Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Ύβρεις στον νεκρό Παντελίδη!

❱❱ Σε παράκρουση ο Αλβανός ράπερ Sin Boy που τα κονομάει χοντρά στην Ελλάδα
❱❱ Οργισμένη η οικογένεια του αδικοχαμένου σταρ! Ετοιμάζεται να τον σύρει στα δικαστήρια

Ντροπή και πάλι ντροπή! Ωμή επίθεση, με χυδαίες εκφράσεις, εξαπέλυσε ο Αλβανός ράπερ Sin Boy εναντίον του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, προσβάλλοντας τη μνήμη του.

Ο κατά κόσμον Θόδωρος Γκέκας (Augustin Gega), με τα εκατομμύρια views στο YouTube και ίνδαλμα (δυστυχώς) χιλιάδων εφήβων, που τα κονομάει χοντρά στη χώρα μας, προχώρησε σ’ ένα διαδικτυακό παραλήρημα χυδαιότητας, εξευτελισμού και διασυρμού του λαϊκού καλλιτέχνη που δεν ζει, αλλά ολόκληρη η Ελλάδα δεν τον ξεχνά και συνεχίζει να τον τιμά.

Ο 25χρονος αθυρόστομος, δήθεν ασυμβίβαστος (τρομάρα του), με τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά και τα αναρίθμητα τατουάζ, ανέβασε σε InstaStory φωτογραφία του αδικοχαμένου Παντελή γράφοντας επί λέξει: «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε επειδή τράκαρε μεθυσμένος».

Το εμετικό ποστ προκάλεσε μαζική οργή και αντιδράσεις από τους χιλιάδες εξαγριωμένους θαυμαστές του αδικοχαμένου ερμηνευτή. Αλλά και στην οικογένεια Παντελίδη τα δυσάρεστα νέα έπεσαν σαν κεραυνός. Επικράτησαν σύγχυση, οργή και εκνευρισμός.

Ανθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε στην «Espresso» πως οι γονείς, αλλά και τα αδέλφια του επιθυμούν να κινηθούν νομικά εναντίον του Sin Boy για προσβολή μνήμης νεκρού με βάναυση, κακόβουλη εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση, αποσκοπώντας στην προσωπική του διαφήμιση.

Να σημειωθεί ότι ο Sin Boy γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία, στην ίδια προσφυγική γειτονιά όπου έζησε και ανδρώθηκε καλλιτεχνικά ο Παντελής Παντελίδης. Με τη διαφορά πως ο πρώτος θεωρείται σήμερα το «κακό παιδί» της μουσικής, σε αντίθεση με τον σεμνό, ταπεινό, ταλαντούχο και πολυβραβευμένο λαϊκό «Παντέλο», το «καλό παιδί», το «φαινόμενο», τον «Μίδα» των χρυσών επιτυχιών, του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε στη στροφή του θανάτου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο προκλητικός ράπερ από μικρός είχε προβλήματα με τις Αρχές. Ο ίδιος είχε δηλώσει στην εκπομπή «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι παλιά οι αστυνομικοί για το παραμικρό τον οδηγούσαν στο Τμήμα, για να φτάσει σήμερα να μην έχει κανέναν ηθικό φραγμό.

Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε πως μισεί τον Αντώνη Κανάκη, επειδή στο παρελθόν χρησιμοποίησε το τραγούδι του «Μama» στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», και δεν του άρεσε καθόλου. Μάλιστα, είπε κατά λέξη πως δεν θέλει ούτε να τον βλέπει.

«Συμβουλές» σε παιδιά

Σε συναυλία του στο Ρέθυμνο, τον περασμένο Μάιο, βγήκε μπροστά στο εφηβικό κοινό και το πρώτο πράγμα που είπε στα παιδιά που περίμεναν να τον δουν πώς και πώς είναι «να μη γίνουν δικηγόροι και γιατροί, αλλά να ληστεύουν τράπεζες και να φυτεύουν χασίς», όπως κατήγγειλε τότε γονέας παιδιού.

