Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Εκρηξη Κοντομηνά στο «Happy Day»!

Η παρέμβαση του αφεντικού του Alpha στη εκπομπή της Τσιμτσιλή. Γιατί εκνευρίστηκε με όσα σχολίαζαν Παπανώτας – Φραγκολιάς

Eντυπωσιακή παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στον αέρα του «Happy Day» -αλλά όχι χωρίς λόγο-, καθώς ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Αlpha αισθάνθηκε καθήκον του να υπεραμυνθεί της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που ένιωσε ότι επλήγη μέσω όσων ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή.

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού έγινε έξω φρενών με τους συντελεστές του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο, οι οποίοι σχολίασαν το ρεπορτάζ που αφορούσε την ένταξη των Φούρνων Ικαρίας στο «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών» (πρόκειται για μία πρωτοβουλία του θεραπευτηρίου να συμπαραστέκεται σε έγκυες γυναίκες και οικογένειες με μικρά παιδιά που επιμένουν να φυλάττουν Θερμοπύλες στο νησί της άγονης γραμμής παρά τις δυσκολίες).

Ο Δημήτρης Παπανώτας άναψε φωτιές με το σχόλιό του ότι «αυτό δεν μας κάνει υπερήφανους ως κράτος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όταν η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη».

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ζήτησε άμεσα να παρέμβει τηλεφωνικά και ξεκινώντας με τη λέξη «ντροπή» στράφηκε σαν χείμαρρος εναντίον των εργαζομένων του καναλιού του, οι οποίοι δεν ήξεραν πού να κρυφτούν: «Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με όλα αυτά που άκουσα σήμερα από Ελληνες οι οποίοι δουλεύουν σε ένα κανάλι που προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον κόσμο και τους ανθρώπους. Επιχειρηματίας, μέσω της ιδιωτικής του πρωτοβουλίας, που πληρώνει εκατομμύρια σε φόρους και στον οποίο δουλεύουν χιλιάδες άνθρωποι, βάζει τα χρήματά του, τον χρόνο του, πηγαίνει και κάνει ολόκληρο ταξίδι με την οικογένειά του, για να δώσει χαρά κι ελπίδα ώστε να μείνει ο κόσμος σε αυτά τα έρημα νησιά, και τον κρίνουμε;» αναρωτήθηκε.

Και συνέχισε σε ιδιαίτερα έντονο τόνο: «Το κράτος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά. Κάθε μέρα το ζούμε. Βλέπετε τι έγινε με τον Ερυθρό Σταυρό που τον κατακλέψανε και τα χρήματα χαθήκανε; Και, αντί να πούμε συγχαρητήρια σε αυτόν τον Ελληνα επιχειρηματία που θα δίνει από τα λεφτά του σε κάθε παντρεμένο ζευγάρι του νησιού, σε κάθε γυναίκα για να γεννήσει δωρεάν και θα φροντίζει και τα παιδί τους μέχρι τα δεκατέσσερά του χρόνια, τον καταδικάζουμε;»

Η παρέμβαση του κ. Κοντομηνά όμως δεν σταμάτησε εκεί. «Τα ελληνικά νοσοκομεία έχουν πεθάνει. Αυτά δεν τα βλέπετε; Ασχολούμαστε με τους επιχειρηματίες που κλέβουν το κράτος, που κάνουν λαθρεμπόριο πετρελαίου, τσιγάρων, κοκαΐνης και δεν συγχαίρουμε αυτήν την ιδιωτική πρωτοβουλία που βοηθάει ένα νησί που κοντεύει να αδειάσει από πληθυσμό και βρίσκεται δίπλα στην Τουρκία, με τους Τούρκους να το καλοβλέπουν. Και από την άλλη μεριά, διαπληκτίζεστε για το παλαιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό, για μία επένδυση στην οποία θα δουλέψουν 10.000 Ελληνες και θα πέσουν 10 δισεκατομμύρια σε αυτό το έργο. Σε μια περιοχή που θα γίνει σαν το Μόντε Κάρλο, την Κυανή Ακτή, τη στιγμή που έχει γεμίσει πρόσφυγες, απατεώνες και πορνεία; Σας παρακαλώ, ντρέπομαι γι’ αυτά που άκουσα σήμερα. Καθόμαστε και λέμε βλακείες! Είναι ντροπή μας να τα λέμε αυτά! Ζητήστε ένα “συγγνώμη”»!

