Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Κυριακή 29/12/2013

Δίδυμοι: Ενεργήστε με    πρωτοτυπία!


ΚΡΙΟΣ
Μια σχετική ασάφεια θα υπάρχει και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, οπότε οργανωθείτε, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και φανείτε προνοητικοί. Επεξεργαστείτε κατάλληλα τις σχέσεις σας, κάνοντας μια καλή αρχή για να ξορκίσετε τις δυσκολίες. Δείξτε σοβαρότητα γιατί για ό,τι συμβαίνει δεν υπάρχουν υπαίτιοι και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει εξίσου τις ευθύνες του. Μάθετε να στέκεστε στα πόδια σας, χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε βοήθεια από τους άλλους. Απαιτείται να ενηλικιωθείτε και να αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Ομως, μην το κάνετε με αντιδραστικό και επαναστατικό τρόπο, και μάλιστα χωρίς λόγο, αλλά αφού αποδείξετε ότι ξέρετε τι θέλετε και τι περιμένετε.



ΤΑΥΡΟΣ
Οι οποιεσδήποτε αλλαγές προκαλούν έντονο στρες και αβεβαιότητα. Μπορείτε να μην πέσετε ψυχολογικά, αφού έχετε τη διάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με δυναμικές κινήσεις θα εκτοξεύσετε την αδρεναλίνη στο σώμα σας. Προσέξτε μόνο να μην αναλώνεστε εδώ και εκεί, αλλά να τη διοχετεύσετε συνειδητά για την ανανέωσή σας. Συνδυάστε τις ιδέες σας με τις συμβουλές και προτάσεις φίλων που έχουν αποδείξει ότι έχουν γούστο, για να απογειώσετε τη διάθεσή σας. Ο,τι αλλαγές προβλέπονται στον εργασιακό σας τομέα δεν θα γίνουν απλώς επειδή θα έρθουν, αλλά περισσότερο επειδή πρόκειται να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και, κατ’ επέκταση, τοποθετηθείτε σωστότερα απέναντι στις δυνατότητες αναβάθμισής σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Στον οικονομικό τομέα θα συνεχίσετε να είστε αγχωμένοι από ορισμένα εμπόδια που σας κουράζουν αρκετά και δεν σταματούν να εμφανίζονται. Ενεργήστε με πρωτοτυπία και με σωστές διασυνδέσεις. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις επαφές με τους συνεργάτες σας, ακόμα και σε αυτούς που σας αντιμετωπίζουν με φθόνο. Ο τομέας της τύχης σάς καλεί να κάνετε αλλαγές, καθώς πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες ιδέες και να ακολουθήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Μερικές αρχές σας είναι αναχρονιστικές και κάποιες άλλες τις έχετε προδώσει από συμφέρον. Πάρτε τελικές αποφάσεις, εντοπίζοντας τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις, για να πάρουν τέλος τα πειράματα που κάνετε με εναλλακτικές στρατηγικές και να καταγράψετε τα αποτελέσματα με ακρίβεια.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για αρκετά μεγάλο διάστημα ενεργούσατε σύμφωνα με τα πρέπει της ερωτικής και της συντροφικής σας ζωής, όμως το μεγάλο ερώτημα που είχατε, αν και ο σύντροφός σας κάνει το ίδιο, παραμένει. Ανακαλύψτε εάν μιλάτε την ίδια γλώσσα με το έτερόν σας ήμισυ. Κάντε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί ο ένας στους «νόμους» του άλλου. Είναι απαραίτητη ανάγκη να ισορροπήσετε για να μην κάνετε το λάθος να ανοίξετε για αλλού τα πανιά σας, ενώ η σχέση σας έχει ακόμα πορεία μπροστά της. Εμβαθύνετε ο καθένας χωριστά και μετά και οι δυο μαζί στις ερωτικές προδιαγραφές της σχέσης σας και τις αντιλήψεις. Ακόμα και αν υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις που θα δημιουργήσουν ένα συναισθηματικό κενό, αυτό θα επιβάλλει ένα πιο λογικό μοντέλο προσέγγισης.