Αποκορύφωμα στο πρόσφατο διαδικτυακό παραλήρημα του Sin Boy ήταν η δημόσια καταγγελία -το βράδυ της Πέμπτης- στα InstaStories του πως κάποιοι επιθυμούν να τον δολοφονήσουν!

Εσπευσμένα ακύρωσε όλες τις live εμφανίσεις του, ενώ ανακοίνωσε ότι δεν θα εμφανιζόταν ούτε και στη χθεσινή συναυλία για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 στο ΟΑΚΑ. Θεωρεί ότι τον κυνηγούν οι illuminati επειδή δεν τους επέτρεψε να τον χειραγωγήσουν: «Εκανα τατουάζ τα όνειρά μου και το όνειρό μου ήταν να γα@@@σω τους illuminati και να γίνω ο νέος Μάικλ Τζάκσον», «Και σήμερα προκαλώ επίσημα ότι γα@@ω τις μάνες ολωνών. Οποιος illuminati από όποια γωνιά του πλανήτη και αν είναι, να έρθει να με σκοτώσει». Από τη ρητορική μίσους δεν ξέφυγαν ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ελένη Φουρέιρα.

Σε ποστ που ακολούθησε ανακοίνωσε πως θα αλλάξει και όνομα, εξηγώντας: «Ολους τους καλλιτέχνες με το δικό μου ταλέντο στο τέλος τούς σκοτώνουν, γι’ αυτό θα το αλλάξω σε Lil Jesus, για να δώσω ελπίδα ότι υπάρχει καλλιτέχνης στη μουσική βιομηχανία που τα κατάφερε χωρίς να χρειαστεί να στερηθεί τη ζωή του».

Η επιστήμη στην περίπτωσή του σηκώνει τα χέρια ψηλά…

Η μερα που «Κόλλησε το γκάζι»

f3 289

Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 18 Φεβρουαρίου 2016, νωρίς το πρωί, σε τροχαίο, όταν το τζιπ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες της ασφάλτου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Μαζί του στο μοιραίο αυτοκίνητο, από το οποίο ανασύρθηκε νεκρός, επέβαιναν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου. Το «φαινόμενο» του λαϊκού τραγουδιού, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός του.

Ολόκληρη η Ελλάδα «πάγωσε» εκείνο το πρωινό. Kανείς δεν ήθελε να πιστέψει πως ο 32χρονος Παντελής ήταν νεκρός. Μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα του σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο, στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και του Κώστα Μαρτάκη, όλα ανατράπηκαν, όλα τελείωσαν σε μια στιγμή… Θρήνος στην οικογένεια, στους φίλους και τους εκατομμύρια θαυμαστές του.

Εκείνη η αιματοβαμμένη Πέμπτη έμελλε να μείνει στη μνήμη όλων ως η ημέρα της μεγάλης ανατριχίλας, που συνδυάστηκε με το αγαπημένο του τραγούδι «Κόλλησε το γκάζι», το οποίο έπαιζε δυνατά σε ραδιόφωνα της επικράτειας, ως φόρος τιμής στον μεγάλο καλλιτέχνη.

Στην κηδεία, πλήθος κόσμου από όλες τις γωνιές της χώρας κατέκλυσε τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας, δημιουργώντας το αδιαχώρητο εντός και εκτός της εκκλησίας. Οι δρόμοι στα γύρω τετράγωνα έκλεισαν από την άφιξη χιλιάδων θαυμαστών του.

Όλη η Ελλάδα έκλαψε στο πλευρό της μητέρας του Αθηνάς, του πατέρα του Σταύρου και των αδελφών του Τριαντάφυλλου και Νίνου.

Ο Παντελής Παντελίδης παραμένει ζωντανός στις καρδιές όλων όσοι τον αγάπησαν για την ταπεινότητα, την ανθρωπιά και το ταλέντο του.

f4 202

f5 107

offer

 

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...