Δικαιολογίες

Η προσπάθεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή αλλά και του Δήμου Βερύκιου να συμμαζέψουν κάπως την κατάσταση λέγοντας ότι δεν καταδικάζουν το επιχειρείν και την ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά το ανίκανο κράτος, καθώς σε αυτήν την εκπομπή υπάρχει δημοκρατία και καθένας λέει την άποψη του, έκανε ακόμη πιο έξαλλο τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Σταματίνα, τι δικαιολογείς; Τα αδικαιολόγητα; Να μιλήσεις λοιπόν εσύ, να σταματήσω εγώ. Αυτή την ντροπή την έφαγα στη μούρη εγώ σήμερα, με εσάς! Με τέτοιους ανθρώπους η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά! Ντράπηκα με αυτά που άκουσα από εσάς! Από ανθρώπους δικούς μας, που είστε μια οικογένεια εδώ μέσα, σας προσέχουμε και λέτε βλακείες. Εχετε τον μισθό σας και λέτε βλακείες. Που θα μεγαλώσει ο αριθμός των μεταναστών και των μουσουλμάνων στην Ελλάδα και σε λίγο θα χάσουμε και τη θρησκεία μας».

Αμέσως μετά το επόμενο διαφημιστικό διάλειμμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή διευκρίνισε ότι μίλησε με τον Δημήτρη Κοντομηνά στο τηλέφωνο και η παρεξήγηση λύθηκε.

Ο Δήμος Βερύκιος πέταξε έξαλλος τα ακουστικά του κι έφυγε

Της σπάνιας για τα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά έκρηξης του καναλάρχη είχε προηγηθεί μία σειρά σχολίων από τους οικοδεσπότες. Πρώτος ο Δήμος Βερύκιος είχε αποχωρήσει από το στούντιο της ραδιοφωνικής εκπομπής του, με την οποία συνδέεται ζωντανά καθημερινά το «Happy Day». Ο δημοσιογράφος ακούγοντας τον Δημήτρη Παπανώτα να κάνει λόγο για «ελεημοσύνη» εξερράγη -όπως είπε- για «εθνικούς λόγους». Πετώντας τα ακουστικά του, είπε: «Ασε μας, ρε Δημητράκη! Με έχεις φλομώσει στην… καμαρωτή από το πρωί! Και σε ανέχομαι! Αντε γεια σας». Τα βέλη όμως του δημοσιογράφου έφαγε και ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος είχε υποστηρίξει νωρίτερα ότι η αξία του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό είναι 5 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τις εφημερίδες, και ξεπουλιέται με 1 δισ., με τον Δήμο Βερύκιο να του υπενθυμίζει ότι αυτή η επένδυση είναι πολύ σπουδαία.

Ο Βερύκιος επέστρεψε ωστόσο πιο ήρεμος μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, τονίζοντας ότι «η υιοθεσία των παιδιών σε ένα νησί όπου γίνονται χαμηλές τουρκικές υπερπτήσεις έχει τεράστια σημασία». Ειρωνευόμενος τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά, είπε: «Είναι δύσκολο να διαχειρίζεσαι την άγνοια, Δημήτρη μου. Εσύ ειδικά κολυμπάς στον ωκεανό και έχεις ναυαγοσώστη τον Κώστα με τα μούσκουλα. Μέσα σε όλη αυτήν την μπίχλα και τη μιζέρια, Δημητράκη και Κωστάκη, που την κάνατε εργόχειρο σήμερα, υπάρχει και μια φωτεινή εξαίρεση». Τη ροή του λόγου του ωστόσο σταμάτησε η τηλεφωνική παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά, που «πάγωσε» το πάνελ.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...