Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Θύμα ροζ απάτης ο Μαρτάκης

◗◗Εμφάνιζαν τον δημοφιλή τραγουδιστή να «ψαρεύει» γυναίκες σε site γνωριμιών ◗◗Το «κόλπο» για τα ραντεβού και το δόλωμα που χρησιμοποιούσε ο επιτήδειος

Ο Κώστας Μαρτάκης είναι κούκλος και πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του! Κάποιος το… προσπάθησε κιόλας!2 361 Πρόκειται για τον 27χρονο «Georg», ο οποίος είχε το θράσος να παρουσιάζεται σε site γνωριμιών με αυτό το όνομα, μοστράροντας ωστόσο τις φωτογραφίες του δημοφιλούς Ελληνα τραγουδιστή!

Στόχος του πρωταγωνιστή της ροζ απάτης δεν ήταν άλλος από το «ψάρεμα» γυναικών μέσω διαδικτύου, γεγονός που, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε πονοκέφαλο στον Κώστα Μαρτάκη!

Ο άγνωστος άνδρας από τη Γερμανία, ο οποίος μιλά ελληνικά και δηλώνει ομογενής, «αλίευε» ανυποψίαστες γυναίκες μέσω ενός γνωστού site γνωριμιών, χρησιμοποιώντας τις -ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακές- φωτογραφίες του καλλιτέχνη. Για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε μια Ελληνίδα (και fan του τραγουδιστή), η οποία έπιασε διαδικτυακή κουβέντα μαζί του και τον… ξεμπρόστιασε, στέλνοντας τη συνομιλία τους στο site mediamagazine.gr.

Αρχικά ο άνδρας τής μιλούσε στα γερμανικά, αλλά γρήγορα η κουβέντα γύρισε στα ελληνικά, ύστερα από προτροπή της συνομιλήτριάς του. Η γυναίκα, που αναγνώρισε τον Κώστα Μαρτάκη στη φωτογραφία, αντιλαμβανόμενη την απάτη, θέλησε να πάει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω, πιάνοντάς του την κουβέντα. Ισως να πίστευε ότι ο «Κώστας Μαρτάκης» δεν θα μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις της κι έτσι θα τον… ξεσκέπαζε.

Ο απατεώνας, όμως, είχε μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου και ως άλλος Μαρτάκης απαντούσε χωρίς δεύτερη σκέψη στις ερωτήσεις της. «Ωραίο το τατουάζ» τού γράφει σε κάποιο σημείο της συνομιλίας, ελπίζοντας ίσως να λάβει ως απάντηση ότι δεν είναι αυτός στη φωτογραφία, αλλά έχει γίνει κάποιο λάθος.

Αντιθέτως, ο ιντερνετικός απατεώνας σκαρφίστηκε ακόμα μία φανταστική ιστορία για το… τατουάζ «του»! «Σου αρέσει;» της απαντά. «Το έκανα πριν τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη», περιέγραψε πλέον με λεπτομέρειες! Η κοπέλα τού είπε ότι της άρεσαν οι φωτογραφίες του κι εκείνος συνέχισε να την παραμυθιάζει και να της στέλνει κι άλλες, πάντοτε φυσικά με τον Κώστα Μαρτάκη να απεικονίζεται σ’ αυτές.

Πληθαίνουν τα «χτυπήματα»

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές η δισκογραφική εταιρία του τραγουδιστή Panik Records δεν έχει αποφασίσει πώς θα χειριστεί την υπόθεση. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι πληθαίνουν οι υποθέσεις που αφορούν τέτοιου είδους διαδικτυακές απάτες! Μόνο που στην περίπτωση του 27χρονου «Georg» η εξαπάτηση ήταν… εξόφθαλμη. Στ’ αλήθεια, δεν γνώριζε ότι ο Κώστας Μαρτάκης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς νέους καλλιτέχνες στην Ελλάδα και ότι η φήμη του έχει βγει κι εκτός συνόρων;

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...