γνωστή παρέα, η οποία αμέσως μαγνήτισε τα βλέμματα των υπόλοιπων θαμώνων. Εκτός από τους δημοφιλείς ηθοποιούς της παράστασης «Ανδρες έτοιμοι για όλα» -που μόλις είχαν ολοκληρώσει το έργο στο Κηποθέατρο της πόλης- στην παρέα ήταν και η Ναταλία Γερμανού, η οποία δεν ήταν καθόλου… ξέμπαρκη. Απόδειξη ότι με το που η παρέα κάθισε σε έναν από τους διακριτικούς καναπέδες στην αριστερή πλευρά της σάλας είδαμε να… στρογγυλοκάθεται δίπλα από την παρουσιάστρια ο Μάνος Ιωάννου, για τον οποίο οι φήμες οργιάζουν εδώ και λίγο καιρό ότι είναι ο νέος σύντροφός της!

Η παρέα

Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς το Ναταλάκι και ο «άνδρας έτοιμος για όλα» έδειχναν να είναι πολύ… κοντά (και μάλιστα εντελώς απροκάλυπτα) απολαμβάνοντας το πρόγραμμα του μαγαζιού. Στην παρέα τους ήταν και η Πηγή Δεβετζή η οποία, μάλιστα, ήρθε με καθυστέρηση μαζί με τον Κώστα Ευριπιώτη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. «Κάποια στιγμή ο Ευριπιώτης σηκώθηκε και τραγούδησε ξεσηκώνοντας το μαγαζί, ενώ ο Τσιμιτσέλης σε ένα από τα τραγούδια του συναδέλφου του ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο» αποκαλύπτει στην «Espresso» άτομο που καθόταν σε ένα από τα διπλανά τραπέζια και μάλιστα συμπληρώνει με… νόημα: «Η Ναταλία μπορεί να μην εμφανίζεται με τον αγαπημένο της στα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας για ευνόητους λόγους, αλλά εδώ στην Αλεξανδρούπολη θα πρέπει να τα πέρασε όμορφα, αφού έδειχνε να απολαμβάνει το πρόγραμμα και ειδικά τη φίρμα του κέντρου, τον Λευτέρη Δαμάσκο που ξεσηκώνει τον κόσμο με το σουξέ του “Θα τιμωρηθείς”».

Οπως και να έχει, η Ναταλία Γερμανού ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που ξέρουν να ζουν τη ζωή τους και είναι μονίμως… in love. «Αν είχα κάνει τη σκέψη ότι δεν θα ερωτευτώ ξανά, θα είχα ανέβει στην Ακρόπολη και θα είχα πηδήξει κάτω! Θα ήταν σαν να είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι παραιτούμαι από τη ζωή! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, το να μην ερωτευτώ ξανά ποτέ. Αλλο όμως ενθουσιασμός και άλλο έρωτας. Είμαι σίγουρη ότι θα ερωτευτώ ξανά!» είχε δηλώσει η ίδια πριν από περίπου έναν μήνα.

Στον ΑΝΤ1 για τρία χρόνια και με τη… βούλα

Και επίσημα μακριά κι αγαπημένες η Ναταλία Γερμανού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού η έμπειρη δημοσιογράφος έβαλε την υπογραφή της στο νέο τριετές συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1. Η Ναταλία, που αποτέλεσε μία από τις δυνατές μεταγραφές του καλοκαιριού, θα κάνει αυτό που ονειρευόταν εδώ και αρκετό καιρό, ένα late night show, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητά για να κάτσει στη θέση του κριτή στο πολυαναμενόμενο «The voice», αφού έχει μεγάλη θητεία στα μουσικά shows, με το «Fame story», το «Dream show» και το «Chart show». Ωστόσο οι επίσημες ανακοινώσεις για το τι τελικά θα κάνει, όπως και τα υπόλοιπα νεοαποκτηθέντα και μη ονόματα του καναλιού, αναμένεται να έρθουν προς το τέλος Αυγούστου. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως τα concepts για τα οποία έχουν επιλεγεί είναι κομμένα και ραμμένα πάνω τους και φυσικά από τις αρχές του φθινοπώρου θα πέσουν με τα μούτρα στη σκληρή δουλειά, αφού από τον Οκτώβριο θα αρχίσουν να ρίχνονται στη μάχη της τηλεθέασης.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...