Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Ο Τσίπρας «τίμησε» και τη βεράντα του Μαξίμου

❱❱ Στα βήματα του… Ανδρέα, άνοιξε τις πόρτες και τραπέζωσε τους υποψήφιους ευρωβουλευτέςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Τη χάρηκε «αλά Ανδρέα Παπανδρέου» τη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας. Φυσικά και δεν έχει αφήσει τίποτα καλό από τον Α. Παπανδρέου που να μην το έχει «κοπιάρει» ο πρωθυπουργός. Ούτε καν τη… βεράντα του.

Η έρημη και μόνη, αφημένη στα φυλλαράκια των δέντρων από τους δεξιούς πρωθυπουργούς βεράντα του πρωθυπουργικού μεγάρου τιμήθηκε προχθές από τον Αλέξη Τσίπρα, που τη χρησιμοποίησε 25 χρόνια μετά την τελευταία χρήση της από τον Ανδρέα. Ο πρωθυπουργός έκανε το τραπέζι στους νέους ευρωβουλευτές του στο υπέροχο αυτό σημείο του μεγάρου, το οποίο δεν τιμούν οι δεξιοί, παρά μόνο οι αριστεροί…

tsipras pelegrinis

Ηταν άνοιξη του 1994 όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε υποδεχθεί στην ίδια βεράντα συνεργάτες του, μόνο που εκείνος είχε καλέσει και τον Θάνο Μικρούτσικο να παίξει πιάνο. Το γλέντι που ακολούθησε άφησε ιστορία. Την ίδια ιστορία φαίνεται ότι διάβασε και ο Αλέξης Τσίπρας και έκανε ακριβώς το ίδιο. Το Σάββατο, λοιπόν, πέρασαν τις μπαλκονόπορτες του Μεγάρου Μαξίμου και βγήκαν στο μπαλκόνι οι νέοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τα είπαν και ήπιαν τα κρασάκια τους, ευχόμενοι μάλιστα μια ημέρα νωρίτερα στον Αλέξη που γιόρταζε χθες.
Ο πρωθυπουργός ξεκάθαρα θαυμάζει τον Ανδρέα… Και τι μένει να πει; «Ανδρέα, ζεις, εσύ μας οδηγείς»!

Φαν κλαμπ για τη σύζυγο του Βούτση

img 7455

❱❱Πάνος Σκουρλέτης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Αλέξης Χαρίτσης αποτέλεσαν το κοινό της Αγγελικής Παπάζογλου, που παρουσίασε χθες το πρόγραμμά της ως υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς.
Η Αγγελική Παπάζογλου είναι η σύζυγος του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, που διεκδικεί ως γνωστόν τον Δήμο Κηφισιάς, ως γνήσιο τέκνο της Αριστεράς… Στην πρώτη ομιλία της, λοιπόν, βρέθηκαν κοντά της ο πρώην υπουργός και γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Ο Ελευθέριος Σκιαδάς στηρίζει Μπακογιάννη

skiadas

❱❱Παρών για το όραμα για την Αθήνα δηλώνει ο επί πολλά χρόνια αντιδήμαρχος Αθηναίων και γνωστός δημοσιογράφος και αθηναιογράφος Ελευθέριος Σκιαδάς. Υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη, υπόσχεται πολλά για την πόλη. Ο Ελευθέριος Σκιαδάς υπήρξε υπεύθυνος για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και ήταν εκείνος που έθεσε τα θεμέλια για την κοινωνική πολιτική όχι μόνον της πρωτεύουσας, αλλά και του συνόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δημιούργησε τους πρωτοπόρους τότε θεσμούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου κ.ά. Σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου των Αθηναίων.
Είναι συγγραφέας 34 βιβλίων, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι θεμελιώδεις ιστορικές εργασίες για την Αθήνα. Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών για το βιβλίο «Ο ποιητής του Κάρρου», που παρουσιάζει τη ζωή των Αθηναίων στις γειτονιές της πόλης τον 19ο αιώνα. «Βέρος Αθηναίος», δηλαδή, σε όλα ο Ελευθέριος Σκιαδάς.

Τριπλή γιορτή 

❱❱Τρία σε ένα για την οικογένεια Μπακογιάννη. Μαμά κι αδελφή γιορτή, κι ο γιος γενέθλια…
Την ίδια ημέρα που η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη και μαμά του Κώστα Μπακογιάννη είχε την ονομαστική γιορτή της εκείνος έκλεινε τα 41 του χρόνια πάνω σε ένα πατίνι του Δήμου Αθηναίων, ενώ η αδελφή του Αλεξία γιόρταζε το όνομά της.
Η γιαγιά Ντόρα, αγκαλιά με την κόρη της Αλεξίας, το Ντοράκι, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το εγγονάκι της γράφοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Ντόρα και Ντοράκι». Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης ανάρτησε φωτογραφία με πατίνι, υπονοώντας ότι, παρά τα 41 του χρόνια, εκείνος παραμένει παιδί. Γιορτή είχε και η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη της Ντόρας.

(!)

morales

Στον υφυπουργό Εργασίας έλαχε ο αποχαιρετισμός του Βολιβιανού Εβο Μοράλες. Ο Κώστας Μπάρκας, λοιπόν, ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης ξεπροβόδισε τον πρόεδρο της Βολιβίας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά τη διάρκεια της αναχώρησής του. Μεγαλεία για τον υφυπουργό, που προφανώς εξασφάλισε «ανοιχτό εισιτήριο» για τη Βολιβία ύστερα από τη γνωριμία του με τον πρόεδρο Μοράλες.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...