ΛΕΩΝ
Η ωριμότητα της επαφής με τους άλλους χωρίς πείσματα και εγωισμούς θα σας δείξει τι ακριβώς συμβαίνει και θα ανακουφιστείτε. Οι ευθύνες επί των εξελίξεων θα διαμοιραστούν δίκαια και η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να ανανεώνεται και να βελτιώνεται. Εξυπηρετείστε τις βασικές σας ανάγκες περιφρουρώντας τη σχέση με τον σύντροφό σας από τους εξωτερικούς παράγοντες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, διανύετε μια εύθραυστη εποχή στα ερωτικά σας θέματα. Εχετε την ανάγκη να σας αγαπούν και να σας προσφέρονται, αλλά από την άλλη δεν έχετε την υπομονή και την ανοχή που χρειάζεται για μια νέα ερωτική ιστορία. Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει μια νέα γνωριμία και ζήστε κάτι ξεχωριστό, που ακόμα και αν δεν θα είναι μόνιμο, θα είναι θετικό ως εμπειρία.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εάν περιορίσετε την εριστικότητα που έχετε τις περισσότερες φορές, θα αισθανθείτε την ένταση του έρωτα και τη φρεσκάδα που μπορεί να σας δώσει μια ανανεωμένη σχέση. Το καυτό σεξαπίλ σας και ο έκδηλος ερωτισμός σας θα καίνε καρδιές, ενώ δεν αποκλείεται ο συγκλονιστικός έρωτας που θα ζήσετε να καταλήξει σε σχέση ζωής. Γεφυρώστε μέσα από συζητήσεις τυχόν διαφορές, χωρίς να χάσετε τον αισθησιασμό και τη γοητεία σας. Δείτε με σοβαρότητα ένα φλερτ, όμως μην το επιδιώξετε μόνο και μόνο για να μην έχετε μοναξιά. Ηρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε πιο ρεαλιστικά τη ζωή σας, καθώς τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε και τις δύο όψεις του νομίσματος στις υποθέσεις σας. Πρέπει να αλλάξετε τακτική και να μην κάνετε συνέχεια τους ήρωες.



