Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η «μελωδία της ευτυχίας» για την Εριέττα

Η εμφάνιση της Κούρκουλου μετά την περιπέτεια υγείας και το πρώτο επίσημο κλικ με τον σύντροφό της Μάριο Καπότση

Την Εριέττα Κούρκουλου έπιασε ο φωτογραφικός φακός για πρώτη φορά μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση εμφανίστηκε προχθές το βράδυ στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου παρακολούθησε την παράσταση «Η μελωδία της ευτυχίας», με πρωταγωνιστές τους Ακη Σακελλαρίου, Ναταλία Δραγούμη και Demy.

Η Εριέττα είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση, ενώ τη συνόδευαν επίσης ο αδελφός της Φίλιππος Κούρκουλος, ο οποίος μοιάζει εντυπωσιακά στον πατέρα του, και ο Γιώργος Αρσενάκος, συνεργάτης του Πάρη Λάτση στη δισκογραφική εταιρία που διαθέτει, αφού η Demy που υποδύεται τη Μαρία ανήκει στο δυναμικό της.

Η 22χρονη Εριέττα εμφανίστηκε στο Κηποθέατρο χαμογελαστή και ευδιάθετη, αν και λίγο αμήχανη όταν οι φωτογράφοι την απαθανάτιζαν δίπλα στον σύντροφό της. Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις κι αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους πήραν την απόφαση να… αποκαλυφθούν!

Αποκάλυψη

Αλλωστε ο γοητευτικός πολίστας βρισκόταν στο πλευρό της, όταν η ζωή της κινδύνεψε στις 6 Αυγούστου (μία ημέρα πριν από τα γενέθλια της), όπως δημοσίευσε η «Espresso». Σε κάθε περίπτωση προχθές η νεαρή Κούρκουλου έκλεψε τις εντυπώσεις με το στιλ της! Εμφανίστηκε με μαύρο cropped top που αποκάλυπτε τα tattoos της, ασπρόμαυρο καρό -επίσης cropped- παντελόνι και ψηλοτάκουνες γόβες.

Θυμίζουμε ότι στις 6 Αυγούστου η Εριέττα και η οικογένειά της έζησαν στιγμές αγωνίας, όταν βρίσκονταν με τη θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση στην Πάτμο.

Η νεαρή υπέστη ρήξη της σκωληκοειδούς απόφυσης, με αποτέλεσμα να πάθει περιτονίτιδα. Η 22χρονη και τα αγαπημένα της πρόσωπα βρίσκονταν εν πλω με προορισμό την Τουρκία (την επόμενη μέρα θα έκανε πάρτι για τα γενέθλιά της στο πολυτελές yacht), όταν διπλώθηκε στα δύο από αφόρητους πόνους.

Με εντολή της Μαριάννας Λάτση το σκάφος άλλαξε πορεία και επέστρεψε στο νησί της Αποκάλυψης. Η νεαρή μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη της σκωληκοειδούς απόφυσης και έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Τότε η οικογένεια «σήκωσε» ελικόπτερο, ώστε να μεταφερθεί η Εριέττα στην Αθήνα, ενώ ένα δεύτερο «έφυγε» για την Κάρπαθο, προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει επίσης στην Αθήνα τον διακεκριμένο γιατρό, διευθυντή Γενικής Ρομποτικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών δρα Κωνσταντίνο Μ. Κωνσταντινίδη.

Τελικά η Εριέττα νοσηλεύτηκε μόνο για ένα 24ωρο, καθώς ανήμερα των γενεθλίων της, το μεσημέρι της 7ης Αυγούστου, οι γιατροί τής επέτρεψαν να αποχωρήσει.

 

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα