Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Γιάννης Στάνκογλου: Ο έρωτας με 30άρα τραγουδίστρια – «Πήγαινα σε σκυλάδικο γιατί τη γούσταρα… Και να τα λουλούδια!»

17/10/2026 - 18:30 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Μια τραγουδίστρια αρκετά μεγαλύτερή του είχε γίνει η μεγάλη καψούρα του Γιάννη Στάνκογλου όταν ήταν μόλις 15 ετών. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι πήγαινε σε σκυλάδικο γειτονικού χωριού μόνο και μόνο για να τη βλέπει, ενώ δεν δίσταζε να της πετάει λουλούδια!

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε το Σάββατο καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», με τη Ναταλία Γερμανού, και θυμήθηκε τα νεανικά του χρόνια. Η κουβέντα έφτασε στους πρώτους του έρωτες, με τον ηθοποιό να περιγράφει με χιούμορ όσα έκανε όταν ήταν έφηβος.

Η τραγουδίστρια που τον είχε ξετρελάνει στα 15 του

Ο ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και αποκάλυψε πως, όταν επισκεπτόταν το χωριό του, συνήθιζε να πηγαίνει σε ένα σκυλάδικο στο διπλανό χωριό. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από μια τραγουδίστρια ηλικίας 30-35 ετών, την οποία είχε ερωτευτεί παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους.

Μάλιστα, εκείνη του υπενθύμιζε ότι είχε κόρη στην ηλικία του, όμως ο νεαρός τότε Στάνκογλου δεν πτοούνταν και συνέχιζε να της πετάει λουλούδια.

«Όταν ήμουν μικρός, πήγαινα στο χωριό μου και πήγαινα σε ένα σκυλάδικο στο διπλανό χωριό, γιατί γούσταρα μια τραγουδίστρια 30-35 χρονών και εγώ ήμουν 15 χρονών.

Και μου έλεγε “έχω κόρη στην ηλικία σου”, αλλά εγώ τρελαινόμουν. Να και τα λουλούδια!», είπε γελώντας ο γνωστός ηθοποιός.

«Ζούσα στα άκρα με ωραίο τρόπο»

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε επίσης για την ανεμελιά των νεανικών του χρόνων και τις εμπειρίες που θυμάται ακόμη με αγάπη.

Όταν η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε τι θα έλεγε στον νεότερο εαυτό του, εκείνος εξήγησε ότι απολάμβανε τη ζωή του, διασκέδαζε και ζούσε έντονα τους έρωτές του.

«Έκανα πολύ ωραία πράγματα. Ζούσα στα άκρα με ωραίο τρόπο. Ήμουν ερωτευμένος, άκουγα μουσικές, πήγαινα, χόρευα στα κλαμπ, στα μπαρ.

Συμβαίνει ο έρωτας και μεγαλώνοντας, αλλά μάλλον με άλλο τρόπο θες να το δεις, αλλιώς. Γιατί έχεις να κάνεις πιο συγκεκριμένα πράγματα, ενώ παλαιότερα θα τα ήθελες όλα με αυτόν τον άνθρωπο».

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο έρωτας εξακολουθεί να έχει σημαντική θέση στη ζωή του, αν και ο τρόπος με τον οποίο τον αντιμετωπίζει έχει αλλάξει με την ηλικία.

«Σίγουρα κάποια πράγματα τα σκέφτεσαι διαφορετικά μεγαλώνοντας, αλλά από τη στιγμή που θα είσαι ερωτευμένος, ερωτεύεσαι αλλιώς».

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.