ΖΥΓΟΣ
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, αλλά δεν θα είναι δύσκολο να έχετε καλή εποπτεία τους. Χρησιμοποιήστε την εργασία ή τις συναναστροφές σας για να αναπληρώσετε τις εσωτερικές σας ελλείψεις. Η αισιοδοξία σας θα ανέβει αισθητά και οι προτάσεις για συνεργασίες, εκτός από πολλές, θα είναι και αρκετά ενδιαφέρουσες. Κινηθείτε ώριμα και με λογική ώστε να μη χάσετε το μέτρο και προβείτε σε υπερβολές. Θα πρέπει να θυμάστε πως όσο και αν οι συνθήκες σάς ευνοούν, θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους, γιατί ίσως βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν είχατε καταφέρει να κλείσετε οριστικά ή ίσως ζήσετε τις συνέπειες από λάθη συμπεριφοράς που έγιναν στον εργασιακό σας χώρο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ενισχύστε εκ νέου τα επαγγελματικά σας με καινούργιους τρόπους και ιδέες. Μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για γεγονότα που θα είναι καθοριστικά για τη ζωή σας. Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα παράπονα που έχετε συσσωρεμένα μέσα σας. Θα νιώθετε παραμελημένοι λόγω του άγχους που θα σας καταβάλλει, όμως, αν δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις σας, θα ανταπεξέλθετε με ευκολία στις λιγότερο καλές περιόδους της ζωής σας. Η ευχάριστη τροπή που θα πάρουν τα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας κάνει να ακολουθήσετε μια νέα τακτική στις συνεργασίες και στα έξοδά σας. Οι ιδέες σας μπορούν να αποδειχθούν επικερδείς και θα τα καταφέρετε, αν πείσετε και τους πιο επιφυλακτικούς συνεργάτες σας.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οσοι δεν είστε πολύ φιλόδοξοι, θα μπορέσετε να περάσετε το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας με ευχάριστες φιλικές συντροφιές και να διασκεδάσετε, ενώ η συναισθηματική σας ζωή θα έχει μερικές σύντομες, αλλά αισθησιακές συγκινήσεις. Εχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να γνωρίσετε και να δημιουργήσετε σχέσεις με αξιόλογα άτομα. Το εύστροφο μυαλό σας θα ωθήσει τους ανθρώπους που σας συναναστρέφονται να σας προσεγγίσουν περισσότερο για να μοιραστούν μαζί σας τα προβλήματα και τα μυστικά τους, αλλά και για να ζητήσουν τη συμβουλή σας. Χρησιμοποιήστε τις θετικές επιδράσεις που θα έχετε από τις συζητήσεις προς όφελός σας, προσέχοντας την τάση που έχετε να βάζετε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας, γιατί η επιθυμία σας να βρίσκεστε διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής μπορεί να σας κάνει να συμπεριφέρεστε άκαμπτα και σχολαστικά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εάν συνεχίσετε να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, είναι σίγουρο πως το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δημιουργήσετε αντιπάθειες. Παραδεχθείτε τις αδυναμίες σας και αν χρειαστεί να είστε πιο διαλλακτικοί -ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας- για να συμβιβάσετε τα αντίθετα, κάντε το και θα υπάρξουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που θα σας βοηθήσουν. Ανοιχτείτε και εκφράστε με περισσότερη άνεση τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, τις σκέψεις, τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας. Ο μοναδικός συνδυασμός ερωτισμού και αισθησιασμού που έχετε σας κάνει πολύ ελκυστικούς. Διαθέτετε πάντα και εκείνο το γλυκό και φιλικό χαμόγελο που σας κάνει να αρέσετε σε όλους. Οπότε, μην αφεθείτε στις αρνητικές επιρροές που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν μια ψυχοσωματική υποτονικότητα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, κοιμηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο και αν προκύψουν μικρά προβλήματα υγείας, μην τα αμελήσετε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν πραγματικά, για να αποβάλετε το στρες που σας προκαλεί η καθημερινότητα. Ο τομέας στον οποίο έχετε πρόβλημα είναι ο οικονομικός σας, καθώς δεν διαχειρίζεστε καθόλου συνετά τα χρήματά σας. Παρ’ όλα αυτά, με τη βοήθεια της τύχης, που ποτέ δεν σας εγκαταλείπει, έχετε καταφέρει να κλείσετε αρκετές τρύπες, ώστε να μην αποδιοργανωθείτε τελείως. Στον εργασιακό σας χώρο δώστε προσοχή στον τρόπο που διαπραγματεύεστε με τους συνεργάτες σας για να μη δυσκολέψουν οι επαφές μεταξύ σας. Το ομαδικό πνεύμα σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις, θα είναι τα όπλα σας για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να συμβάλλετε σε μια αργή αλλά σταθερή ανάκαμψη. Η προσωπικότητά σας εντυπωσιάζει, ακόμα και αν περνάτε δύσκολα. Εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε.



ΙΧΘΥΕΣ
Η ποιότητα και η δομή των σχέσεών σας θα μεταβάλλει κατά κάποιο τρόπο τη ζωή σας, επομένως είναι σημαντικό να ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε από τον εαυτό σας, από τους άλλους και από το μέλλον σας, για να επιδιώξετε νέους και εφικτούς στόχους, χωρίς να παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας. Ανήκετε σε εκείνους που ποτέ δεν χάνουν το ενδιαφέρον τους για φλερτ και συνεχίζετε ακάθεκτοι τις ονειροπολήσεις σας για να βρείτε τον έρωτα που θα σας αλλάξει τη ζωή. Δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να ερωτευθείτε σε βαθμό απογείωσης, καθώς παραμένετε αθεράπευτα ρομαντικοί. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και γοητευτικές, αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε -εν μέρει- στη χαρά του έρωτα, όμως προσέξτε μην μπλεχτείτε στα δίχτυα του, γιατί μπορεί να πληγωθείτε, αν δεν έχετε διαλέξει σωστά.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...