Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη,...

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Αντίνοος Αλμπάνης: Η φωτογραφία την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο και...

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε μία φωτογραφία του με ξυρισμένο...

Μοσχαρίσια φιλετάκια stir fry με σάλτσα τεριγιάκι από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Μοσχαρίσια φιλετάκια stir fry με σάλτσα τεριγιάκι έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Στούντιο 4» ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Ο νικητής του καρκίνου και η εθελόντρια στα χωριά SOS

O Παναγιώτης Μιχαήλ και η Μαρία Λουμάκη είναι οι δύο νέοι «Ηρωες» της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Εδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο και τον νίκησε. Μέσα από αυτή την περιπέτεια βγήκε πιο δυνατός και αποφάσισε να δημιουργήσει το «Be Strong». Ο Παναγιώτης Μιχαήλ διηγείται την ιστορία που τον έκανε έναν ακόμη «Ηρωα» στην κοινωνική εκπομπή του ΑΝΤ1. Υστερα από τη χθεσινή επανάληψη του προηγούμενου επεισοδίου, δύο νέες ιστορίες έρχονται την Παρασκευή στις 22.15 να μας συγκινήσουν και να μας κάνουν να θαυμάσουμε τους πρωταγωνιστές τους, με οδηγό τον Σάκη Ρουβά. «Ονομάζομαι Παναγιώτης, είμαι 45 ετών, επιζών από καρκίνο των όρχεων και μένω δυνατός». Ετσι συστήνεται ο γυμναστής Παναγιώτης Μιχαήλ που κατάγεται από την Κύπρο και νόσησε για πρώτη φορά από καρκίνο των όρχεων το 1997, σε ηλικία 30 ετών. Εχοντας περάσει πολλές δοκιμασίες και δύσκολες στιγμές, ο Παναγιώτης σκέφτηκε τη δημιουργία ενός οργανισμού που να παρέχει όσα εκείνος θα ήθελε να είχε ως ασθενής. Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2005 τελείωσε τη συγγραφή του βιβλίου του με τον τίτλο «Είμαστε τουρίστες!», το οποίο θα εκδοθεί και στα αγγλικά, στο οποίο καταθέτει με βιωματική γραφή τις εμπειρίες του, με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους, δίνοντάς τους μέσα από τη δική του ιστορία ελπίδα για τη ζωή. Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα διατεθούν στην κοινωφελή μη κερδοσκοπική οργάνωση φίλων του καρκίνου «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ» ή «BE STRONG» την οποία δημιούργησε το 2007. Σκοπός του ήταν η τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, την πρόληψη, καθώς και την υποστήριξη σε όλους όσοι εμπλέκονται με αυτόν. Μέσω της ιστοσελίδας της οργάνωσης, που έχει μέχρι στιγμής πάνω από 1.500.000 επισκέπτες και μιας πρότυπης για τα ελληνικά δεδομένα γραμμής υποστήριξης που έχει δημιουργηθεί, το «BE STRONG» έχει προσφέρει πολύτιμη βοήθεια και ψυχοκοινωνική στήριξη σε χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Στο ίδιο επεισόδιο θα δούμε και την ιστορία της Μαρίας Λουμάκη. Για εκείνην όλα ξεκίνησαν το 1990 σε μια επίσκεψή της στην Αθήνα, όταν μια φίλη της την ενημέρωσε για τα «Παιδικά Χωριά SOS» και τη σημαντική δουλειά που κάνουν εκεί οι μητέρες. Η κυρία Λουμάκη ευαισθητοποιήθηκε τόσο, που αμέσως αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα από την Καλαμάτα στην Αθήνα, στα «Παιδικά Χωριά SOS» της Βάρης, προκειμένου να προσφέρει τη βοήθειά της σε παιδιά που την είχαν ανάγκη. Εχοντας μεγαλώσει πλέον τις δύο κόρες της, αφιερώθηκε στα παιδιά που μεγάλωναν χωρίς γονείς και τα οποία τώρα πια τη θεωρούν μητέρα τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.